Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@babatenko77 Dakujeme, to momentalne veeeeelmi potrebujeme, teraz to ide taaaak pomaly . . .
@merry1001 neboj sa, ja teraz držím silno palce Vám a keď sa budete už vy vytešovať, tak sa to obrati a budete držať palce vy mne. Strašne vám to prajem 🙂
@babatenko77 Dakujem 🙂 To je iasne, budeme na Teba mysliet a drzat palce v kazdom pripade 🙂 Uz si si podala ziadost?
ja už mám dávno schválenú, len peniažky nám ešte chýbajú...bohužial
@babatenko77 dakujeme velmi a naozaj to teraz velmi potrebujeme ...ale vies otom ze len pol roka ti plati ta schvalena ziadost?potom ti zanikne a pocita sa to ako jeden pokus
@babatenko77 tak ani ty tento mes.ivf neabsolvujes?ani my nie.clovek planovat moze,ked nie su love ☹
ja sa nehadam len predtym mi to povedala pani v poistovni tak neviem ci to tak naozaj je ,a je jasne ze ked to financne nevychadza alebo ma niekto nejake problemy tak sa to proste neda ovplivnit
@babatenko77 ako sa mas? nieco noveho? ja som dnes bola u noveho gynekologa co mi ho Galo doporucil. tak vyzera byt fajn. si predstav ze aj on pred 4rokmi bol so zenou na ivf ! na druhy pokus sa im podaril syncek. takze ma plne chape.. len spomenul ze pred 4rokmi to bolo lacnejsie 😖
Ahojte, prosim Vas, ked pocitate dni od vkladu, tak od ktoreho dna pocitate? Prvy je den vkladu, ci az nasledujuci?
@sara20 tak ani ty ešte nejdeš? ☹ ja som už z toho celá nervózna. s tými peniazmi je to fakt o hubu 😠
@zuzulik85 ujde to moja. Len finančne nám to stále nevychádza. Priateľovi nevyšla tá práca, takže musíme čakať, len času je málo. Žiadosť mi platí do mája ☹
@zuzulik85 tak pevne verím, že ti ten nový doktor pomôže 😉
@nelka33 Žiadosť mám schválenú do začiatku mája, tak snáď to stihneme...
@babatenko77 tak kolko teda plati ta schvalena ziadost? ale tak dufam ze to stihnete a aky mate problem?
@babatenko77 hovor mi dačo.. od posledneho neuspechu presli 2mesiace a my nemame ani korunu nasetrenu na nove ivf.. chcem sa vyhnut uz dalsiemu uveru na to.. ale no neviem neviem.. dnes mi idem na postu pre tie caje na plodnost a tak. tak mohli by zabrat 🙂
@nelka33 aj ja viem o tom, že žiadosť platí pol roka. Mne ju schválili v novembri. Problémov je viac než dosť. Endometrioza, PCO ani spermiogram nebol na jednotku... nič moc, v skratke.
@zuzulik85 veď to, že do úveru sa mi nechce, ale ak bude treba, tak nič iné nám nezostane. Takže ideš čajíčkovať 🙂 hádam sa stane zázrak 😉
Baby,ako sa postupuje v Iscare,kedy najskor mozem ist na KET po neuspesnom ET??dakujem.

@merry1001 no tak neviem ci je pekne ale terz som volala takze sa oplodnilo 7 a to si este myslim ze tolko ich nebude a do stvrtku sa to cislo este znizi no nechame sa prekvapit