Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@merry1001 len málo zenam sa ukaze pred 10tym dnom.. ani krv to neukaze skor. preto sa na krvne testy chodí tak na 12ty den. takze len klud, a hlavne nezufaj. a ja? v ziadnom cykle.. teda v šetriacom 😀 na dalši pokus nemame peniaze.. takze setríme aby sme v lete mohli skusit znova. no neviem ci sa to podari.. minuly rok sme vyohdili von oknom 3000eur.. kedze bez vysledku.. takze zaciname od znova.. 😢
@zuzulik85 hmm, no ked mam pravdu povedat, tak penaze nie su u nas az taky problem,ale maximalne som ochotna ist dat vlozit posledne dva mrazaciky, ktore mame, dalsie ivf by som tento rok nesla . . .mne aj vklady, teda estrimax, utros a to cakanie nerobia dobre, som z toho uz unavena, nervozna na vsetkych okolo, skor by som rozmyslala nad orientaciou sa na bylinky, vitaminy, cvicenia, mozno kupele. . .
@merry1001 my sme momentalne vo faze byliniek.. nejako sa preliecit a pripravit na ivf.. berieme matersku kasicku obaja.. a minuly tyzden mi prisli aj čaje na plodnosť, tehotnosť a spermie.. ale mozem povedat, ze matersku kasicku berieme uz asi mesiac a odkedy ju uzivam o 80% mi menej vypadavaju vlasy. takze nejaky ucinou to uz má. vraj to robí zázraky v organizme.
@merry1001 to som kupovala tu v dedine to jedna predava. je tam 5 ampuliek ktore sa piju. ja to uzivam 2xtyzdenne, ale odporuca sa aj 3xtyzdenne. lieci to mnoho vnutornych chorôb. ale da sa to objednat aj cez net. uz som to na nejakej stranke videla. tu som nasla aj forum o tom https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/funguje-vcelia-materska-kasicka-na-podporu-plodnosti/
@merry1001 inak mne hrozne vypadavali vlasy.. ked som si ich umyvala hlavne ked som si dala kondicioner tak som v rukach mala cele pramienky vlasov. extremne mi vypadavali. ale to uz vyse roka, hadam aj dva.. aj sa cudujem ze stale mam vela vlasov na hlave.. a teraz??? neprehanam ked poviem ze o 80% menej mi vypadavaju.. aj ked si len tak zahrabnem rukou do vlasov tak mi na ruke nezostava takmer ziaden vlas. samej sa mi verit nechcelo.
A 251 strán dozadu 😀
@nelka33 Ahoj, tak ja som dnes 12ty den po ket, test rano rovnako negativny ako vsetky ostatne dni ☹ dnes rano som bola na krv u obvodaka, niekedy po 14.00 mi budu volat vysledky, teda potvrdenie, aby som mohla zavolat do iscare, ze vysadzujem lieky. . .nechce sa mi ist do MT pre negativny vysledok, tak som vyriesila takto. . .a ty ako? Dufam, ze Tebe to vyjde, este si neskusala testovat? 🙂
@nelka33 ahojky, neviem ci si pamatas, my sme boli spolu na izbe...ty si bola po odbere, ja som isla na transfer...neviem ako sa to uz rata, ci sa rata aj prvy den, ale 12. som si robila test (vychadzalo to na 10. den), dnes som si robila opat a vysledky su taketo ;)
zajtra rano volam do Martina, lebo uz mi dochadza Lutinus a mam maximalne na sobotu...drzim palciska a ja tomu co sa mi objavilo na teste stale neverim ;)
Babenky, co vam mozem poradi z vlastnej skusenosti, v prov rade si urobte poriadok po psychyckej stranke, to zohrava velku rolu, nepomozu vam ziadne caje , bylinky, atd..............
@nelka33 mala som predlzenu kultivaciu a vkladali mi hatchovanu blastocystu....keby mi nedochadzali lieky, tak sa ani netestujem...jednoducho to teraz beriem uplne inak...posledne dni som mala take, ze som sa zmierila s tym, ze to nevyslo a len tak som sa testla, ze aj tak bude negativny a divaj....skoro som odpadla 😀D
a zajtra sa tesim ked to oznamim doma polovicke...dufam,ze vysledky krvi budu na 1***
Baby,boli ste niektora na hysteroskopii po 1 neuspesnom et?? Podarilo som vam potom ket??

@nelka33 ja som ani naposledy skor nespinila, az na 13ty den mi prisla mas