icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

babatenko77
25. feb 2014

@zuzulik85 robíme všetko možné aj nemožné, ale asi si to necháme na leto. Bude slnko, teplo, lepšia nálada. Vnútorný pocit mi hovorí, že to tak bude lepšie 🙂

zuzulik85
25. feb 2014

@babatenko77 ja by som zase skor jar ci jesen.. v lete ist v 40tkach tepllotach vonku.. na jar by som sla najradsej.. ale to este nebudu peniazky.. ak chces leto, daj na svoje pocity.. ved je to jedno kedy. len nech sa podarí..

babatenko77
25. feb 2014

@zuzulik85 veď ja som z toho už taká zmetená, že fakt neviem kedy ísť. Keby je na mne, tak aj dnes 😖

zuzulik85
25. feb 2014

@babatenko77 ja som na tom rovnako.. keby to slo idem hned.. keby sa dalo skusala by som ivf aj kazdy mesiac.. len aby som bola v tom cykle ze pre to nieco robim.. takto doma len cakam a cakam.. a zazrak sa nekoná...

babatenko77
25. feb 2014

@zuzulik85 to ti verím, ešte o to je to horšie, že si doma. A čo tá práca? Ten obchod sa ešte len stavia asi, že?

katika31
25. feb 2014

Kocky...tie ktore uz mate nejake to ivf za sebou..ako ste reagovali na hormony? Myslim...nejake vedlajsie ucinky...stimulovali ste menopurom?kolko jednotiek vam dali na zaciatok stimulacie..ja beriem od vcera 150iu menopuru a o tyzden sa uvidi...ci mi budu zvysovat..ci znizovat...hrozne ma z toho boli hlava dnes od rana.

zuzulik85
25. feb 2014

@babatenko77 ten obchod by mali otvarat okolo jula.. ale zatial su tam len stroje ale nic nestojí.. tak neviem. mal sa otvarat uz minuly rok. no nejako sa to zbrzdilo, tak uvidime.. uz som bola aj na pohovore, no katastrofa.. idealny zamestnanec je pre nich asi 30rocný s 20rocnou praxou.. bez zavazkov.. no uvidime. zatial sa obsadzovali len veduce pozicie, ale tak mne by stacilo aj do pokladne, ci informacie.. alebo nejake ine mensie obchodiky ked tam budu. no uvidime. zatial ziadna sláva.

zuzulik85
25. feb 2014

@katika31 bolest hlavy nebude menopurom podla mna.. vonku je otrasne. .hlavne takto na jar ked sa tak prudko mení pocasie, ta bolest bude z toho. inak tiez som mala 150jednotiek.. cely cas som si pichala rovnako. vedlajsie ucinky? ziadne. len som z celeho toho pribrala tak 6kg.. a po neuspechu dalsie 3.. kedze ja depresie liecim jedlom ☹
drzim palce. je to prve ivf?

katika31
25. feb 2014

@zuzulik85 ano moje prve...
Vcera som bola na krv a ultrazvuk a poobede mi volali,ze si mozem zacat pichat...a ze mame prist az o tyzden..aj ty si isla po tyzdni na kontrolu,ci skor?

zuzulik85
25. feb 2014

@katika31 prva kontorla je tak zhruba za tyzden. druha je cca za dalsie 4dni a potom ten uzasny odber.. urcite sa budes citit nafuknuta s miernymi bolestami v podbrusku. to je normalne.. na odbere milujem tu uspavačku.. ako rychlo zavries oci. hehe. ja si to vzdy uzivam. vzdy sa snazim ostat hore co najdlhsie, ale ta bezmocnost len sa jemne zatocí strop a uz sa len zobudim na izbe 😀 parada.

katika31
25. feb 2014

@zuzulik85 a toto ja praveze z duse nenavidim..ked som bola na laparke .. tak to pomale prebudzanie bola cista katastrofa..ked som zacala vnimat a nie a nie otvorit oci...najprv jedno pomaly...o pol hodku druhe...dalo sa mi kaslat a nemohla som...no hruuuza..pre mna des

zuzulik85
25. feb 2014

@katika31 fakt? ja si to teda uzivam.. po prebudení som uzasne vyspata a citim sa super.. niekedy sa mi ani nechce vstavat.. aj o hodinku dlhsie by som tam vedela lezat 😀
a ked si pomyslim ako moj muz po 50ty krát dokola pozera spravy na TA3 v cakarni a ja si spinkam no super 😀 😀

katuskalis
25. feb 2014

@ninica noo ja mam endometriozu 1 fazy..ale len male loziska... povedali mi hormny alebo umele...tak som si povedala ze to skusim preliecit a pokusit sa prirodzene a ak sa nepodari do konca leta tak mi povedali v Heliose, ze s mojou diagnozou pojdem rovno na IVF ...takze som na hormonoch, teraz v piatok 2 injekcia a este ma caka jedna len to rozmyslam, ze si uz nedam pichnut lebo tie hormony su svinstvo..robi to so mnou kade co... 😀 pred tym sme sa snazili 2 roky..tento rok to bude pokus 3 rok.. 😢

zuzi20
25. feb 2014

Ahojte dievcata, aj my sa chystame do Iscare MT, chcem sa spytat, toto centrum sa nachadza priamo v nemocnici v MT? A je tam len 1 lekar? Nepoznate nahodou Mudr Visnovskeho, s nim mame dohodnute stretnutie. Co hovorite na toto centrum, doporucujete?

ninica
26. feb 2014

@katuskalis
Jaaaj moja, na hormóny si sa mala vykašľať. Kto ti to odporučil? Neverím, že Galo. Ako ti zistili endometriózu? Z laparky? Lebo ja som mala endometriózne cysty, ale aj tak mi Galo odporučil najskôr IUI. Po dvoch IUI ma poslal na laparku, nech mi to tam teda pozrú a potvrdia endometriózu. Našťastie hneď mesiac po IUI sa mi podarilo prirodzene otehotnieť s pomocou gynexu. Aj s endometriózou sa dá otehotnieť.

zuzulik85
26. feb 2014

@zuzi20 Visnovsky v martine??? ja som tam okrem gala ineho chlapa nevidela.. naposledy som tam bola v decembri, tak neviem.. inak centrum je vo vnútri nemocnice takmer na konci po pravej strane. za odbočkou do bufetu 🙂

zdenkadovi
26. feb 2014

@merry1001 najlepsie je robit test az na 10 az 14 den

merry1001
26. feb 2014

@zuzi20 Docent Visnovky je lekarom v nemocnici v Martine, má aj niekolko svojich ambulacii - v Kysuckom Novom Meste, v Ziline. . . .ale pokial viem, tak pre centrum Iscare nepracuje. . . alebo nastali zmeny o ktorých neviem. . . .

babatenko77
26. feb 2014

@merry1001 ahoj, ako si na tom? podarilo sa?

katuskalis
26. feb 2014

@ninica jaaj..Krivus mi odporuil,ze aby sa mi to preliecilo...nuz najprv som vahala a potom som si to po 2 mesiacoch od laparky dala pichnut..snazili sme sa 2 roky...teraz v piatok mam ist na dalsiu... 😕

katuskalis
26. feb 2014

@ninica nooo..a hej endo metriozu mi zisltili pri laparke...pozerali mi priechodnost a nasli tam tuto pluhu... 😀

zuzulik85
26. feb 2014

@zuzi20 a preco mas stretnutie s tym Visnovskym? preco si sa neobjednala rovno do iscare?

ninica
26. feb 2014

@katuskalis
Krivus je asi tvoj doktor. Galo bz ti to urcite neodporucil. U zien, ktore sa snazia otehotniet sa endometrioza nelieci. Snahou je je dostat zenu do tehotenstva. Ale ty mas len prveho stupna, to je nic. Podla by si s tym mohla otehotniet. Chodte cim skor do Iscare. Partner je ok?

ninica
26. feb 2014

@zuzi20
Je to v budove, kde je aj porodnica. Najdes to rychlo, ak sa budes pytat na porodnicu. Odporucujem Iscare.

katuskalis
26. feb 2014

@ninica hej doktor co mi robil lsparku..ja mam vysledky zevraj ok,tak posledna moznost bola laparka a ta ukazaly endometriozu...tak ze asi kvoli tomu nemozem otehotniet..manzel je uplne ok..robili sme spermiogram a ma uz aj syna...hormony mi dali na nadej itehotniet prirodzene..tak uvidim... 🙂 po 2 injekcii si nasadim inofolic zevraj pomaha... :D

sara20
26. feb 2014

@zuzulik85 ahoj,ako zuzu.odychujes a setris. 🙂

sara20
26. feb 2014

@babatenko77 ako citam,tak aj vy chcete v lete ist do toho?tak schvalenie pojde na novo.

merry1001
26. feb 2014

@babatenko77 ahoj, nepodarilo ☹, ale uz som to predychala, v nedelu nasadzujem prednison a okolo 2.4 pojdem na vklad poslednych dvoch mrazacikov 🙂 a ty co nove?

katuskalis
26. feb 2014

@ninica a vy ste sa ako dlho snažili ????

merry1001
26. feb 2014

@katuskalis ty si teraz hormonmi v tom umelom prechode?To Ti dal Visnovsky?