icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

katuskalis
1. mar 2014

@merry1001 tak posledná injekcia pichnuta..a povedala, ze ked dostanem menzes tak mam prist a urobi mi vysetrenia...my sa snazime 3 rok..takze asi tak podobne ako vy ... a tvoj manzel je ok ??

babatenko77
2. mar 2014

@merry1001 si ma upokojila moja 🙂 Na konzultáciu ideme v piatok, teším sa, aj sa bojím 😉

shanis
2. mar 2014

@noemyy ahoj, tak zajtra idem na tu prvu konzultaciu do Iscaru, som zvedava, ale trosku aj nervozna 😅 dam ti vediet ako to prebiehalo...ty si sa uz objednala?

merry1001
2. mar 2014

@zuzulik85 ADR je platene lepsie, ale ak by mal zarobit 2500 eur, tak by musel jazdit cely mesiac,podla mna, mozno nasiel nejaku obrovsku vynimku.

merry1001
2. mar 2014

@katuskalis ani on nema najlepsie spermie 😒

zuzulik85
2. mar 2014

@merry1001 my ocakavame aspon tych 1600.. ale to je este len v uvahach.. este len o tom zacal rozmyslat.. mozno z toho nakoniec nic nebude.. ale ja by som bola rada keby siel. aj takto chodí na tyzdnovky. jazdí na SR na cisterne a za cca 600€ .. no hruza

katika31
3. mar 2014

Tak kocky hlasim dnes 8den stimulacie...tri folikuly 12mm a dve 8 mm...zvysili mi dnes davku menopuru na 187.5 jednotiek...v stredu mam ist opat na kontrolu...ale zda sa mi,ze mam malo vajok..aspon ze spermiogram mame perfektny...hovorila nam embryologicka,ze taky perfektny tu uz davno nemali...aspon to ma tesi velmi 😉)

clarinula
3. mar 2014

Dobrý den, jmenuji se Klára Tomešová, jsem studentkou porodní asistence na Vysoké škole zdravotnické o. p. s., Duškova 7, Praha 5. Ráda bych Vás požádala o vyplnění dotazníku, který mi bude sloužit jako podklad k průzkumu v bakalářské práci na téma Vývoj asistované reprodukce.Je jedno, kdy jste asistovanou reprodukci podstoupili. Předem děkuji za pomoc.
https://docs.google.com/forms/d/13JJfXN9GoNjjLk...

merry1001
3. mar 2014

@zuzulik85 na tyzdnovky za 600 eur mesacne?No klobuk dole, ze z toho vyzijete aj ked ty teraz nepracujes, to musite riadne setrit, ked este aj na ivf odkladate, naozaj obdivujem.My mame len fixne mesacne poplatky vyssie.

zuzulik85
3. mar 2014

@merry1001 a to máme hypoteku moja!!! zvykli mavat plat cca 1000.. ale klesali a klesali az dosli momentalne na tych cca 600.. takze setrit sa z toho teda neda.. setríme predajom steniatok a este auto mame na predaj.. potom uz neviem co mam este predat.. aj preto zacal uvazovat nad kamionom.. tak ci tak je vonku.. len bojí sa niecoho noveho.. tak uvidime.

trulinka
3. mar 2014

@clarinula
Uz sa stalo 🙂

pempusik
3. mar 2014

@clarinula done 🙂

sara20
4. mar 2014

@pempusik ahojkaj,ako moja? 🙂

pempusik
4. mar 2014

@sara20 ahoj, veru uz dlho som tu neprispievala, ale to preto, ze som ostala Martinu neverna 🙂.
Kedze to dochadzanie bolo pre mna celkom narocne, tak sme sa rozhodli to skusit u nas doma. Mame za sebou prve kolo ivf, no neuspesne, ale hned sme sa rozhodli pre ket a akurat dnes mam vklad 🙂

sara20
4. mar 2014

@pempusik tak drzkam palce.ako si znasala pichanie.

pempusik
4. mar 2014

@sara20 celkom dobre,myslim fyzicky. velmi som sa bala ohss,ale to ma nastastie obislo. teda okrem obrovskyh vajecnikov neboli ine priznaky. ale dnes som uz na to zabudla. je pravda,ze by som do dalsieho kola hned nesla,ale da sa to zvladnut ak sme na to dvaja 🙂

sara20
4. mar 2014

@pempusik tak tiez skusate.cenovo ta to vislo rovnako ako v mt

babatenko77
4. mar 2014

@katika31 držím ti palce, veľmi 😉

pempusik
4. mar 2014

@sara20 no v mt sme boli len na iui a uz aj to je tuto lacnejsie. no a inak predpokladam, ze by to vyslo rovnako.

katika31
4. mar 2014

@babatenko77 dakujeeem si zlata

zuzi20
5. mar 2014

ahojte dievčatá, aj my sme boli dnes v Iscare MT Veľmi sa nám páčilo, Vyborny lekar, príjemný prístup. Chcem sa Vás spýtať, cenník, ktorý majú na stránke, je aktuálny? Lebo my sme za úvodnú konzultáciu platili 35 Eur a v cenníku majú 0...Tak neviem...

trulinka
5. mar 2014

@zuzi20
ahoj, fuuha, my sme za uvodnu konzultaciu neplatili nic 😒 . No to bolo este v novembri 2012.

zuzi20
5. mar 2014

@trulinka hmm, no vsak to, ci to odvtedy nemenili...A co ako ste dopadli? Aj ste boli na IVF? Bola si spokojna?

katika31
5. mar 2014

@zuzi20 cennik sa menil. Ja mam aktualny...Uvodna konzultacia 15eur...vypisanie ziadosti na ivf 20eur..
Ale ja som neplatila nic minuly rok...ani teraz za vypisanie ziadosti...
Nerobili vam nejake vysetrenie alebo co?

katika31
5. mar 2014

Platny od 16.12.2013

trulinka
5. mar 2014

@zuzi20
Ano, bola som na 1 IVF a som po nom tehotna, takze som spokojna 🙂 . Ale predtym som 3 x bola neuspesne na inseminacii. Tak to ma mrzi, ze zmenili cennik. Uz aj vtedy to bolo dost drahe 😒 .

zuzi20
5. mar 2014

@katika31 a preco maju na stranke stary cennik? A ty ho mas od nich ten cennik? Ci mas ho aj elektronicky? Vysetrenia nerobili, len krv mi brali. Cenovo to sedi, tak ako pises. Len ma to prekvapilo, kedze nikde sa za uvodnu konzultaciu neplati...

zuzi20
5. mar 2014

@trulinka tak to gratulujem 🙂 Ja som bola na 1.IVF v GF. Neuspesne. Tak chceme zmenit vzduch.

katika31
5. mar 2014

@zuzi20 neviem preco maju stary...asi ho este nestihli zmenit..
Ja som to stihla este bez poplatku.
Dali mi ho oni..nemam elektronicky,ak chces..opytaj sa...napisem ti cenu

katika31
5. mar 2014

Inak viete co sa mi stalo?
V pondelok som bola na kontrolnom sone a normalne sa oni sekli v pocte dni, ktore stimulujem...o 2 dni...mala som v pondelok 8 den stimulky a oni si mysleli, ze 6ty..to ako je vobec mozne?2 dni je sakra vela.