Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@merry1001 si ma upokojila moja 🙂 Na konzultáciu ideme v piatok, teším sa, aj sa bojím 😉
@katuskalis ani on nema najlepsie spermie 😒
Tak kocky hlasim dnes 8den stimulacie...tri folikuly 12mm a dve 8 mm...zvysili mi dnes davku menopuru na 187.5 jednotiek...v stredu mam ist opat na kontrolu...ale zda sa mi,ze mam malo vajok..aspon ze spermiogram mame perfektny...hovorila nam embryologicka,ze taky perfektny tu uz davno nemali...aspon to ma tesi velmi 😉)
Dobrý den, jmenuji se Klára Tomešová, jsem studentkou porodní asistence na Vysoké škole zdravotnické o. p. s., Duškova 7, Praha 5. Ráda bych Vás požádala o vyplnění dotazníku, který mi bude sloužit jako podklad k průzkumu v bakalářské práci na téma Vývoj asistované reprodukce.Je jedno, kdy jste asistovanou reprodukci podstoupili. Předem děkuji za pomoc.
https://docs.google.com/forms/d/13JJfXN9GoNjjLk...
@merry1001 a to máme hypoteku moja!!! zvykli mavat plat cca 1000.. ale klesali a klesali az dosli momentalne na tych cca 600.. takze setrit sa z toho teda neda.. setríme predajom steniatok a este auto mame na predaj.. potom uz neviem co mam este predat.. aj preto zacal uvazovat nad kamionom.. tak ci tak je vonku.. len bojí sa niecoho noveho.. tak uvidime.
@sara20 ahoj, veru uz dlho som tu neprispievala, ale to preto, ze som ostala Martinu neverna 🙂.
Kedze to dochadzanie bolo pre mna celkom narocne, tak sme sa rozhodli to skusit u nas doma. Mame za sebou prve kolo ivf, no neuspesne, ale hned sme sa rozhodli pre ket a akurat dnes mam vklad 🙂
@katika31 držím ti palce, veľmi 😉
@babatenko77 dakujeeem si zlata
ahojte dievčatá, aj my sme boli dnes v Iscare MT Veľmi sa nám páčilo, Vyborny lekar, príjemný prístup. Chcem sa Vás spýtať, cenník, ktorý majú na stránke, je aktuálny? Lebo my sme za úvodnú konzultáciu platili 35 Eur a v cenníku majú 0...Tak neviem...
Platny od 16.12.2013
Inak viete co sa mi stalo?
V pondelok som bola na kontrolnom sone a normalne sa oni sekli v pocte dni, ktore stimulujem...o 2 dni...mala som v pondelok 8 den stimulky a oni si mysleli, ze 6ty..to ako je vobec mozne?2 dni je sakra vela.

@merry1001 tak posledná injekcia pichnuta..a povedala, ze ked dostanem menzes tak mam prist a urobi mi vysetrenia...my sa snazime 3 rok..takze asi tak podobne ako vy ... a tvoj manzel je ok ??