icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

tifannybd
21. mar 2014

Ahoj baby, čítam si tu tie vaše príspevky a chcem vám len povedať, že vám veľmi držím palce. Pred cca 2ma rokmi som bola v Martine na IVF a dnes mám 13 mesačnú nádhernú princezničku. Nám sa to podarilo na prvý šup. Ak vám smiem poradiť, myslím že fakt je to len a len o psychike. Treba byť úplne v pohode a najlepšie tie dva dni po transfere na to myslieť co najmenej. Pokojne choďte do prace alebo majte voľno a nejak sa rozptýlte, podľa možnosti na to vooooooobec nemyslite 🙂 viem ze je to ťažké ale skúste to. Takže vám držím palce a prajem nech mate všetky čo najskôr krásne guľaté brušná 🙂

sara20
21. mar 2014

@tifannybd Tak za chvilu pojdes po druhe?

babatenko77
21. mar 2014

@tifannybd Ďakujeme, presne toto potrebujeme 🙂

sara20
21. mar 2014

@babatenko77 uz si pichas?

babatenko77
21. mar 2014

@sara20 nie, čakám na mrchu. mala by dojsť dnes, ale s mojím cyklom rátam tak v nedeľu až v utorok 😒 ...jáj, nech už príde mrcha jedna 😀 Potom už ju nechcem ani vidieť! 😵

zuzi20
21. mar 2014

@zuzkabm no ja ani neviem vysledky krvi, lebo mne zobrali krv hned na prvej navsteve a povedali mi, ze mi zavolaju az ked pride schvalena ziadost. Sak hadam by volali, keby bolo cosi zle...Tak drzim palce na IUI, na nas to radsej ani neskusali...no chance :(

zuzkabm
21. mar 2014

@zuzi20 a tak aspon povedali to narovinu, ze IUI nie..zbytocne by bolo dalsie sklamanie z neuspechu. a kedy ste podavali ziadost? Nam povedali, ze sa caka zhruba 5tyzdov a bude to stat cca 1000€. aj ked minule nam tak povedali ze isto 800..dufam, ze nabuduce to nebude uz 1500€ 😠
ale to je jedno, hlavne nech sa to uz podari..

zuzi20
21. mar 2014

@zuzkabm neviem kedy presne posielali ziadost. A ci uz vooobec poslali...A vy ste uz raz boli na ivf? Ked vas to stalo 1500. Nas to v gf stalo 1500, hruza, tuna nam Galo povedal ze 800. Tak uvidime, ci to tak nejak vyjde.

zuzkabm
22. mar 2014

@zuzi20 nie, neboli. Len Galo hovoril 800 a ta doktorka 1000..tak len dufam, ze do tretice nam nepovedia viac...tak povedala,ze to schvalenie trva 5 tyzdnov. Tak by to asi nemalo trvat viac. Snazim sa na to velmi nemysliet, niekedy to nejde. Takze vas to tiez caka onedlho..moc drzim palce. A po ivf pojdes na pn? Ja by som ani nesla, aby som na to nemyslela, lenze ten stres v praci mi nestoi za to. A asi by mi ani nepomohol. Dam vediet, ked bude nieco nove,..

marverka
23. mar 2014

ahojte zienky,
neostal nahodou niektorej menopur, m,erional, alebo orgalutran. -nemusi byt cele bal. exp do 5/2014 dakujem moc

zuzi20
23. mar 2014

@zuzkabm pri prvom vklade som bola na dovolenke, po KET som isla normalne do prace. Ja robim v kancli, takze fyzicky namahavu robotu nemam...A lepsie je ist vraj do prace, ak teda nie je nejaka tazka, lebo clovek na to nemysli. 🙂

babatenko77
24. mar 2014

ahojte baby, mohli by ste mi napisat ako prebieha kratky protokol? kolko to cele tak trva? odber vajíčok je kolky den?

zuzulik85
24. mar 2014

@babatenko77 ahoj moja. ja som mala krátky protokol. kontrolu som mala v prvom prípade 5ty a 9ty den 11den odber.. v druhom prípade kontrola 7 a 9ty deň 11deň odber. ako sa máš?

zuzkabm
24. mar 2014

@zuzi20 tiez mi napadlo nebyt doma, lenze ide skor o tom, ze cely den v praci stojim a som tam skutocne v strese. Domov chodim z prace maximalne vynervovana, takze fakt neviem. Lenze ak budem doma, budem na to mysliet. Zvazujem, ze sa niekam vyberieme. len dva tyzdne je dlha doba ist len tak na dovolenku 😀 musim sa potom asi poradit s lekarom. alebo si urobim citaciu pn-ku lebo mam 10 knih, ktore si chcem precitat 😀 dufam, ze to nebude nevhodna otazka, ale tak mate uz babo, ci sa snazite o prve?

babatenko77
25. mar 2014

@zuzulik85 ahoj Zuzi 🙂 Mám sa fain, dnes som si začala pichať a v pohode 🙂 v piatok idem na kontrolu, tak uvidíme.

zuzulik85
25. mar 2014

@babatenko77 výjde to, neboj. a si na PN? či ešte nie...

babatenko77
25. mar 2014

@zuzulik85 niesom na PN a zatiaľ sa nechystám. S kolegyňou sme si to vydiskutovali, čo ma teší. Nechcem sedieť doma a čakať...

zuzulik85
25. mar 2014

@babatenko77 asi je to takto lepšie.. aspoň na to až tak neustále nemyslíš ako keby si doma len čakala. Tak len pekne stimuluj aby si mala krásne vajíčka...

zuzi20
25. mar 2014

@zuzkabm nie, snazime o prve 🙂 a neviem, ci sa ho dozijeme...stale na nieco cakame...to je hruuza. Vsak jasne, ak mas takuto pracu, tak aspon prvy tyzden bud doma, v pohodicke s knihou v ruke 🙂 My cakame, kedy zavolaju ze prisla schvalena ziadost...a ideme do toho..

shanis
25. mar 2014

@zuzi20 ahoj zuzi, ja som dnes volala do VsZP a ziadost je uz schvalena🙂 som ostala prijemne prekvapena, lebo z centra na schvalenie to posielali 10.3. a zajtra to uz posielaju naspat do centra...take to cele trvalo len nejakych 15 dni...teda, cakala som aspon dva mesiace. 😉 Takze predpokladam, ze aj tvoje ziadost je uz schvalena...onedlho sa do toho pustime, hmm? 🙂

zuzi20
26. mar 2014

@shanis no supeer 🙂 a z MT ti este nevolali? Tak aby sme cakali odtial telefonat. Ja este musim 3 tyzdne cakat na vysledky z hematologie. A az potom sa na to zase dám 🙂

zuzi20
26. mar 2014

@shanis kukam do kalendara, ze my sme boli v MT 5.3., tak ja budem asi neskorej, sak to su ozaj len 3 tyzdne..

zuzkabm
26. mar 2014

@zuzi20 urcite sa dockate. aj ja si to stale opakujem, lebo z casu na cas mi pridu na um take myslienky, ale hned si ich zakazem. Vyjde to a hotovo 🙂 My sme spisali ziadost 20.3. ale kedy poslu, to je asi druha vec, vsak? No ženy, drzim palce

zuzi20
28. mar 2014

@katika31 ahooj tak ako sa citis? Este si nebola na krv?

katika31
28. mar 2014

@zuzi20 ahoj...este nie.az v pondelok idem na krv a vraj aj na ultrazvuk...sa bojiiim...som hrozne zvedava,ako to dopadne.
Citim sa uplne normalne...uz ani bolesti na MS nemavam tak casto...a ty ako?

zuzi20
29. mar 2014

Ahoj, jaj som myslela,ze po 10 dnoch ides na krv. Tak to som zvedava,drzim palce!!!

katika31
30. mar 2014

Ahojte...taky maly dusik na 13 den po ET...zajtra 1.kontrola..krvne testy +ultrazvuk...bojim a tesiiim

zuzi20
30. mar 2014

@katika31 jej super,to je riadny dušisko 🙂 Zajtra nech to dobre dopadne!!!

katika31
30. mar 2014

@zuzi20 dakujeeem 😉

merry1001
30. mar 2014

@katika31 myslim, ze tonie je dusik,skor kolajnice 🙂