icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

danka158
3. apr 2014

@babatenko77 dúfam. .och taku hlúposť urobit tesne pred koncom..ach ja zvedavá na piatok co mi povedia.

babatenko77
3. apr 2014

@danka158 kľud, ja mám inak s týmto tiež problém 😀 ale držím sa

danka158
3. apr 2014

@babatenko77 dik si zlatá. ..väčšinou tu kočky píšu, že na to nemajú ani najmenšiu chuť. ..ja práve naopak 😉 😉 uz som si myslela ze som trošku vadná 😀 😀 😀 😀 😀

babatenko77
3. apr 2014

@danka158 neviem, možno si a ja s tiež 😀 😀 😀 😉

danka158
3. apr 2014

@babatenko77 chichichi si podarená 😀 😀 😀 diky konečne som sa od vcera kus zasmiala 😉

zuzi20
3. apr 2014

@shanis ahoj, mne volali dnes. My sme sa objednali na stredu 16.4., lebo bud. tyzden budem mat ms, aj ked mi nakoniec povedala, ze budu robit iba spg a krv na HIV a daju recepty. Som sa dozvedela, ze budem platit 350 Eur za lieky a 40 za spg. Pytala som sa aj na moje vysledky a povedala mi, ze som mala vsetko v norme akurat menej vitaminu D. Reku slnko mi chyyyba 🙂 Myslis, ze v tom dalsom cykle uz pojdeme na to? Ci zas na cosi budeme cakat...

shanis
3. apr 2014

@zuzi20 Ja si mam za lieky pripravit aspon 450 Eur, spg hovorila tusim 44 a za konzultaciu 10.....tak som zvedava, kolko to nakoniec bude, ale co uz narobime. 😉 Ja dufam, ze dalsi cyklus uz nabehneme na vec, ja mam dostat dalsi menzes 4.5., tak som zvedava, ako to bude s tymi injekciami a ako to bude cele prebiehat. 😉 Dam vediet zajtra, ako sme dopadli.

zuzi20
3. apr 2014

@shanis to az v maji mas dostat ms? Lebo ja dufam, ze na buduci tyzden ked dostanem, tak v tom cykle uz pojdem na to. Ja mam dlhy protokol, takze zacinala by som cca 23 cyklu. Drzte sa zajtra!

merry1001
3. apr 2014

@babatenko77 aha 🙂tak potom som si Ta pomylila 🙂

merry1001
3. apr 2014

Obe sa vraj krasne rozmrazili a zajtra o 10.00 na nas cakaju 🙂

shanis
4. apr 2014

@zuzi20 ahoj, tak uz mam injekcie a vsetko potrebne...ms mam dostat teraz 6.4. ale chceme este pockat a zacat v maji, zatial si vybavim interne...mne dali kratky protokol a budem si pichat Gonal...inak vsetko prebehlo v pohodicke, su tam vsetci zlati 😉 Este uvazujem, ci sa nedam vypisat potom na PN, nech som v klude a hlavne psychickej pohode...

zuzi20
4. apr 2014

@shanis ahoj, no super a to len gonal budes pichat? A uz si si aj vybrala lieky? Kolko ta to vyslo? A ako je to vlastne s vysledkom spg potom, to sa nejako telefonicky potom dohodneme, ci tam zase pojdeme? Vy tam este budete musiet ist, ci uz zacnes v maji normalne stimulovat?

shanis
4. apr 2014

Ano, lieky uz mam..cca 330 Eur, ale kupila som si aj Femibion 800, tak idem brat zatial aspon vitaminy. 😉 1 DC zacinam s Gonalom, ked dostanem ms, tak mam hned volat koordinatorke. Potom na 5-6 den kontrola a pohovor s embriologickou, ktora podla vysledku spg odporuci metodu, akou sa bude oplodnovat a dalsi postup. Podla UTZ sa dohodneme ako si budem pichat dalej....mam 7 inj. Cetrotide a este mi neskor daju recept na Pregnyl. Ze to sa uz budeme priebezne informovat na kontrolach. Uz tam nemusime ist, len pockam na majovu ms a zaciname. A este mam aj nejake lieky na vkladanie, ale tie az po punkcii....ak som si dobre zapamatala. Ale dala nam papier, kde je to vsetko podrobne rozpisane, takze pohoda. 🙂

danka158
5. apr 2014

Ahojte 🙂 chcem sa len informovať, v pondelok mi budu robiť odber.Viem len ze od pol noci nic nejesť a nepiť. Je este niečo o čom neviem? Treba mi vziať so sebou aj nejaké veci? Prosím ktorá to už ma za sebou...poradte 🙂

merry1001
5. apr 2014

@danka158 nepotrebujes vobec nic, vsetko Ti daju.

danka158
5. apr 2014

@merry1001 dakujem pekne 🙂 trošku sa bojím, ale aj teším, že čoskoro bude po vsetkom 🙂

merry1001
6. apr 2014

@babatenko77 tak kedy mas et?

babatenko77
6. apr 2014

@merry1001 neviem moja, zajtra mám OPU Ty už máš vklad za sebou že? držím ti palce 🙂

merry1001
6. apr 2014

@babatenko77 ano, v piatok som mala vkoad, zajtra drziiiiim palce, napis zajtra

babatenko77
6. apr 2014

@merry1001 dakujem, napíšem 🙂

zuzi20
7. apr 2014

@shanis no teda, ja som ms uz dostala, takze pocitam, ze tento cyklus na konci zacnem. (dlhy protokol), takze budeme tak nejak podobne na tom. Ked som si to tak predbezne pozerala v kalendari, tak stimulovat budem tiez v maji. A vysledky zo spg vlastne kedy povedia? no som zvedava teda, co nam povedia. Vysledky krvi si mala ok?

shanis
8. apr 2014

@zuzi20 vysledky spg povedia na prvej kontrole, kedy bude aj pohovor s embriologickou, ktora vlastne podla spg navrhne sposob oplodnenia. U nas to bude predpokladam ICSI. Na zaciatku co mi brali krv, tak som mala v pohode. Zistovali aj nejaky hormon, podla ktoreho vedia urcit, kolko vajicok je vo vajecniku este. Ja mam uz len cast z jedneho, tak asi preto to chceli preverit. A krv co brali teraz na pohl.choroby...to povedala, ze ak by bolo nieco nebodaj zle, tak nam hned vola. Ja mam inak tiez uz ms, noooo....asi to budeme riesit naraz, hmm? 😉Ak vsetko pojde ako ma, tak mne odber vajicok vychadza niekedy v polovici maja....tesim sa. 🙂 Ty mas zatial vsetko OK? Vy idete do centra toho 16.teho, vsak?

zuzi20
8. apr 2014

@shanis no vysledky spg nam uz povedia asi vtedy, ked ja budem stimulovat a pojdem na prvu kontrolu. Mne vobec nebrrali ten AMH hormon co spominas, aspon som to tak mala napisane v karte. Neviem preco mi to nezistovali. Mne zistili len ten znizeny vitamin D (to som myslela, ze skumaju len hormony). Ano ideme tam v stredu 16teho. Som zvedava ako dopadneme. Je to uz take ine, ked clovek ide do toho druhy krat...chyba mi ten taky entuziazmus a istota, co som mala, ked som isla prvy krat... 😒

alisita
9. apr 2014

@zuzi20 ahoj, ak sa smiem opytat, kolko mas rokov? ja mam 38 a tiez mi nezistovali AMH hormon. Mrzi ma to, lebo pri prvom IVF som mala malo vajok a bojim sa, ze na druhy krat to zlyha zase na tom ... ze mam uz proste malu rezervu :/

janka134
9. apr 2014

ahojte takze aj ja sa k vam pridavam bude to moje 2ivf uz sa tesim a verim ze to dobre dopadne 🙂

zuzi20
9. apr 2014

@alisita ahoj, ja mam 33. Mne ho zistoval aj moj gynekolog a aj v predoslom centre, mala som ho ok. Len tuna mi ho nezistovali. Ale sak sa na to opytam. A ty sa kedy chystas?

zuzi20
9. apr 2014

@janka134 ahoj, vitaj medzi nami 🙂 V akom ste štádiu? Už ste boli na prvej konzultácii?

janka134
9. apr 2014

@zuzi20 ano uz som bola najblissie idem v pondelok vypiseme ziadost a budem cakat 1ziadost mi uz prepadla bo som to nechala tak tak musim vypisat novu

mumlicek7
10. apr 2014

@janka134 dobry den a z prveho ivf už mate babatko alebo sa nepodarilo tak idete skusit znova

janka134
10. apr 2014

@mumlicek7 nepodarilo sa ani ket nevysiel ale teraz verim ze sa to podari