Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@javorinka2 ahoj, mrzí ma čo sa stalo ☹
Stalo sa toto aj mojej kamoske a kazali jej 3 ms počkať. Volala si do centra? Čo ti tam povedali?
@javorinka2 ahoj, no to je mi velmi luto...prajem ti skore pozviechanie sa a nabratie novych sil. Ked sa budes na to cítit, tak mozete skusit ist na vstupnu konzultaciu do iscare MT. My sme tak urobili a uz sme odtial neodisli (vstup. konzult. sa uz plati) ale nie len preto samozrejme. Je tam velmi dobry pristup, jeden doktor, myslim, ze by si bola spokojna. Drzim palce akokolvek sa rozhodnes.
@zuzulik85 dakujem Zuzi 🙂 Ja ti budem držať mooc palce, aby sa to aj Tebe konečne podarilo 😉
@javorinka2 ahoj, ak nie si spokojná, tak prestúp.. nemôžem porovnať s iným centrom, ale ja som spokojná.. včera som bola po injekcie a ideme na IVF.. a ked máš PCO neskúšala si inofolic?.. ja mám aj endometriozu a preto sa nám nedarí.. tiež máme za sebou 1 IUI. žiaľ nevyšlo.. 😒
@casperka1980 inofolic vôbec nezaberál bohužiaľ:( ja už fakt neviem ako ďalej;(
@javorinka2 žial inofolic nezabral ani u mňa.. ale ja mám ešte aj endometriózu, operáciu myomu. tak skús ísť do Iscare.. ja som tam na tretiu návštevu išla už na 1. IUI.. a ty by si chcela ísť už na IVF?
@casperka1980 ahoj, aj ja mam endosku a iui nam vobec neodporucili. sli sme hned na ivf
@babatenko77 a vyšlo? i mne odporúčali hneď IVF ale ja som chcela najprv skúsiť IUI.. A ako si reagovala na lieky? daj mi vedieť..
@casperka1980 ano moja, vyšlo. Neoklamali ťa, keď ta posielali hned na IVF 🙂 Reagovala som v pohode, akurat som chytila ohss, pretoze ja mam aj polycysticke vajecniky. Da sa ale vsetko zvládnuť 😉 Kludne napís, keby niečo...
@babatenko77 aj ja mám PCO..a ako sa u TEba prejavilo ohss? z toho mám najväčší strach.. čo všetko si užívala a aké množstvo?
@javorinka2 Presne koli tomuto chcem odist z Heliosu. Stale ma riesil iny dr. Ked som tam zacala v roku 2006 chodit, bolo to tam super, mal ma na starosti dr. Tomas a takeho doktora uz asi nenajdem. Po nevydarenom IVF a KET som si dala dlhorocnu pauzu a ked som sa tam vratila po 6 rokoch bolo to uplne o inom. Mam pocit ze su pre nich dolezite peniaze, pristup sa mi nepacil, na kazdu otazku som dostala len strucne strohe odpovede, a ich usmevy su neuprimne a nacvicene. Chcem ist na 2.IVF a viac menej som rozhodnuta ist do Iscare v MT. Snad neurobim chybu.
Je mi strasne luto co sa ti stalo, Treba skusit vsetky moznosti aj za cenu zmeny centra
@nikola81 presne tak moja.Neuprimne úsmevy a strohé odpovede;( my do dáme teraz určite pauzu lebo už 3roky sme v tomto kolotoči a už nám z toho sibe;(
@javorinka2 Urcite si daj oddych. Aj telo aj hlava potrebuju vypnut. Len ti to prospeje. Ja sa do toho vraciam po 8 rokoch 😉
@casperka1980 mala som Puregon najprv 100j, potom 125j a potom 150j a Fraxiparin. Co sa tyka ohss, tak som mala strasne velke brucho, bolelo ma, nemohla som spat, nakoniec to trosku ustupilo, brusko padlo. teraz mam stale dost zvacsene vajecniky a musim byt PN, ale stalo to za to 🙂
@babatenko77 ja mám tiež fraxiparin a gonal 125j.. ale mám strach... a pila si dostatok vody? aspoň oni tvrdia, že je to tým, ak prepukne Ohss.. a ešte aj teraz máš veľké brucho? odsávali Ti vodu? dosť je tu v koníku popísane o ohss.. až je z toho človeku zle.. a bola si aj niekde v nemocnici s ohss?
@casperka1980 a ako prebiehal odber vajíčok?.. prepáč, že mám toľko otázok.. a v ktorom si mesiaci?
@babatenko77 už sa pýtam sama seba.. 😀 😀 😀 a ako prebiehal odber vajíčok?.. prepáč, že mám toľko otázok.. a v ktorom si mesiaci?
@babatenko77 ahoj, pises ze si mala strasne velke brucho, ja som 7 den po vklade a mam brucho jak balon a take tvrde....Picham fraxik a radsej ho uz picham tak nabok, lebo ani ihla mi tam nechce ist...
@zuzi20 ahoj zuzi, a čo si picháš? koľko jednotiek?..mňa to čaká tiež.. už v chladničke mám injekcie.. a mám strach.. 😒 .. a odber ako prebiehal? drž sa.. nech to dobre dopadne..
@casperka1980 ahoj, ja uz mam po vklade,takze uz nestimulujem. Ale stale picham fraxiparin na riedenie krvi. Odber bol v pohode. Neboj sa nic. A nemaj strach ani z OHSS, ja som to vobec nemala, si stale pod kontrolou. Na stimulku som
@casperka1980 mala 225 j menopur a potom som pridavala cetrotide. Odber som mala 12 den a mala som 11 vajicok. Z toho 4 embrya, dve sme dali vlozit, dve zamrazili. A teraz čakaaaaaam...
@zuzi20 a koľko krát si bola na kontrole? ja mám gonal 125j. A ktorý deň si mala vklad? strašne moc Ti držím palce.. 😉
@casperka1980 na kontrole tusim 2 krat a dalsi raz mi uz vyberali. Vklad som mala na stvrty den. Dakujem aj ja drzim paluchy!
@casperka1980
@zuzi20
Baby nebojte sa toho, pite veľa vody, jedzte veľa bielkovín. Ja som to dodržiavala, aj tak som ohss mala. Ale nebola som na infúzkach ani nič, veľa som oddychovala a prešlo to. A ešte jedna vec, tá ktorá ohss chytí, väčšinou otehotnie. tak sa nebojte, vydržíte všetko! 🙂 Ja som 11tt, miminko sa tam mrvká 🙂 je to super pocit 🙂
Ahojte babenky...včera mi volali z centra...máme schválenú žiadosť.🙂 v piatok si idem po recepty na lieky a od júlovej menštruácie chcem začať....budem mať dlhý protokol...držte mi palce...🙂
@putna daj vedieť aké injekcie si budeš pichať .. ja mám krátky protokol..krami mám dostať kolo 15.6. a ideme na to.. mám gonal 125j, fraxiparin, a este jedny ale neviem ako sa volajú... platila som cca 320€. a dlhý protokol máš prečo?
@babatenko77 a čo konkrétne si jedla z bielkovín? ja málo pijem... len dúfam, že tie horúčavy vydržia, vtedy viac pijem.. zmáknuť 3-4l je na mňa moc.. 😒
@casperka1980 kuracie maso, jogurty, v lekarni som si kupila nutri drinky tie mi kazali pit 🙂 A co sa tyka tej vody, musis sa jednoducho k tomu donutit, je to fakt dolezite, držim palce 🙂

@stella25
@casperka1980
@putna
@zuzi20 baby prosím vás chcem od vás radu.Navštevujeme helios ale zvažujeme prestúpiť do ISCARE.V skatke robili nam 3.x iui, posledné vyšlo avšak naše šťastie trvalo 8tt neviem sa od včera z toho dostať záver MA;( Budem sa čistiť sama menzesom.Muž je úplne o.k.len ja mám PCO:( prosím vás mohla by som už začať tento cyklus ak bude už všetko o.k.začať chodiť tam??myslite že by mi ešte urobili iui?? A aký je tam pristup?? Mne sa v heliku nepáčilo najmä to že za každým cca 5 mesiacov nás vždy riešil iný dr.no hrozné...Prepáčte že tak zdĺhavo ale som taká zúfalá že neviem čo ďalej..