Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Ahojte baby. Mám na predaj Inofolic 2nové balenia. V lekárni stojí cca16-17€ ja predám podstatne lacnejšie. Ak budete mať niektorá záujem píšte mi správu.
Ahojte
Mam otazocku ked nemam partnera jak v tom pripade robia
Vlozia do mna od neznameho muza spermie ?
@beruska1523 ahoj, nie toto zakon SK neumoznuje
@beruska1523 bez partnera nemozes podstupit umele oplodnenie, podla nasich zakonov dieta musi mat otca.
@bambinecka skus ponuknut v diskusii mam nemam lieky na IVF 😉
Ahojte...ide niektora z Vas tento mesiac na odber vajicok? Ako stimulujete? A ako sa cítite?
@mumlicek7
Vdaka to ja som sa pitala
Tak som to aj chcela ze od neznameho darcu spermie
@beruska1523 oplodnenie bez partnera nie je možné na území Sk, nedovoľuje to legislatíva slovenská. Spermiami od iného muža áno ak tvoj nemá vhodné alebo žiadne spermie
Ahojte, nejde niekto do Iscare 12.6.? 🙂
baby ..to tom martinskom iscare maju novy pristrojna selekcu spermii ?? neviete?
prosim nema niekto estradiol 2 mg? stacia 4 tabletky ...surne
@bykaterina nevieš mi prosím povedať,ako je to legislatívne poriešené v Čechách? Mám známu, čo zvažuje dieťa,ale partnera nemá a nechce.
@bibiana26 urcite podobne ako u nas ☹ , ani v EU to nebude len tak bezne, v anglicku viem ze tam sa moze pouzit aj biologicky material po smrti napríklad manzela a u nas nie
nech ta znama skusi sa opytat cez mail v nejakom centre to bude mat naistejsie, tam dokonca idu asi uzakonit ak tak neurobili aj to ze kazde dieta bude moct sa dozvediet kto je anonymný darca co si myslim ze bude aj pre SK klientky dost zle co chodia do Brna kvôli dacovskym lebo bude menej darcov vajicok aj spermosiek
@bykaterina ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Si to predstavovala asi moc jednoducho😉
@bibiana26 veru nie je to take jednoduche ☹ kazdy stat chrani rodinu ako celok a tu je vela zákonov este ktomu okrem teho zakona o rodine a transaplantacii ,...
a hlavne nech pocita ze ju to bude stat niekolko tisíc mozno ak sa to bude dat v EU tak aj 10tisic a viac nech rata lebo kocky co su napr.slovenky a ziju momo SK chodia sem na IVF lebo aj ked si to platia tu same a stoji ich IVF cca 3-4 tisíc € tak v iných krajinach to stoji omnoho omnoho viac
Ahojte babule...som 11 deň od ET a začala som včera večer špiniť..tak tmavohnedo..☹ takže to pravdepodobne nevyšlo..čo ma čaká ďalej? V stredu by som mala ísť na krv, ani neviem či to má vôbec význam tam chodiť..test som si radšej nerobila...zo strachu, nič ma nebolí, iba hlava od včera, ale to zrejme zo slnka..
@putna ahoj..dakujem za odpoved...spinila som este aj dalsi den,tak ma doky zavolal pre istotu na kontrolu...o moznom tehu sme sa nebavili,slo mu o to spinenie..pozrel ma a povedal ze sliznica je pekna 16 mm a nasadil mi estrimax+duphaston..vcera vecer to uz bolo lepsie a dnes rano zatial nic...tak dufam ze to takto zostane min.do pondelka,vtedy mam ist na krv..ides prvy krat na kryotransfer? Musela si si nieco pichat,pripadne uzivat nejake lieky? A aky casovy odstup si mala od IVF-ka? A kolky den cyklu ti ho idu robit? Vela otazok iem..,ale v tomto smere nemam sajnu ako to prebieha..drzim palce aby ti to dobre a uspesne dopadlo.
Ahojte vsetky 🙂. Aj ja chodim do iscare do MT, vyborny pristup,,, som po prvej IUI, uvidime ako dopade, zajtra testujem 🙂
Mysli pozitivne .. urcite bude vsetko ok..☺
Ahojte pozná niekto dr.Galla? ja mám k nemu ísť v septembri na umelé oplodnenie
@modrafarba ja som chodioa k nemu prvy mesiac, dkdy chodim do iscaru a jehi pristup sa mi paci a vyhovuje mi
@modrafarba on je tazky pohodak a profik..si v dobrych rukach..☺

@gloria13 a kolko si mala folikov? To bola prva kontrola odkedy pichas menopur?