icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

trulinka
23. jún 2015

@modrafarba
Ahoj, poznam, robil mi v oktobri 2013 umele oplodnenie a "vysledok" jeho prace sa prave hra vedla mna 🙂. Je to velky pohodak, odbornik a aj velky fesak....Nemas sa coho bat....Drzim palce.

lutost
23. jún 2015

Ahojte, chcela by som sa popytat blizsie na postup pri schvalovani um.oplodnenia cez poistovnu. Dnes mi telefonicky oznamili z Heliosu MT,ze najlepsi a pre urychlenie je postup aby som si dala ziadost do poistovne. Mam doveru, chcem sa spytat co je k ziadosti potrebne?
Dalej sa chcem spytat zienky, ci sa odber vajicok robi pod narkozou a taktiez vklad embryii.
Dakujem za odpovede 🙂

sandria33
23. jún 2015

@gloria13 nevyslo to :(

kubena
23. jún 2015

@lutost ale asi mysleli ze nie osobne , lebo oni potrebuju k tomu aj tvoju dokumentaciu nie len podpisane cestne vyhlasenie od teba. Platis tam dost velke peniaze tak si tam zavolaj alebo ak mas blizsie tak chod nech ti to vsetko vysvetlia. v iscare to bezi inak a toto je diskusia iscar martin 🙂
odber sa robi pod narkozou to ti mal tiez doktor-ka vysvetlit alebo koordinatorka IVF , vklad sa nerobi pod narkozou je to iba ako ked ta vystruje gynekolog nic hrozne a potom si polezis.
drzim palce 🙂

gloria13
23. jún 2015

@sandria33 nebud smutna..budes mat dalsi pokus a ten sa urcite podari...a ked nie,je tu este IVF..Mysli pozitivne..

lutost
23. jún 2015

kubena - dakujem za odpoved, idem hladat moju skupinku kde budem smerovat otazky...este raz diky 🙂

kubena
23. jún 2015

@lutost tam ti skor kocky poradia ako to je teraz v centre , ale skor si zavolaj do sanatoria tam ti daju presnu odpoved na tvoje otazky ved im tam nechas niekolko stoviek eur

sandria33
23. jún 2015

@gloria13 ale ano, viem ze su dalsie pokusy, vcera som si poplakala a dnes sa ide dalej....

gloria13
23. jún 2015

@sandria33 skvely postoj 😉 som rada ze si sa z toho dostala..netreba sa vzdavat..raz sa musi podarit..

sandria33
23. jún 2015

@gloria13 ale bolo to tazke......

gloria13
24. jún 2015

@sandria33 viem...veľa z nás si tym prešlo,vieme co prežívaš...ale ide sa ďalej..a dolezite je ,ze chces ist dalej a nevzdavas sa..

domuska11
24. jún 2015

@lutost ahoj.k ziadosti sa prikladaju vysetranie co mate.ide tam hlavneo diagnozu aku mate.prikladaju sa vysledky spg.min.3, ak ste podstupili iui,v heliose uz pri podpisovani zmluvy vyberate lieky.
V podstate vy len podpisujete suhlas so ziadostou a ostatne veci k tomu priklada centrum. Mne v dovere vzdy schvalili ziadost do 10 dni?len u nas nic neriesili.my sme museli ist cez ivf.volala som na infolinku a vzdy mi povedali v akom stave je ziadost.

sandria33
24. jún 2015

@gloria13 najlepsie by bolo sa na to neupinat, ale neda sa to :(, kazdy den na to myslim 🙂 uz treba nejako z toho vypnut a zamestnat sa inymi vecami

putna
14. júl 2015

Ahojte babule..prosím vás ako dlho sa čaká na darcovské embryá? neviem to nikde vyčítať...dakujem... 😉

jaja9891
14. júl 2015

Ahojte zienky,mate niektora skusenost s nizkym AMH a uspechom v iscare?
Ako to tam chodi,mozte mi to blizsie popisat,chodim do KE,ale uvazujem nad zmenou...
dakujem

crazybabenka
28. júl 2015

baby....začínam "škrečkovať" puregon na naše IVF ako samoplatitelia.....potrebujem až 2250j .....ak by ste mali ....dohodneme sa 😉

angels882
4. aug 2015

ahojte baby pridávam sa k vám včera sme boli na prvej konzultácii u dr.Gala inak velmi dobrý dojem s neho mam 😉 ja inú možnost ako umelé oplodnenie nemám tak mi už hned vzali krv celkom dost 😉 na HP aby mi vedel nastavit davku na injekcie ktore si mam pichat desat dní a koncom septembra by sme mali ísť nato máte niektorá skúsenost stymi injekciami dost sa toho bojím nebolí to ? neviem nazov to mi zatial nepovedal

kubena
4. aug 2015

@angels882 ahoj neboj to sú tenucke ihli vôbec to neboli. Skús pozrieť na YouTube napríklad gonal alebo puregon

angels882
4. aug 2015

@kubena dakujem si si ich pichala ?

kubena
4. aug 2015

@angels882 všetky čo sme išli na prípravu ivf sme to absolvovali

angels882
4. aug 2015

@kubena cize vzdy sa picha tych desat dni 🙂 skoda ze niesu tabletky

kubena
4. aug 2015

@angels882 niekedy sa pichá aj mesiac, neboj je to jednoduché A tenucke ihličky to nebudeš ani cítiť

angels882
4. aug 2015

@kubena dakujem pekne 😉

petoro
21. aug 2015

@divja Ahoj, mám skoro totožný problém, vek aj dignóza. Ako si dopadla? Ja idem v pondelok na 1. konz.

kniha24
6. sep 2015

Bola som tam teraz v marci na hysteroskopii,vsetko mi hradila poistovna. Pekne prostredie,prijemny personal. Urcite lepsie ako trcat na oddelenii,kde su nervozne sestricky,cest vynimkam 🙂

maatulinka
8. sep 2015

@jaja9891 ahoj, ja môžem Iscare vrele odporučiť... S manželom sme mali všetko v poriadku, jedine čo som mala na hranici Amh... 1,2 myslím... Chodili sme do Helliosu, kde nás tlačili do umelého... Prestupili sme do Iscaru, 2 IUI úspešná, končím prvý Trimester... Príjemný prístup doktora Gala... Odporúčam a prajem veľa šťastia...

jaja9891
8. sep 2015

@maatulinka dakujem,tak ja mam uplne nizke amh a aj vela zrastov,takze ja mam jedinu moznost,a to ivf...ale dakujem za radu 🙂

divja
13. sep 2015

Ahojte aj ja mam cistu na vajecniku upchaty vajickovod a nizke hranicne vysledky vsetkeho.V Heliose mi odporucal dr.darcovske vajicka .Vraj vacsia sanca . Mam 40r. Sokovala ma celkova suma IVF,to nezvladneme. Mate info kolko vychadza v Iscare IVF z vasimi vajickami?

ela0211
13. sep 2015

@divja ahoj,možem sa spýtať koľko by to vyšlo v Heliose?

bykaterina
13. sep 2015

@divja ahoj pozri cennik na webke maju zaveseny na webke ale asi by som mozno v tom pripade riesila BRNO kvôli aj vacsej rychlosti darcovskych vajicok oproti slovensku.
ale skor skus ist apson na konzulataciu do iscare alebo brna co by ti doporucali mozno to nie j etaka katastrrofa ako ti povedlai v heliose 🙂
@ela0211 pozri cennik maju ho na webke.