icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

ela0211
13. sep 2015

@bykaterina ahoj,ďakujem.Cennik som videla,len som chcela vedieť koľko to vyjde spolu +lieky(IVF s vlastnými) ako samoplatca,lebo neviem či okolo 2000 € alebo viac,nemám predstavu s tými liekmi.Bola by som rada o nejaký priklad.

bykaterina
13. sep 2015

@ela0211 jaj 🙂 ked vlastne
tak pocitaj lieky pocitaj aspon 300 €-400 € (injekcie+tabletky)
potom sa vsetko odvíja od poctu vajicok kolko mas a ci je potrebne icsi metoda, ci bude co mrazit
ale pocitaj apon 3500€ ako samoplatca

ela0211
13. sep 2015

@bykaterina Pane Bože 😇rátala som ze to bude drahé,ale až tak?Tak neviem😔Vďaka za odpoved.

bykaterina
13. sep 2015

@ela0211 kludne ak budes nieco potrebovat vysvetlit napis mi IP 🙂

ela0211
13. sep 2015

@bykaterina Vďaka,poslala som spravu😀

janka134
30. sep 2015

ahojte baby chcem vas vsetky podporit ja som tiez navstevovala toto centrum bola som na 2ivf prve neuspesne preplakala som a povedala som si ze nikdy viac no po rokoch mi to nedala a sla som na 2 vajok som mala malo 8 stoho sa oplodnili len 3 ani PKsme nemali lebo boli len 2 dobre a bola som presvedcena ze ich chcem vlozit obe a teraz 1 vedla mna lezi uzastny pocit dakujem celemu personálu

kovivka
2. okt 2015

ahojte zienky, potrebujem poradit, tie ktore prave navstevujete alebo ste nedavno absolvovali IVF v Iscare, ako to funguje?
Prvu konzultaciu sme mali s Dr.Galom, bol velmi zlaty, vsetko vysvetlil, prezrel atd. ,aj na zaklade toho sme sa rozhodli pre Iscare. To bolo cca pre 1,5 mesiacom. Medzitym som musela podstupit operaciu koli endometrioze a teraz ked som doktorovi pisala, ze uz som po a chcem co najskôr podstupit aj IVF, volala mi nejaka zena a objednala ma k nej. Myslela som ze pojdem znova k Dr.Galovi.
Oni su tam dvaja doktori na IVF? Co je to za doktorku ? mate s nou niekto skusenosti?
Som az z vychodneho SK a pre Martin sme sa rozhodli aj koli Dr.Galovi a ak ma ma prevziat niekto druhy...veviem neviem
dakujem velmi pekne za kazdu radu/odpoved.

bykaterina
2. okt 2015

@kovivka to ti volala asi z recepcie nie ? ci doktorka Gatova priamo ?

kniha24
2. okt 2015

To bude dr.gatova a je rovbako super odbornik ako dr.gallo. ja chodim ku nej a som spokojna.

domuska11
2. okt 2015

@kovivka to je dr.Gatova,ona robi iba utorky a vacsinou cez vikend ked je vklad.je super,pohodacka 🙂
Galo urcite ostava.
Nemusis sa obavat je to odbornicka,ale mne bol tiez Galo lepsi,viac som mu doverovala,on sa o sebe vzbudzuje autoritu 🙂
Drzim palce!

lutost
6. nov 2015

@domuska11 Ahojte,tak nakoniec nebude potrebovat umele, uz som v 5tt a to iba po laparoskopii a naslednom HSG. 3.10.2015 mi robili inseminaciu a podarilo sa na prvykrat. Verim ze vsetko dobre dopadne a vsetkym dalsim zelam tolko stastia kolko sme mali my 🙂

fantaghiro21
6. nov 2015

Zienky ,ktora ste boli v ISCARE na protilatky proti trofoblastu?Je to len z krvi?Kde a u koho sa mam hlasit?Dakujem..

bykaterina
6. nov 2015

@fantaghiro21 protilatky sa robia z krvi, alebo potom specialne a teda aj podorbnejsie sa robia na reprod.imunologii v Nitre kde beru aj krv a spermosky a robia obsirnesie vysetrenie na protilatky

leoriki
17. nov 2015

Zajtra mám prvú konzultáciu v Iscare..čo mám očakávať 🙂 🙂 🙂 hmmm???

bibiana26
17. nov 2015

@leoriki profesionálny a ľudský prístup, otvorenosť, snahu pomôcť👍

leoriki
17. nov 2015

@bibiana26 Ďakujem za odpoveď..toto by som veľmi potrebovala,lebo nemám s týmto práve najlepšiu skúsenosť z iného centra☹

bibiana26
17. nov 2015

@leoriki neboj tu budete v dobrých rukách😉 dr. Galo, dr. Gáťová i zvyšok tímu vedia,čo robia,aby pomohli. Pýtajte sa na všetko, čo potrebujete vedieť a čo vás trápi.

leoriki
17. nov 2015

@bibiana26 je to môj posledný pokus hradeny poisťovňou..tak sa strašne bojím ☹

bibiana26
17. nov 2015

@leoriki Budem držať palce, nech je ten posledný úspešný😉

leoriki
17. nov 2015

@bibiana26 Ďakujem..budem to potrebovať...

maatulinka
17. nov 2015

@leoriki Nemáš sa čoho obávať, my sme odtiaľ vždy odchádzali s úsmevom, doktor Galo je veľmi príjemný pán a odbornik, ktorý vám dodá odvahu... Nám pomohli, som v 21 týždni a čakáme dievčatko... Veľa šťastia... 😉

bykaterina
17. nov 2015

@leoriki neboj doktorí su super len ten cennik od 1.11. strach a hroza ☹ ,ale urcite lepsia volba ako Helios

leoriki
17. nov 2015

@maatulinka Ďakujem za podporu 🙂 a blahoželám.....

leoriki
17. nov 2015

@bykaterina určite je to veľa peniažkov,ale čo neurobíme pre bábätko...

maminka1986
17. nov 2015

@bykaterina prčo lepšie ako helios??ja som s Helisoom bola max spokojná a vdaka nim čakam babatko a všetko išlo krásne a aj prvý vklad hned vyšiel aj IVF...a prijemý personal nebol problemja Heliso možem odporučať

maminka1986
17. nov 2015

@ela0211 my sme neboli samoplatcovi ...ale poistovna nam preplatila cca 1500e...za liekysme doplacali ešte 300e..plus ICSI metoda mrazenie,,halosperm...uskaldnenie cesta my sme ta a spať 160km..nas to vyšlo okolo 2600e -čo sme len my dávali ..plus poistovna 1500E...my sme boli v Heliose..mala som dost vajičok až 22 všetky išli ICSI a z toho 7 embryjok a jedno v brušku už

bykaterina
17. nov 2015

@leoriki no tak ja uz by som len kvôli peniazem nesla tu na SK ale do brna 🙂 aj ked dr. v iscare su super ale cloveka to uz stoji tolko penazi a tym ze zas isli hore je to velky rozdiela ako pred 2m

bykaterina
17. nov 2015

@maminka1986 no mam skusenosti viem to porovnat, ty kedze si bola ib u nich tak to nevies porovnat 😉 a inak by si pisala keby si to vedela porovnat

bykaterina
17. nov 2015

@maminka1986 inak zle pises ze vam postovna preplacala je to zavadzajuca informacia 😉 , preplacala by ti to vtedy keby si doniesla fakturu do poistovne a by ti to refundovali

maminka1986
17. nov 2015

@bykaterina no ved dobre ale v čom boli horší? 🙂 lebo ja som nemala ten pocit a boli všetci vždy velmi prijemný..ja som voliala Helios lebo mnoho bab okolo mna mi ho odporučilo a maju lepšie vysledky ako Iscare...ale vravim ja nemožem povedať nič zle na nich aj na IUI sme boli ....ale proste sú profici a to že sa nevenuju každemu 15minut sa ani nedá ved je tam stovka ludi denne