icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

bykaterina
17. nov 2015

@maminka1986 prepac ale tato tema nespociva v tom preco som bola nespokojna v heliose 😉

maminka1986
17. nov 2015

@bykaterina a kto mi to potom prepláca?

maminka1986
17. nov 2015

@bykaterina no už neveim či spočiva ale ty si porovnavala Helios a Iscare preto som sa ťa nato opýtala inak by som sa nepýtala to je logické 🙂

maminka1986
17. nov 2015

@bykaterina a dakujem že ma chytáš za slovička ako vidím si velmi asi mudra 🙂 a rýpavá žena...každá jedna to tak píše,že to prepláca poistovna a aj vyššie prispevky...ale ak sa chceš vyvyšovať a hádať tak so mnou ťažko 🙂

bykaterina
17. nov 2015

@maminka1986 pozri ty neriesis prechod do iného centra tak nepatraj preco 😉 , nikto ti nic nepreplaca iba mas z casti hradene lieky ako pri inej chorobe a odber a vlklad je paltený positvnou ako ked mas slepak. ani operaciu slepaka ti poistovna nepreplaca ona ju hradi. A urcite nie som mudra 😀 to urcite nie.
Preplaca to napríklad babam co idu do Brna a donesu frakturu a z casti im to preplati SK zdravotna poistovna v tom je ten rozdiel 🙂

leoriki
17. nov 2015

Kvôli mne sa tu nehádajte 🙂ja len,že sa dosť bojím..je to moje posledné IVF hradené poisťovňou..

kubena
17. nov 2015

@maminka1986 uplne suhlasim s @bykaterina , myslim ze nemas dovod na nu vyskakovat. Helios nie je zle centrum ale nesnazia sa pomoct. Ty mozes byt rada ze si na prvy krat otehotnela a mala to stastie. doktor je taky ze len vklad nevide ide sa na dalsi. nikde ta neposle pre neho protilatky nehraju rolu a genetiku ti urobia ale u nich za drahe prachy pritom ta moze poslat do st.zariadenia ... je to ho skratka vela.

bykaterina
17. nov 2015

@kubena dakujem 🙂

@leoriki uplne ta chapem ja mam 3 za sebou 😝 , ale teraz keby som isla do 4 tak idem do Brna uspesnot+ cena ze tam vychadza ako samoplatca soft cca 6-8 vajicok priblizne aj s liekmi a ci treba ICSI 1300 €, tebe ak mas vseobecnu by asi 1000 preplatili takze by ta to stalo menej
neboj do tretice vsetko dobre 🙂

maminka1986
18. nov 2015

@kubena ona vyskakovala na mna asi si dobre slepá kto na koho skáče tak láskavo neskáč do mna a nepíš či som otehotnela naprvý krát asi zavidíš ked toto píšeš!!!ja osm si pršla tiež všeličím tak sa nerob mudrou ako vidim najdu sa tu "užasné" ženy ako vy dve 🙂))) nahrávate si do karat ....krása

bykaterina
18. nov 2015

@maminka1986 nemyslim ze takto sa spravat a vyhadzovat na oci niekomu nieco nie je spravne ☹ , kedze si urcite toho vela preskakala mala by si byt ohladuplnejsia k ostatným. To ze ma niekto iny nazor ako ty je predsa normalne. Kazda ma ine skusenosti. Nemaj tolko jedu v sebe. A ja to ze som tu nechcela pisat preco a ake mam skusenosti s daným centrom je moja vec. pekný vecer ti prajem

maatulinka
18. nov 2015

Babenky, myslím si, že nemá význam si niečo vyhadzovať na oči, každý pár, ktorý musí navštíviť CAR, klobúk dole, niekto má šťastie, že sa to podari skôr, niekto neskôr... A každá podpora dobre padne... Držím všetkým palce... 😉

bykaterina
18. nov 2015

@maatulinka uplne suhlasim, preto nechapem ze niekto moze toto napisat ☹ , je mi z toho uprimne smutno. Tato diskusia je o pomoci nie o tom ze sa tu bude niekto povysovat. Myslim ze viac bab to zamrzelo co to citalo. Lebo uz som dostala IP na margo toho. snazilky sa vzdy podporuju a drzia palce tym menej uspesným. A kazdej ktorej sa to podari ze je tehotna druhe drzia palce aby sa nic nestalo a donosila to

sandria33
18. nov 2015

Nemyslim ze je vhodne sa tu hadat. Ved sme tu vsetky preto, aby sme si navzajom poradili, podrzali sa ...kazda jedna to potrebujeme. Inak by sme to tu ani necitali... Takze, kto ma nejake dobre spravicky? Pozitivny test, alebo ocakavany odber krvi, ... 🙂

bykaterina
18. nov 2015

@sandria33 netreba si myslit hadku a diskusiu, niekto vie diskutovat a niekto nie 😉
nove asi nic nema nikto lebo tu skoro nikto nechodi 😀 , uz je menej stimuliek kedze sa blizia vianoce a vela sa odklada po novom roku 🙂 , ale rok drevenej kozy je uspesny zatial a ten trva do februara 2016 ,takze si myslim ze este bude vela pozitívnych testikov co je uplne super

sandria33
18. nov 2015

@bykaterina aspon pozitivnych krviciek, ked su tie testiky negativne :(

bykaterina
18. nov 2015

@sandria33 jaj jasne 😀 aj to samozrejme

leoriki
19. nov 2015

Tak dievčatá,bola som veľmi milo prekvapená..je to neporovnateľné s mojou predošlou skúsenosťou 🙂

putna
19. nov 2015

@leoriki ...ahoj držím ti palce... 🙂 😉 dr.Galo je podľa mna výborný doktor..stručný a priamy...a aj kolektív

leoriki
19. nov 2015

@putna Ďakujem 🙂

bykaterina
19. nov 2015

@leoriki ja tiez ked som tam prvy krat prisla 🙂 oprti minulému spomínanému CAR, tak teraz uz to pojde len k lepsiemu neboj 😉

kubena
19. nov 2015

@maminka1986 to ze niekto napise svoj nazor to neznamena ze sa hra mudrou. A to co si napisala ma zas len utvrdilo v tom ze mnohe zeny snazilky nehc uz si presli akou kolvek cestou nevedia sa podrzat, Ty si tym prikladom. A znizit sa tak hlboho ze napisat ze niekto ti zavidi ? to uz je ake vyjadrenie? poznas to ,,nad nikoho sa nepovyšuj a pod nikoho neponizuj,, . Prajem ti vsetko dobre lebo ja na rozdiel od teba ja ked som toho preskakala dost viem takých ludi ako ty tolerovat a beriem ich nazor ale nie urazky.
vsetko dobre a nech sa ti dari. este ti aj ♥ poslem aby si mala uz len pekne dni bez mrzutosti.

domuska11
21. nov 2015

Tato stranka tu je na to aby sme sa pytali a radili,nie sa osocovali...
Kazda jedna z nas co podstupi ivf ma na to dovod..to ,ze to niekomu vyjde na prvykrat je obrovske stastie a neskutocne by som bola za to vdacna- tu nejde o to,ze niekto niekomu zavidi alebo osocuje,proste je to fakt a uspesnost v Heliose je porovnatelna s Iscare.
Helios bere zeny ako kurence na pase,bez komunikacie a snahy pomoct.Iscare je ludskejsi,tam uz ked len vseupis vies,ze si medzi "svojimi" co vam chcu pomoct.

jalovec
22. nov 2015

Mi ideme tiez uz na 3ti a posledný pokus platený poistovnou! a tiez zvažujeme Brno! A dievčence vaditea osocujete sa zbytocne! poznáme ludi co chvalia ako Martin tak Brno a taktiež aj odhováraju! takze asi to bude aj vela o štastí!

kubena
22. nov 2015

@jalovec uz je to mimo mísu ako sa hovori 😉 neprilievaj ohen co uz je udusene

drzim palce pri IVF 🙂

dina14
25. nov 2015

@bibiana26 Bohuzial, nemozem s Tebou suhlasit.. my sme sklamani, hlavne z lekarov, nie je to usudok narychlo po prvom neuspechu. Posledne IVF v tomto centre bolo neprijemnou skusenostou. Naopak, velka vdaka zdravotnym sestram.

bibiana26
25. nov 2015

@dina14 kazda vyjadrujeme nazor na zaklade osobnej skusenosti. Sto ludi,sto chuti,sto skusenosti, sto nazorov😉

andulka1307
25. nov 2015

@lutost gratulujem ti. mne 1iui nevyšlo ideme 2x

lutost
26. nov 2015

@andulka1307 ja som bola strasssne prekvapena, stastena stala pri nas 🙂 verim ze na druhykrat to vyde 🙂

andulka1307
27. nov 2015

@lutost ďakujem 🙂 a želám vela šťastia 🙂

alica311
10. dec 2015

Ahojte baby, aké sú šance na tehu s FHS 11,27 UI/l pri IVFku?