Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Baby, prosím, viete poradiť, dnes som dostala MS o 11.30 doobeda, pichať mám začať 2DC, teda zajtra. Budem pichávať ráno o piatej. Mám za 2DC pokladať už zajtra, alebo až nasledujúci deň. Ide o to, že medzi dostaním ms a prvou injekciou je len 16 hodín, nevadí to? Štráášne ďakujem za všetky rady 🙂
@alica311 ahoj ak mas silny menzes uz dnes tak to pokladaj za 1dc ak nie tak az zajtra mas 1dc
@bykaterina to hej začala sa riadne červená krv, tak asi už dnes dám 1 DC, koordinátorka IVF mi povedala, že môžem volať hocikedy ale neviem, či ju s týmto môžem otravovať, možno jej navečer brnknem.
@alica311 ked vali nie je o com dnes mas 1dc 🙂 , to keby si len tak spinila tak by to bolo az zajtra 1dc
@bykaterina OK, ďakujem
@alica311 nie je zac 🙂
kocky prosim piste mi do predmetu alebo spravy ze ide o iscare 🙂 lebo moderujem viac skupin ♥
dakujem
Ahojte holky,som tu nová a chcela by som sa Vás spýtať:bola som na hormonálny profil pred rokom amh bolo 0,17 a fsh 19,39 a teraz vo februári a amh 0,06 a fsh 37,39,bola som pretože mi menštruácia meškala skoro dva mesiace a nevedela som čo sa deje,zažili ste to niektorá podobné výsledky ako mám ja a aj tak ste otehotneli nativom?ďakujem
Ahojte, ktora chodíte do martinského ISCARE? Chodíme do HELIOSU, ale chceme vyskusat po neuspesnom IVF a KEToch ISCARE. Vsade pocuvam, ze su lacnejsi, ale porovnavam cenniky a ISCARE ma ovela vacsie palky. Neviem, ci Martin ma iny cennik ako Bratislava... Kolko platite za KET?
@zorkahorka cenník je platný pre obe centra čiže aj pre mt aj ba
Ahojte babenky...ako sa máte? čo nové?...my už rok čakáme na darc.embryá...dúfam, že mi už čoskoro zavolajú z centra že majú pre nás darc...ach jaj... 😒 ☹ 😉
ahojte ja som s Iscare v Martine nanajvys spokojna su tam vsetci super aj sestry aj lekari ja mam doktora Silvestra Gala a on je uplne uzasny clovek on ma baby oplodnil!!!!! 😀 prva inseminacia uspesna takze sme konecne tehu a tiez sme boli uz uplne na dne zufali a neverili ze sa to moze podarit este s takym slabym spermiogramom ako sme mali my je to zazrak! iba 12 milionov pocet...no do poslednej sekundy som neverila a ani nevedela ze som tehu ja mozem iscare v Martine len a len odporucit vsetko tam fici ako hodinky na 1*! velmi mily a ustretovy personal. Inak my sme uz uvazovali ze ked toto nevyjde ideme na IVF alebo adopciu ale dokazali sme to!takze sa nevzdavat! 😉
@vanesanova GRATULUJEM 👌 A akú stimuláciu Ti dali a koľký DC robili iui a pod ultrazvukom ?
@michellevendero ahoj dakujem 🙂 ja som mala clostyl potom pregnyl jednu inj.a iui bolo presne na 13 dc tak ako ja mavam vzdy ovu jak svajciarske hodinky presne na 13.den pod ultrazvukom?nie neviem ani ako to myslis...normalne len na koze v ambulancii mi prichytil maternicu kliestami a vpichol do nej tie vyfiltrovane spermijky bolo to asi za 10 min.bez bolesti
@vanesanova Či Ti v deň iui robili ultrazvuk, aby mali istotu, že fólikul praskol ? Koľký DC Ti dali Pregnyl ? Mne recept na Ovitrelle a pichala som večer 21:30 h. tuším
@michellevendero inj.som si bola dat pichnut treti den pred iui vecer o deviatej nie v ten den ziaden ultrazvuk rovno sa slo na to ale vravim ja som mala ovu jak svajciarske hodinky te hormony to len ulahcili tej spermijke 😀 a vam sa podarilo?
Dobrý večer baby.
prosím vás ak mi niekto z vás vie poradiť. ja som bola v martine v ISCARE cca koncom mája. dohodli sme si s mudr. galom postup kvôli inseminácii. z rodinných dôvodov som však načas musela odložiť uvedený zákrok. teraz som sa pokúšala tam dovolať, aby som sa znova objednala na predpis clostylu a pregnylu, a čo mi nepovedali.....
vraj Mudr. Galo tam už nepracuje. Neviete prosím kde odišiel???
vraj odišiel aj s emryológom, teda bude robiť v tom istom fachu....????
prosím poraďte, on bol moja posledná nádej... ☹
@anazuz1979 ahoj odisiel do ZA gynfiv centrum este nie je otvorene. ale na jeho miesto pride vraj od piatku doc. Tomas on tam predtym robil
Ahojte kocky chcem sa poradit co je podla vas lepsie iscar Martin alebo Bratislava?? Mam ist na konzultaciu a neviem kde je lepsie sa objednat :(
@alexa933 no teraz nastali zmeni v Martine pan doktor Galo odisiel do ZA do pobocky gin fiv.
myslim ze ziadna kocka ti neproadi kde je lepsie ci v BA alebo v MT lebo asi ziadna nechodila tam aj tam na konzultacie a sona.
Ja som bola v MT spokojna
bykaterina dakujem ti 🙂 Citala som ze v BA tam to beru ako tovar vo forach ale v martine sa zas dllhsie caka za to som chcela nazor ze viem ze niektore kocky zacali v ba a zmenili to na martin.
@alexa933 no ja o tom nejak neviem viem , lebo kazda ide tam kde je jej blizsie. ano abby ktore isli na genetiku embryi vsetko absolvuju napr. v MT a potom kvoli pristrojom kvoli genetike idu na odber a potom vklad do BA , ale kocky z BA ked tak idu do ineho centra na SK alebo Brno
@alexa933 iscare martin je top!nam vysla hned prva inseminacia a mali sme katastrofalny spermiogram...
@vanesanova dakujem 🙂 Pocula som ze tam je lepsi pristup ako v BA k pacientom ze sa ti viac venuju asi preto je tam dlhsia cakacka ako v Ba
@alexa933 to že sa rozhpdnes chodiť do centra aj v mt alebo v ba. Oni urobia všetko preto aby sa to podarilo ale žiaľ nemusí to vždy skončiť tehotenstvom.A to keď ti vložia embryo alebo urobia inseminaciu neznámena že budeš hneď tehotná lebo veľakrát je to na tom hore A šťastí potom..
Ale veď ty bývaš V pd tak aj do mt máš bližšie kvôli ranným kontrolam ako do Ba sa ráno terigat na 7 na sono A krv
@bykaterina ano ano viem ze sa nemusi zadarit vobec s tym som zmierena 😢 ale ja len dufam ze to vinde a chcela som dake info 😉 Ze v celku mi je jedno ze sa pohybujem medzi PD a BA tak by nebol problem 🙂

Baby, prosím, čo všetko zahŕňa predoperačné vyšetrenie, potrebujem súrne vedieť,dakujem 🙂