icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

zuzu100
27. nov 2010

Dnes mám ešte stále dosť silné krvácanie ☹ , tak neviem ako ideme 30.11 do ISCARE na prvú konzultáciu - setrička povedala, že treba ísť mimo ms. 😒

tinara23
27. nov 2010

@zuzu100 skús tam radšej ráno zavolať, lebo doc. mi na prvej robil aj stery aj sono. ale zase dnes je iba 27.11.

clauda2010
27. nov 2010

@hah ahoj chcela by som vediet kolko si zaplatila za ukony aj ked nieco preplaca poistovna , diky

clauda2010
27. nov 2010

@ikke ahoj ja som bola tiez v jednom centre a tam mi povedali , ze nevidia nic a vobec ma nevysetrovali len som bola na ultrazvuku a dali mi clostybegyt , tebe zistili aky problem ? a ake vysetrenia mam absolvovat aby zistili v com to je diky

clauda2010
27. nov 2010

@buba78 ahoj a kolko ta to vyslo? pocula som , ze jev to drahe ,,,dik

tessinka
27. nov 2010

@zuzu100 , ale veď je ešte len 27. Do utorka je ďaleko. Za dva dni môže byť všetko, ako má byť. 🙂
Ja som tak išla nedávno s malou dušičkou ku svojmu gyn. Samozrejme, že mi ms meškala, tak sa všetko posunulo a skončila mi tesne predtým. Aj som sa ospravedlňovala, a že či mám prísť inokedy, a môj lekár, že to už je v pohode, aj stery mi vzal. Ale keby si ešte mala aj v ten deň, tak určite zavolaj do centra.

Neboj, toto centrum má zvláštnu charizmu - veci klapnú, aj keď to spočiatku vyzerá problematicky. 🙂

tessinka
27. nov 2010

Babule s PCO, práve som našla zaujímavý článok. Tím lekárov vo švédskej Uppsale, kde je aj jedna slovenská lekárka, testoval asi 100 žien nad 35 rokov s PCO. Podľa tohto výskumu, šance mať dieťa vo vyššom veku stúpajú... Zatiaľ čo úplne zdravé ženy sú vo vyššom veku menej plodné a vaječníky im pracujú horšie, ženám s PCO sa po 35 hladiny hormónov práve vyrovnávajú, lebo vaječníky starnú, a v podstate pracujú lepšie ako zdravým ženám...A teda po 35 majú ženy s PCO veľké šance dobehnúť to, čo zameškali, a vraj sa to aj potvrdzuje v praxi....cyklus začína byť pravidelnejší... vajíčka stíhajú dozrieť... Ja som inak dosť prekvapená, že mne sa v poslednom čase dáva cyklus dosť do normálu a ešte sme aj mohli mať iui v prirodzenom cykle...

Hmmm... Tak, že by sa oplatilo počkať...????

janemari
27. nov 2010

Ahojte ja vam dam vecerne TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

crazybabenka
28. nov 2010

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

buby01
28. nov 2010

@tessinka Ahojte baby, boli ste v isc MT rano 24.11.? Ja som tam bola tiez okolo 9,00.

tinara23
28. nov 2010

@buby01 ahoj, aj ja som tam bola od 9.00 hod 🙂
aj @tessinka

tinara23
28. nov 2010

ahojte baby, chcela by som sa opýtať, koľko stoji IUI ? a ešte rozmýšĺam koľko krát ste boli kvôli IUI v MT? doc. mi spomínal, že 10DC na sono a potom hneď IUI, či ešte treba medzi tým prísť ? december mám dosť náročný v práci, ale ak by toho nebolo veĺa a dalo sa to všetko stihnúť skoro ráno, tak by som sa na to dala. Čo myslíte ?

buby01
28. nov 2010

@tinara23 tak viem, ktore ste, lebo ste tam boli len dve. 🙂 ja som bola na ET Cennik IUI si pozri na www stranke iscare a urcite to rano stihnes, ked tam pojdes skor - ja som chodila vzdy na 7,00 to ta len kukne a ides domov.

lenkalienka01
28. nov 2010

buby01,
idem sa opýtať, pri IUI tam ideš ráno o 7,00 ? A to ti hneď aj urobí ?
Leo ja mám iné skúsenosti, ale s iným centrom.
Ďakujem za odpoveď.
P.S. Zdravím všetky kočky 😉

janemari
28. nov 2010

Virusiky pre snazilky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

lenkalienka01
28. nov 2010

janemari,
ďakujeme, verím že nám pomožu 😀

tessinka
28. nov 2010

@buby01 , ahoj, tak sme sa našli všetky tri. 🙂 Ty si po ET? Tak držím palce.

@tinara23 , iui stojí 75 EURO. Máš IP.

crazybabenka
29. nov 2010

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTT

tessinka
29. nov 2010

@crazybabenka , vďaka 🙂 .

sliver
29. nov 2010

@tessinka - len tak nesmelo ;) TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

tessinka
29. nov 2010

@sliver , jeej, vďaka. To máš premiéru. Držím palce, nech je všetko, ako má byť. 🙂

sliver
29. nov 2010

@crazybabenka - www.tehotenskakalkulacka.sk na tej stránke mám samé otázniky ☹ neviem či dočasu blbne alebo čo...

crazybabenka
29. nov 2010

@sliver asi majú dnes nejaký problém.....pozerala som to aj ja.....a tiež mi to "otáznikuje".....včera to išlo v poho 😕

lasocka1
29. nov 2010

tak babulky druha IUI neuspesna :( co ine nam ostava ako cakat na dalsi krok .... umele oplodnenie 😒 len to kym sa vybavi ... ach toto vecne cakanie ☹

terry123
29. nov 2010

@tessinka 🙂 Ze hotova vec....si zlata 😉 😉 to beriem,bodaj by to tak bolo 🙂 🙂 Ja som si inac ten preklep ani nevsimla, a vlastne je to v poriadku aj ta prva veta 😎
Zaujimave tie novinky o vyskume zien s PCO. Vyzera to tak,ze si ten pripad 😉 Keby to tak chcelo ist po masle a cupi lupi si za chvilu tehu 😀 😀Drzim velmi velmi paluchy 🙂
@lasocka1 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ To je mi luto. Je to nespravodlive....boj na dlhe trate....nech Ta uz cakaju len lepsie veci 🙂

lasocka1
29. nov 2010

@terry123 to ano je to nespravodlive ti co chcu nemozu a ti co nechcu maju aj desat dropcov ☹

terry123
29. nov 2010

@lasocka1 Ano je to tak ☹ A hlavne vedia dobre radit a mudrovat... 😠
No my sa tak lahko nevzdame a budeme bojovat 🙂 🙂 Raz sa to stastie musi predsa unavit a pride rad aj na nas 😉

bbtina
29. nov 2010

@lasocka1 nooo škoda, ale tak neboj do IVF ti to ubehne ako voda, ja som sa ani nenazdala a už mám doma lieky a čakám len na mrchu a šup ho do toho 🙂

lasocka1
29. nov 2010

@bbtina ak sa smiem spytat u vas bol aky problem? za ako rychlo ti to vybavili v poistovni? a aku mas? kolko ta IVF do teraz stalo? no budem ti drzat palce 😉 len minule som tak konstatovala ze kolko zakrokov sa tam v ISCARE robi kolko zien denne chodi na IUI a za rok maju iba 9 deticiek je to teda bieda ☹

lasocka1
29. nov 2010

@terry123 no uz veru neviem comu mam verit vobec tomuto vsetkemu nerozumiem ked sa dvaja lubia miluju sa planuju si dietatko zena ma ovulaciu bum a maju dietatko, niekto si uzije na zabave bum a je z toho dietatko a niekto sa aj lubi aj ma krasny vztah aj zabezpecene hniezdecko pre rodinu a moze skusat niekolko mesiacov aj rokov cez plodne dni a nic tak akoze kto mi to vysvetli ? .... a najviac ma rani ked takyto dar dostane niekto kto si to vobec nezasluzi a vobec nema prijemne vystupovanie celkovo k detom a potom este tak aj skodoradostne na teba pozera ze im sa podarilo a tebe nie ☹ ☹ ☹ ☹