icon

IUI 2022

pauli_s
28. jún 2022

Ahojte, je tu niekto kto má čerstvo po IUI alebo ide teraz v najbližšej dobe? Ja idem zajtra. Poďme sa podporiť trochu. Na nič iné nemyslím a to ešte nechcem vedieť čo budú tie dva týždne po IUI či to vyšlo.

e_key2021
4. aug 2022

@sim890 jejo, do pondelka je casuuu doooost, tak verím, že ti pekne podrastú a aj moje bude všetko tak, ako má byt, a budeme “v tom” budúci týždeň spolu… teda v IUI. A s pokorou a tichou túžbou nám prajem, aj to druhé “v tom” 🙏🏻☺️ Ty ides druhýkrát skúsit?

sim890
7. aug 2022

@e_key2021 áno druhýkrát 🙂 podarilo sa vlastne hneď na prvýkrát, ale žiaľ sa neudržalo a odišlo to...daj potom aj ty vedieť, ako si na tom a kedy idete "do toho"

krisk3
7. aug 2022

Ahojte. Ja som mala vo štvrtok 1x IUI. Je na tom niekto podobne? Minulý mesiac sme mali plánovaný sex,predtým som brala clostil a pichla si ovitrelle. Každé pichnutie v podbrušku som pripisovala tehotenstvu 🤦‍♀️,takže bolo to trochu sklamanie,keď to nevyšlo.

e_key2021
7. aug 2022

@sim890 v stredu po sone budeme vedieť viac, tak podám hlásenie a držím palčeky, aby to u vás už tentokrát malo šťastný koniec ☺️

e_key2021
7. aug 2022

@krisk3 ahoj, mna osobne to čaká koncom tohto týždňa (teda verím tomu). My sme mali hneď navrhnuté IUI, nakoľko PCT test u mna vyšiel tak nejako nejasne… tiež som brala teraz 5 dni clostyl… hoci mám ovuláciu pravidelnú, tak som zvedavá, aký nasledok-výsledok bude pri folikulometrii 🫣 a tebe držím palce, aby si nám o dva týždne šťastná písala, že to bolo u vás úspešne 🥳🥳🥳

krisk3
7. aug 2022

@e_key2021 ďakujem 😁 po minulo mesačnom sklamaní som radšej nastavená tak,že to nebude úspešné. Síce bolo by to veľmi veľmi krásne,ak by sa to podarilo 😄🙏. Aj tebe držím palce,nech je to úspešné

e_key2021
7. aug 2022

@krisk3 vieš čo, ja tiež nemám veľké očakávania, ale že vôbec… neviem, bojím sa očakávať, lebo potom ten “držkopád” bude bolieť, tak ja to beriem tak, že ideme a vyskúšame a keď nevydá, skúsime zas…🤣 ako na skúšku na VŠ🤭…a snáď príde všetko v pravý čas… ☺️

e_key2021
13. aug 2022

@sim890 ahoj, tak ako? Podarilo sa? Ja som bola na IUI dneska… v stredu som mala 4 folikuly, ale včera som mala už len jeden 18 mm s tým, že ostatne zastali, takze dnes ráno som podstúpila inse… a začínajú dva týždne čakania… si v tom so mnou?☺️

e_key2021
13. aug 2022

@krisk3 ahoj ahoj, ako sa cítiš? Ako napredujes? Ja som dnes odštartovala svoje odrátavanie ☺️

sim890
13. aug 2022

@e_key2021 ahojky🙂 ja som bola včera na inseminacii, ale táto bola celá čudná...v pondelok som bola na uzv a mala som iba jeden folik 16 mm, doktor povedal, že naplánujeme to a poslal ma domov..Tak som tam potom volala, že čo vlastne kedy sa bude diať a len mi povedali, že máme prísť v piatok, nebola som tentoraz ani na krvi ani nič..a bolesti v podbrušku a dokonca aj špinenie som mala vo štvrtok, takže si myslím, že v piatok bolo už neskoro. Každopádne uvidíme možno motyka vystrelí 🤷😂
Tebe držím palce, aby sa to podarilo na prvý krát 😊🤞

e_key2021
14. aug 2022

@sim890 supeeeer, tak cakame spolu!🫶 a vajíčko “žije” 24 hodín, tak čo ty vieš… treba veriť! A ja som na krvi tiež nebola, len v stredu a v piatok na sone… s tým, že hneď v piatok mi pichli Ovitrelle a v sobotu doktorka pri zákroku spozorovala ovulacny hlien. A včera až do noci som výrazne citila ako maternicu, tak aj vaječník. Taký mix ovulacnej a menstruacnej bolesti ☺️ Dnes je lepšie… začala som užívať progesteron a idem si užívať dni a snažiť sa to vypustiť z hlavy, lebo to mi bolo odporúčané.. neriešiť a bez stresu ☺️ Držím silno palčeky aj ja tebe, nech sa môžme radovať z krásnej správy už o pár dni…😘

krisk3
14. aug 2022

@e_key2021 ahoj,dnes som 10 dní po. A cítim sa úplne netehotne,ziadne vyraznejsie pichanie v podbrušku... vo štvrtok idem na krv,tak uvidim,urobím si predtým jeden test... Budem informovať čo a ako... Tebe prajem,nech ti to čakanie rychlo zbehne a hlavne potom čakáme na pozitívne správy 😉

krisk3
14. aug 2022

@sim890 držím palce,nech to dobre dopadne

e_key2021
14. aug 2022

@krisk3 ďakujem krásne! Cakame aj vo štvrtok, pripadne skôr na tvoje pozitívne správy! ☺️ Podľa mna pocity nemusíš mat… zase tých 10 dni nie je ešte nič… a radšej podľa mna necítiť nič, ako nejaké kŕče… xy žien tu písalo, že nemali žiadne
Pocity a BUM! Pozitív! ☺️ ja napríklad už dnes necítim nič, hoci včera som mala podbrusko paralyzované… tak nech sa deje čo sa má ☺️ ale hlavne musíme zostať v pohode a brat to tak, ako bude… iste sa to podarí, keď nie tento mesiac, tak nabudúce.. cakame netrpezlivo na štvrtok a myslíme na teba ☺️

sim890
19. aug 2022

@krisk3
Ahoj, no ako si dopadla?🙂

krisk3
19. aug 2022

@sim890 ahoj,ako som predpokladala,nič z toho 🤷🏼‍♀️ ale aspoň tebe prajem,nech sa podarí 😉

sim890
19. aug 2022

@krisk3
Och to ma mrzí 😕 pôjdete skúsiť na ďalšie, či už nie?
A ďakujem pekne🙂 ale tiež nejak nemám očakávania

e_key2021
19. aug 2022

@krisk3 aj mna to mrzí, že vám to nevyšlo 😏 ale netreba sa vzdávať… a snáď už čoskoro vyjde!❤️

e_key2021
19. aug 2022

@sim890 ahoj, ty sa ako cítiš po týždňi?☺️ Ja nič velkolepe necítim…. A keď aj tak neviem, či to je PMS, či to mám z tabletiek progesteronu alebo to môže byt ono… 🫣🤣

sim890
19. aug 2022

@e_key2021 presne som na tom takisto😂 prsia ma bolia dosť a sem tam má pichne v podbrušku inak vôbec nič, ale toto pripisujem progesterónu😁

e_key2021
19. aug 2022

@sim890 🤣 vidím, že aj ty si rovnako zmätená ako ja 🤭 na príznaky je asi ešte skoro… od 10-14 dni zvyčajne bývajú údajne prvé… ale tak každá sme iná ☺️ Takze možné je všetko ☺️… o týždeň už budeme múdrejšie ☺️ Ja mám síce krv až v utorok 30.8. Ale testovať, ak dovtedy nedostanem MS, chcem o týždeň v piatok ráno. Ty to máš ako?☺️

sim890
19. aug 2022

@e_key2021 určite to nie sú príznaky,je to ešte skoro😁 ja mám ísť na krv vo štvrtok 25.8 a neviem, či budem testovať minulý mesiac ma to lákalo, ale teraz nejak nie😂 a mne MS vychádza, že by som mala dostať v pondelok, tak uvidíme, či dorazí.

e_key2021
19. aug 2022

@sim890 najbližší pondelok či až ten po krvi? Mne to má prísť budúci víkend, preto som krv v piatok 26.8. Odmietla s tým, že radšej prídem az v utorok, aby som sa tam zbytočne netrepala, keďže mám CAR 2 hodiny cesty… ale keby mám tak skoro krv, tak tiež netestujem ☺️

sim890
19. aug 2022

@e_key2021 teraz v pondelok mi to vychádza, lebo IUI som mala až na 20DC, tentoraz ovulácia dorazila neskoro 😁 tak uvidíme, či príde...ak nepríde tak si možno ešte pred krvou urobím test, uvidím 😂

e_key2021
19. aug 2022

@sim890 Juj, tak veľmi držím palce!🫶 potom daj určite vedieť, čo a ako 😳

sim890
22. aug 2022

@e_key2021 ahoj, takže myslím, že nič z toho od soboty má dosť pichalo v podbrušku, dnes ráno test negatívny a začala som špiniť 😐

e_key2021
22. aug 2022

@sim890 ahoj, ale veď máš len 10-ty deň, to ešte nič neznamená…keď je test negativny. Pokial len špiníš tiež to nič nemusí znamenať. Kým sa ti to nerozbehne do poriadneho krvácania, tak je stále nádej 🙏🏻☺️ Ja mám inak tiež odvčera dosť výrazne menštruačné bolesti v podbrušku a citlivé bradavky a tiež dako psychicky upadam s vedomím, že príde sklamanie 😏 pre istotu som si v noci objednala testy, ktoré mi skor ako v stredu neprídu, čiže najskôr testovať budem vo štvrtok čo je 13ty deň po IUI, tak uvidíme, či dovtedy nedostanem MS😞 držme si obe palce!!! Este stále je čas a nádej predsa zomiera posledná 🙏🏻🫶 inak nevies? Keď by sme medzitým dostali svoje dni, tak sa aj tak má ísť na krv? Lebo ja som po IUI bola v takej eufórii, že na takýto “detail” som sa zabudla spýtať 🤨

sim890
22. aug 2022

@e_key2021 no uvidíme dúfam že sa to nerozbehne, mňa prsia riadne bolia ale to pripisujem Utrogestanu a dnes ma už tak brucho nebolí, v sobotu to bolo najhoršie a v nedeľu tiež,ale už menej...budeme si držať palce navzájom 🤞🙂 a malo by sa ísť aj tak na krv, mne minulý mesiac povedali, aby som prišla tak či tak

e_key2021
22. aug 2022

@sim890 ďakujem ti ❤️ No, ak by som dostala tak tam asi rovno volám, lebo na další mesiac by sme šli skúsit opäť a potom neviem ako a kedy začať so stimulaciou. Stále verím, že tento scenár je už len fikcia 🤣 ale tak som realistka…😏 ak by čokoľvek… piseme si ☺️ Dovtedy si užívaj krásy a čaro každého dňa 🤭🥰

sim890
22. aug 2022

@e_key2021 no po mesiaci nastupujem do práce, tak si to budem užívať tak pracovne 😂 každopádne ďakujem 😊 a tebe prajem to isté, užívaj si to🥰😊 a musíme byť realistky, ale snívať a dúfať môžme stále 😁 nádej umiera posledná 😁