IUI 2022
Ahojte, je tu niekto kto má čerstvo po IUI alebo ide teraz v najbližšej dobe? Ja idem zajtra. Poďme sa podporiť trochu. Na nič iné nemyslím a to ešte nechcem vedieť čo budú tie dva týždne po IUI či to vyšlo.
Ahojte, ja som prvy krat po iui teraz v utorok.
Je tu este niekto novy kto to teraz absolvoval?
Ahojte. Tento mesiac idem prvý krát na iui , robím len nočné 12stky a je to dosť namáhavá robota, myslíte že by som mala ostať doma? Či to nieje potrebné? Ďakujem 😊
@tamara1233 IUI je ako prirodzene otehotnenie. Keby sa snažíš otehotnieť prirodzene, zostávala by si doma pri kazdom pokuse? Musíš sama zvážiť, či je ta práca namáhavá… ja som po IUI zostala doma v deň “zákroku” a na druhý som bola už v práci. Sama musíš cítiť, čo je pre teba najlepšie… niektoré baby zostávali doma až do krvných testov, niektoré šli rovno po zákroku do prace. Garanciu, že sa to podarí nemáš nikde… a IUI rovnako ako IVF je o šťastí. Držím palce 🍀
@tamara1233 ja som zostala doma v den zakroku, citila som sa ako nafuknuty balon, ale na druhy den som bola ok. Takze som isla spokojne do prace
@tamara1233 ja plánujem ostať doma iba v deň zákroku. ☺️
@e_key2021
@nikaha
@martina357777 asi tento prvý pokus ostanem doma pretože moja robota je naozaj nie len fyzicky náročná ale aj psychicky. Len pre môj pokoj .jasne ze viem ze pri iui není veľká šanca, s tým rátam. Asi nieje veľa prípadov kedy sa to podarilo na prvý krát. A dokonca ja idem s darcovskymi tak možno aj o to mensia šanca keď sú zmrazené. Uvidíme ale každopádne budem veriť ❤
@tamara1233 a kedy ides na to iui?
@nikaha zajtra začínam clostyl a 17.4. Idem na sono,tak si myslím ze okolo 20.4.
@tamara1233 ja som bola v pondelok na sono a hned v utorok na iui a 18.4 mam ist na krv. Tak si drzme palce. Kde chodis do centra?
@nikaha áno jasne držím veľmi palce nám obom 😊 chodím do iscare Martin a ty ?
@tamara1233 ja chodim do heliosu v KE
@tamara1233 bolo by suoer, keby to vyslo🍀🍀🍀
@nikaha ahoj.ako si dopadla?
@tamara1233 ahoj. Ja na 1x nic a dnes som bola 2x. A ty si akp dopadla?
@nikaha ja ešte neviem až štvrtok bude 14 dní
@tamara1233 tak drzim palce. A tebe kedy kazali dat si injekciu na vyvolanie ovulky pre zakrokom. Lebo mne 12h pred zakrokom a zda sa mi to kratko.
@nikaha ja som si mala injekciu dat v utorok o 20.00. A iui som mala štvrtok o 9.00
@tamara1233 tak to je zaujimave. A ako sa citis?
@nikaha tak pobolieva ma podbrusko ako keby mam dostať ms ,raz menej raz viac ale to si myslím ze je z progestanelle. A od včera ma aj prsia bolia ale zas to ja mam vždy pred ms. Dnes 11 den od iui a test negatívny. Neviem či mám ešte dúfať
@nikaha a bolia ma aj kríže , to ma moc nezvyknú pred ms a včera ma až pichalo v nich. A ešte hlava posledné 2 dni. Lenže keby to mal byť nejaký náznak tehotenstva tak už by som čosi videla na teste si myslím 🤔
@tamara1233 test ti este nemusi vyjst, ved je skoro. Nestracaj nadej😃. Kolko si mala dozretych vajicok pred IUI?
@nikaha mala som len jedno . A ty ? Teraz som si spravila test ,vidíš niečo?
@tamara1233 no nie som si ista, ale takeho slabeho ducha mozno vidiet😃 Skus si rano spravit.
@nikaha dnešný
@tamara1233 ahoj. Velmi tmava fotka nic tam nevidim
@tamara1233 vidiiim!!!
@andrejkap123 ❤

@elli333 jasné. To som netušila, že sa to potom ešte užíva. Ďakujem za vysvetlenie ☺️