IUI august/september 2022
Ahojte kto sa chystá teraz na IUI a chcel by sa podporovať navzájom? ☺️
@123dendula123 ja tam tiež vidím pekne čiarky
@lydia1995 drzim ti palce ✊🏻Neboj budes mat svoje vytuzene dietatko☺️🙏🏻 Nezalezi na kvantite ale kvalite 🙏🏻 Daj vediet ako si dopadla🥰
@123dendula123 hneď píšem ako mi zjatra zavolajú aj ja vám držím palce tiež dajte vedieť
@luci601 moj test dnes ale nie z ranneho mocu a ina znacka ako predosle 😕 mam stach zajtra uz ideme na krv , tak uvidiem ✊🏻💫
@123dendula123 nechcem dávať falošnú nádej ale stále tam je slabunko vidieť čiarku... Držím palčeky 😊😊👍
@lydia1995 dakujem si zlata je to ina znacka tak to pripisujem aj tomu a že nie je to ranny moc… dufam ze toto uz ovitrelle nie je 😞😥
@123dendula123 kolko si po iui?
@123dendula123 A hlavne treba tie iste testy testovať lebo každý ma iné množstvo farbiva v sebe!
Nemáš tie čo predtým?
Uvidis dobre to bude, hlavne nezufaj musíme veriť 🙏🏼🫶🏼
@hederamonstera no ja som po ivf čiže včera mi ich brali a oplodnovali😂 a dneska mi majú volať ci to prežili a oplodnili sa a zajtra alebo štvrtok na vklad
@hederamonstera 13den😥
@lydia1995 drzim palce
@123dendula123 Podla mna to uz nebude ovitrelle ;)
@hederamonstera
@luci601
@123dendula123 babyyyy je tam jedno co prežilo zajtra o 12 idem na vklad strašne sa teším až plačem
@lydia1995 ja placem s tebou❤️❤️❤️ Kam chodis do CAR? Gratulujem nech sa bublinka pekne zabyva u teba✊🏻❤️
@123dendula123
@luci601 ďakujem pekne 😊😊😊 chodím do BA ferticent
@123dendula123 držím palčeky💕 ja mam zajtra plánované druhe IUI :
@lapalma_x velmi ti držím palce aby ti to dobre dopadlo ✊🏻❤️
Ahojte babenky, tak je mi ľúto ze nevyšlo držím palce aj na nohách 😇😇😇
Dneska som mala vklad jako držať v sebe vodu není len tak musela som ísť pred tím na WC bo som mala bolesti som myslela ze už odpadnem tak mi dovolili asi som to prehnala.... No ale viete čo ja som videla po ceste do BA bocianaaaa dúfam mi prinesie šťastie
@123dendula123 ako dopadli krvné testy? TT čo si sem davala vyzerali veľmi nádejne 😊

Ahojte baby tak ja som mala odber vajíčka pri mojom šťastí nešťastí s AMH 0.18 mi narástli 4 foliikuli a odobrali 2 schopné vajíčka, priateľ mál spermie viac menej dobre, zajtra mi majú dať vedieť ako to dopadlo a vo štvrtok na vklad veľmi sa teším z tých vajicok lebo som si myslela ze žiadne nebudem mat a budem musieť priať darované....