icon

IUI január/február

andrea_r016
10. jan 2021

Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺

majka_3
12. jan 2021

@januska1905 ano, aspoň 20min predtým neísť na WC.

januska1905
12. jan 2021

Dakujem, budem vediet teraz pri dalsom na konci mesiaca... Ja som aj krvacala pri prvom dost, zas mam stres 😀🥴

rootham
13. jan 2021

@tamara456 a robili iui len s tým jednym 18mm folikom? Dik za odpoveď

rootham
13. jan 2021

Žienky... Nejdem síce na iui... My sme akysi špecifický prípad. Dr vraví, ze u mňa nikdy nevie... My sme aj otehotneli, ale srdiečko prestalo tĺcť. Odvtedy sa nedarí. Asi 2 roky už. Skusili sme 2 ivf, ale foliky nerastli. Vykaslala som sa na ihly, zacala brať nejaké vitaminy a isla len tak na kontrolu. Dr vravi 20mm folik. Pichli sme ovitrelle a šup na to doma. Nič z toho. Tento mesiac skúšame znovu tak. Foliky bez stimulácie 15, 13 a 10mm 8 den. Par dni neskor dominantny 22 mm. Ale po pichnuti ovitrelle v pondelok, som sa v utorok rozkrvacala. Mate niekto podobnú skúsenost s ovitrelle? Dr hovorí, ze ovu krvacanie... 😣

tamara456
13. jan 2021

@rootham nie nie ....18 som mala v piatok a boli to 2 folikuly také väčľie, cez víkend kázali pichnúť ovitrelle a pondelok som bola na iui .....takže to už boli určite väčšie.......to mi je lúto ale s krvácaním po ovitrelle našťastie skúsenosť nemám

rootham
13. jan 2021

@tamara456 dik za odpoveď. To mi je jasné, ze bol určite väčší, ale zaujima ma, ci si mala len jeden folik. Ci to robili aj s jedným. A brala si niečo pred tým? Ako napr injekcie alebo clostil.

rootham
13. jan 2021

@tamara456 aha, sorry. Teraz znovu čítam, ze si mala 2

tamara456
13. jan 2021

@rootham brala som clostil

rootham
13. jan 2021
rootham
13. jan 2021

@tamara456 držím ti palce

nanka888
13. jan 2021

@andrea_r016 Ahoj, my sme boli 2x na IUI ale nevyšlo nam to :( Tak teraz si dame 1-2 mes pauzu a idema zase ☺️

tamara456
13. jan 2021

@rootham dakujem 🙂

andrea_r016
autor
20. jan 2021

Ahojte žienky, tak dnes som bola na kontrole u gyn... som 10 den po MS.... folikuly mam 2 vo velkosti 18mm vdaka clostilu...vecer mam pichnut ovitrele a v piatok pojdem na IUI...verim ze sa nam to uz podari 🍀💪👍

janulka2805
20. jan 2021

@andrea_r016 Mala som to presne tak isto, 2 folikuly a tiež 18 mm.... Nedali ti podpísať aj papier, že ťa oboznámili, že môžu byť dvojičky? 😊Budem držať silno palce nech sa podarí! 😊

andrea_r016
autor
20. jan 2021

@janulka2805 tak to je super ...a pichala si si ovitrele? Kedy ti kazali pichnut 🙂 nic mi nedala moja gyn podpisat ale ani nevravela ze by to mohli byt 😂 ale v oktobri ked som bola na IUI tak som mala az 3 ks folikov ....2 vlavo- 19,21mm a 1vpravo -17mm.....a nevyslo to ☺ ale aj keby sa podarili dvojky tak by som bola stastna ako blcha ❤

janulka2805
20. jan 2021

@andrea_r016 Ja som si pichla pregnyl, deň pred iui... No verím ti 😊Pre nás to bol najskôr šok, ale teraz sa veľmi tešíme 😉🥰

januska1905
20. jan 2021

Drzim palce. Ja idem na sono buduci tyzden a tiez beriem clostil

andrea_r016
autor
21. jan 2021

@janulka2805 tak to ano ale dolezite je ze to vyslo a aby boli deti zdrave 🙂 ale strasne moc gratulujem ❤

andrea_r016
autor
21. jan 2021

@januska1905 dakujem a aj tebe drzim palce nech ti to vyjde 🍀 a je to Vase prve?

januska1905
21. jan 2021

@andrea_r016 nie, uz druhe iui. Prve nevyslo v decembri

eua
21. jan 2021

@andrea_r016 Ahoj Držím palce, ja som mala pri uspesnej iui tiež 2x 18mm folikuly. Podarilo sa, len som potratila.
Včera sme podstúpili ďalšiu iui.

andrea_r016
autor
21. jan 2021

@januska1905 ani nam nevyslo v oktobri a teraz chcem skusit....uz nech je to za mnou je to o nervy 😂
@eua dakujem a to ma mrzi a pichala si si aj ovitrele? ...drzim palceky a ake si mala twraz velke folikuly?

eua
21. jan 2021

@andrea_r016 Ano ovitrele. A dakujem. Teraz som mala len 1 folik, 18mm. Je to nasa štvrtá iui. Predtym sme mali uspesnu druhu, ale nedopadlo dobre, tak skusame opat. V decembri nam to nevyslo (to bola 3iui), vtedy som mala 2 foliky. Verim, ze teraz nam to vyjde, hoci bol len 1 🙏😊

andrea_r016
autor
22. jan 2021

@eua och to ma mrzi....drzim silno palceky 🍀 uz sa musi usmiat stastie aj na nas 😊 robili ti sono pred IUI? meras si aj bazalku? Ake mas teraz pocity z toho?

zitusss
22. jan 2021

Ahojtee,pripajam sa k vam,tento cyklus ma caka nase prve IUI😳 dnes som 1DC, od 3-7 dna mam brat letrozol a potom 11-12 DC mam prist na kontrolu a potom neviem,co sa bude diat? Mam doma este ovitrelle ale to sa picha az neviem kedy 😄 och akoze doteraz som bola celkom ok, no ako sa to blizi zacinam panikarit🤦‍♀️😄

andrea_r016
autor
22. jan 2021

@zitusss ahoj, bud v pohode...na kontrole ti povie gyn kedy sa bude robit iui na zaklade velkosti folikulov ...ovitrele ti povedia kedy si pichnes.....nic zlozite 😂 horsie bude cakat 2 tyzdne na vysledok...ja mam za sebou dnes iui 😂 a veriiiiim ze nam to vyjde.....

zitusss
22. jan 2021

@andrea_r016 uz na kontrole budu vediet podla velkosti urcit na ktory den naplanuju IUI? Ja som si myslela ze tam budem chodit ako na hodiny klavira 🙈 tak super potom😄 no to ti verim,to je umenie vydrzat tie dva tyzdne na vysledok, potom testujes ci ides na kontrolu? Drzim moc moc moc palce nech vam to vyjde🧡🙏

andrea_r016
autor
23. jan 2021

@zitusss ano....ja som bola na kontrole na 10 den to bola streda tento tyzden, velkost folikulov bola 18 mm a 2 kusy rovnakej velkosti...gyn vravi ze este by mohli podrast a tak ze iui bude v piatok na 12den cyklu..vo stvrtok som si pichla ovitrele podla gyn o 21.30 hod. ....no vies ono je to podla folikulov a tie rastu kazdy den tak 2mm tak podla toho priblizne vedia naplanovat....ale su baby ze idu na 10 den na kontrolu a ak maju male foliky tak idu este na 1 az 2 kontroly ...takze vsetko je to o raste folikov...no mam ist na krv ku svojej ona robi v tom centre v ziline ale ona mi na ambulancii v mt zobere krv 😂 ale moc si nechcem robit testy lebo to sa zbytocne stresujes...prve ma tak zobralo 😵 aj ked som vedela ze to nevyslo nebol tusak a ani priznaky ...a teraz dufam verim ze to vyjde 🍀 2 roky snazenia je na porazenie ....vy sa ako dlho snazite? Mate aj nejaky problem?

zitusss
23. jan 2021

@andrea_r016 ahaa cize za den tak cca 2mm,to som nevedela o tom raste, a nemoze sa asi stat ze by sme to nejak presvihli ci? A ked si mala 2kusy "nehrozia" ti dvojcata?😳😄 dobre robis,nerob si testy,radsej vyckaj lebo ta to moze zbytocne vystresovat🧡 prajem pevne nervy🙈
No my sme uz s partnerom spolu 8 rokov a teda chranili sme sa nejake prve tri roky, ja som brala antikoncepciu a potom uz 5 rokov nie a za ten cas sa nepodarilo. Mne stale haproval cyklus a teda som vraj mavala aj nemavala ovulaciu a asi sme sa nikdy netrafili alebo ja neviem 🤦‍♀️ kazdopadne moj ma ukazkove spermie vraj a teda je problem u mna s ovulaciou, vraj pocet vajicok mam nadpriemerny a tak sa potom nevedia dohodnut ktory ma byt ten "spravny" 😄 tak nejak mi to v centre hovorila lekarka. Takze mi nasadili letrozol od toho 3.dna po 7. Vraj by to malo dopomoct ovulacii a potom ze to rovno poistia tym IUI. A vas co trápilo, ze ste sa rozhodli pre IUI?

eua
23. jan 2021

@andrea_r016 Sono mi robili na 9DC, mala som vtedy ten folikul 18mm. V ten deň večer som pichla ovitrele a na 11DC ráno iui. Teplotu nemeriam. Keď som mala vtedy úspešne iui, na 5.-7.den po iui som mala dosť veľké pichanie na ľavej strane. Teraz viem, že to bolo uhniezdovanie. Ja verím, že nám to teraz tiež vyšlo, dnes mam 3.den po iui, sem tam ma pichne tam, kde som mala folikul.
A verím, že bude to úspešne u teba, podľa mňa si mala ideálne tie folikuly, je veľká šanca 👏 Držím palceky