icon

IUI január/február

andrea_r016
10. jan 2021

Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺

andrea_r016
autor
23. jan 2021

@zitusss moze byt ze ak sa podari ze budu dvojky ale mne by to nevadilo....by to bolo za odmenu ako sa hovori a deti su dar ❤ no co mi dr hovoril tak lepsie je pred ovu bo mrsky si pockaju na vajko ale tak aj ked sa vajko uvolni tak je schopne do 24 hod oplodnenia....mne robil aj sono na iui a este tam boli a myslela som ze ovu bude vcera meram aj bt a bola nizka ale asi bola az dnes bo ma strasne bolelo brucho ...my sme tiez 8rokov 😂 ano tie lieky su na rast folikov a aby aj ovu prebehla a este sa to podchycuje ovitrelom aby urcite bola a foliky praskli ...no teraz mame vsetko v norme ale skor mne z hormonalneho nasla vysoke anti tpo zo stitnej a uz to mam v nirme a aj priatel mal pomalsie ale po brani vitaminov sa dostal az na ukazkove 😂 co som bola milo prekvapena pritom ako to bral ze ma az slak triafal z toho 😂😂😂😂😂

andrea_r016
autor
23. jan 2021

@eua no ja som dr. Poprosila aj o sono pred iui a foliky tam boli neprasknute a vravel ze to je fajn ze si na vajko aspon pockaju 😂😂😂 a meram aj bt a ovulka vcera nebola a dnes asi bola teda dufam lebo som mala bolesti a uvidim zajtra ci stupne teplota dufam ze hej a budem uz po ovu a uz len cakat co sa bude robit :D a tak drzim ti strasne palceky nech ti to vyjde a dufam🙂ze aj mne 🙂

eua
23. jan 2021

@andrea_r016 Aj vám niečo zistili, či len sa nedarí bez zistenia dôvodu?

januska1905
26. jan 2021

Takze ja mam tri foliky, jeden 20 a dve 17mm. 9 den cyklu. Jaaj, drzme si palce kocky

andrea_r016
autor
26. jan 2021

@eua nedari sa a sme obaja zdravi 🙂

@januska1905 to mas krasne velke folikuly....kedy ides na IUI? Brala si aj clostil? Drzim silno palceky 🍀💪👍

januska1905
26. jan 2021

@andrea_r016 iui mi dali na stvrtok. Jasne, brala som clostil a dnes vecer picham ovitrell

eua
26. jan 2021

@januska1905 Super, to sa podariii, uvidis 😉🍀

eua
26. jan 2021

@andrea_r016 Ako sa citis, ked porovnas s tou predoslou iui ?

eua
26. jan 2021

@andrea_r016 Ako sa citis, ked porovnas s tou predoslou iui ?

andrea_r016
autor
26. jan 2021

@januska1905 super 🙂 no budem ti drzat palce ☺

andrea_r016
autor
26. jan 2021

@eua viesco troska zmena je pri prvej som strasne krvacala a pri tejto iba ruzovy vytok pol dna som mala ....ale celkovo ma utesuje to ze foliky tam boli a ovu bola az po IUI cize s napatim cakam 🙂 ale som aj kludnejsia ako pri prvej 🙂 a testovat nejdem az mozno na 12 den alebo pockam na krv nejdem sa zbytocne stresovat a sledovat 🙂

eua
26. jan 2021

@andrea_r016 Ja tiez chcem 12DPO, minule mi ukázalo na 12.den // 😊

andrea_r016
autor
26. jan 2021

@eua tak to si mala fajn ze ti to ukazalo 🙂 uvidime co bude 🙂

eua
26. jan 2021

@andrea_r016 Verim, že to vyjde nám i vám 🙂
A nahodou, nejaké popichavanie necitis?

vladka2503
26. jan 2021

Ahojte dievčatá 🙂 pripnem sa k Vám.. Dnes som bola na IUI ale prekvapilo ma ze mi vôbec nepozrela ci mi praskly folikuly a ci sa lepší sliznica s ktorou mam zjavne problém, iba ma odbila doktorka ze však keď som pichla ovitrale tak proste praskly.. Robili Vám sono pred IUI?

januska1905
26. jan 2021

@vladka2503 sono uz potom nerobia. 🤨

vladka2503
26. jan 2021

@januska1905 ale to je podľa mňa totálna kravina ze to nerobia.. Ja som mala ovulacne bolesti ešte včera ráno a aj som jej to povedala ale totálne na háku.. To potom môžeme chodiť na IUI stále dokola a aj tak to bude na prd.. Lebo pred IUI nemôžete spolu spat a keď pre meškajú ovu tak je to tiež v prdeli a len platíme a platíme.. Normálne ma dnes naštartovali

januska1905
26. jan 2021

@vladka2503 tak po tej injekcii by to malo popraskat, tak asi preto. Horsie ak sa to premeska. Ja som tak premeskala v decembri. Teda aspon si myslim, podla bolesti co som mala....

vladka2503
26. jan 2021

@januska1905 ved práve preto mam zlý pocit.. Poprosila som ju nech to sono spraví a ona ze netreba.. Moje prvé a asi aj poslednú IUI

januska1905
26. jan 2021

A mozno sa zadarilo, neboj, ver. Vajko moze zit 24 hodin po uvolneni

andrea_r016
autor
27. jan 2021

@eua no veru ja tiez verim ze sa nam to podari a stastie sa usmeje aj na nas 🍀 vcera ma troska pobolievalo brucho ku veceru troska krize citim ale inak nic

andrea_r016
autor
27. jan 2021

@vladka2503 ahoj, drzim palceky 🙂 oni vobec nepozeraju ci bola ovu a ci praskli i ked vsak si to my platime tak by to mali robit....ale z ich hladiska keby robili sono a vajko by tam nebolo tak asi by prisli o peniazky lebo vsak, ktora by si to dala robiť keby bolo po ovulácii....moje prve IUI bolo tiez bez sona a den pred IUI som mala ovu bolesti a nevyslo to bo podla mna bolo neskoro ...ale teraz pri druhom mi ho doktor spravil ked som ho poziadala ale tiez my vysvetloval ze sono nie je podstatne lebo ze ovu mohla byt alebo bude a on nevie kedy a vajko je oplodnenia schopne den cize je to podla nich v idealnom case ....no tak spravil a ja som bola kludnejsia ze vajka tam este boli 🙂 ale treba verit ze to vyslo 🙂 🍀🍀

vladka2503
27. jan 2021

@januska1905 ďakujem budem veriť ze sa chytí :D

vladka2503
27. jan 2021

@andrea_r016 ved práve presne takto mi to príde, že radšej sono neurobiť lebo ešte to ty sama stopnes.. Och joj nevadí no tak budem čakať ako to bude vyzerať, ty už máš asi tiež po tom ze? 🙂 ideš si robiť test alebo ideš iba na krv? 🙂 ja mam dlhých 14 dní pred sebou!

andrea_r016
autor
27. jan 2021

@vladka2503 presne tak a si zober ze maju pekne peniazky za to 🙂 a urcite nedopustia ze si to sama stopnes...ak by mi nespravil sono tak na buduce by som uz tam nesla asi ...ano ja som bola v piatok cize mam este dlhych 9 dní 😂 a buduci piatok 5.2 pojdem ku svojej na krv a test mozno zrobim na 12 den nech sa predpripravim na spravy 😂 ale uvidim ci sa mi bude chciet :D ani testy som nekupovala nech ma to nepokusa 😂😂😂😂 drzim ti palceky 🍀👍

dominika1994
27. jan 2021

držím Vám palce ženy, nám nevyšla druhá iui....

vladka2503
27. jan 2021

@dominika1994 to ma mrzí, chystáte sa ešte na ďalšiu?

vladka2503
27. jan 2021

@andrea_r016 no ja taka silná niesom! Už mám testy objednane 😃😃😃😃 ale hlavne som zvedavá koľko vydrží ten ovitrale v krvi, minule som si urobila na 10dpo a mala som pekného ducha, úplne som sa tešila a ono ti to každým dňom slablo a slablo a dr v gynfiv povedal ze ovitrale môže u niekoho robiť falošných duchov až 12 dní, tak som si objednala také nejaké lacnejšie testy a budem sa hrať každé ráno :D držím nám všetkým palce! Keby náhodou nevyšlo pôjdeš ešte?

dominika1994
27. jan 2021

@vladka2503 momentálne neviem, už som preplakala pár dní...asi si dáme mesiac, dva pauzu

vladka2503
27. jan 2021

@dominika1994 a dlho sa snažíte? Kukla som profil máš ešte len 26, netráp sa zatiaľ tým, ešte čas je, to je pozitívne, ale viem sa vžiť do Tvojho sklamania, hlavu hore, dobre bude 🙂