IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
@hafanana25 chápeš to... Vôbec neviem co poviem v robote, ešte sa len zaucam 😃😃😃
@vladka2503 no čo, vidíš aby sa zadarilo si musela do novej roboty...tak určite sa nepotešia, ale to je život a s tým musia rátať. Pozri,sa zaucis, chvíľu pobudnes ,veď kým uvidia bruško,tak to ešte chvíľu potrvá 🤣🤣 Hlavne nech všetko dobre dopadne ✊✊✊
Čo by som ja dala za dve čiarky, naše prvé IUI nevyšlo,dnes som bola na krvi,síce výsledok až poobede,ale tá nech dorazila v plnej paráde,veď čo by sa ona niekde zdržiavala?! 😬😬😀😀
@hafanana25 jooooj neboli sa.. Ja viem co je to túžiť po dvoch čiarka h 🙂 snažili sme sa rok a pol, v januári sme mali tiež prvé IUI aj vyšlo ale po týždni od potvrdenia som o ne prišla.. Odvtedy bol vlastne len ďalší cyklus, nemala som ani len jeden príznak ovulky a boli sme spolu len raz lebo sme už toho mali dosť a vidíš... Ja som si to nikdy nechcela pripustiť ale vážne to vo väčšine príde, až keď sa nato vykasles.. Aj keď.. 3ste uvidíme ci to vôbec vyjde, u mňa je kritický 5 a 6 týždeň..
@vladka2503 ja odpadnem,zimomriavky mam🥰🥰to je krasne🥰🥰prirodzene? Tonje nadhera,moc sa tesim!❤ nejake podrobnosti? Kedy nema prist mrcha a tak?😄
@vladka2503 ja som si dala vcera videohovor s mojim nadriadenym a teda brutal super reakcia,to som ani vo sne necakala,velmi bol nateseny a prial mi to,ze nevadi aj ked budu musiet niekoho najst namiesto mna ze to je zivot a k tomu to patri 🙂 clovek by si az myslel ze je rad ze odchadzam😄 ale navrhla som mu ze by som rada aj pocas materskej pracovala na par hodin ze by mi to aj financne pomohlo a aj on to uvital 🙂 bol vdacny aj ze som mu to tak skoro povedala ze mu tak doverujem, ze to bude riesit len s personalnym a nedostane sa to von od neho 🙂
potom som poslala to oznamenie podla vzoru na personalne a nadriadeneho do kopie s tym ze som si tam zaskrtla ze chcem spravu o doruceni aspon 🙂
Verim ze to v praci dobre vezmu ak su normalni 🙂 proste to je zivot, a ani si to neplanovala❤
@vladka2503 no veď toto, vykašľať sa na to...niekedy to nie je také jednoduché. Hmmm, dnes mám veľmi blbý deň,je mi z toho všetkého smutno....no čo už,ideme ďalej.
@hafanana25 neboj sa moja, ja Ta chápem, ja som si vyše roka snažila nahovoriť ze to až tak neriešim, a necháme to tak a neviem co a pritom každý čas pre MS som už bola nervózna, na testoch videla duchov a zakaždým keď sa mi spúšťa la MS tak som to očami tlačila naspet.. Fakt Ta chápem.. Ale realita je taká, že aj nám to vyšlo až keď sme Sa vážne na to vysrali.. Každopádne hlavu hore! Máš ešte čas! Nezomiera áni nič.. Vieš čo som urobila iné tento mesiac? Vyčistila si hlavu, nasla som si robotu, začala sa stravovať podľa jedálnička od trénerky a to mi tak zabralo hlavu ze na snaženie som totálne zabudla 🙂 držím Ti palce velmi
@zitusss áno prirodzene :D boli sme spolu len raz lebo sa nám fakt nejako nechcelo a to mi ešte muž hovorí, že však aspon si nemusí dávať pozor ze mame zadarmo antiku keď sa nedarí 😃😃😃 a vidíš.. Tam je ta antika! V bruchu! Mešká mi jeden deň, teda podľa appky, mávam nepravidelne takže netuším.. Ale od,. Styku,, som nejaký 12ty deň ale celkovo som už nejaký 33 dc 🙂 ty sa ako držíš!!!???
@zitusss počúvaj ma kde robíš žeby som sa tam prihlásila na par mesiacov 😃😃😃 ja len budem dúfať xze mi proste brucho tak rýchlo nevykukne a poviem to až po 3 mesiacoch, už sa nám toľkokrát nazadaeilo, že tomu už neuverim snad až kým neporodim..
@vladka2503 Zlatá, ďakujem. No ja mám toľko roboty,záujmov, tiež zmena stravy,cvičenie,behanie atď atď ... V každom prípade ideme budúci týždeň zase na konzultáciu a dohodnúť sa na druhé IUI a potom sa uvidí čo ďalej kebyže to opäť nevyjde. No uvidíme .
@vladka2503 ani nevies ako si ma potesila touto správou, casto som si na teba zmyslela 🙂 velmi sa tesim a drzim palce nech to dobre dopadne💖 no zatial sa drzim, dnes som 8+0 🙂 vcera som bola na kontrole u svojho,bilo srdiecko a aj narastlo len som ho ani nevidela,nic,neviem co som bola taka zaseknuta volajaka vcera 🤦♀️ ale povedal ze vsetko je v poriadku tak mu verim❤ pomaly zacnem cez vikend znizovat davku progesteronu ak by som nahodou zacala krvacat alebo hocico tak mam ist hned k nemu alebo na pohotovosť co verim ze nebude potrebne. Dalsiu kontrolu mam az 7.4.🤦♀️😄
Ty teraz ked pojdes na potvrdenie pojdes uz svojmu gynekologovi alebo do centra? 🙂
@luckamjar vies co praveze skoro nic take, najviac ma trapi velka unava a obrovsky hlad, unava uz zacina trochu ustupovat a ten hlad pride z nicoho nic tak obrovsky ze ked by som okamzite nieco nezjedla tak zabijam asi 😅 prsia sa mi zvacsuju tak bolia,sem tam trosku podbrusko inak nic take. Sem tam mi byvalo vecer zle a par krat rano ale vsetko bolo zvladnutelne a teraz uz skoro nic. Ale uplne prve priznaky boli asi len take pms bolesti
Ahojte baby nám sa zatiaľ to tak vyzerá prvé iui podarilo, mam prve sono za sebou. Ale mam obavy, Totiž začala som slabo spinit tak na ružovo, utekala som na pohotovosť na súkromnú kliniku. Lekár tam nič nevidel že len slabú linke ružové čosi. Ze krvácanie prvom trimestri je taka záhada ale vraj problém nevidí bola som tam vo štvrtok večer. Na Sone len gestacny vak ale to som bola 4tt+6, zobrali hcg a v piatok ráno mi volali ze je 2077, 6dni dozadu bolo 51. Bojím sa ale stále toho špinenie a prázdneho vaku totiž 2017 som mala mmt a bojím sa opakovania co si myslite je to ôk? Pripadne aký ste mali vy v tom čase obrázok? Ďakujem krásne za odpovede
@dadaberkova ahoj ja som v ten cas nemala sono,az 6+4 ale ak lekar zhodnotil ze je to ok tak mu ver 🙂 stresovanim sa nic nezlepsime,ba skor naopak, drzkajte sa❤
@zitusss hej hej ja mam ísť tiež až v piatok to už budem 6tt ale kvôli tomu ruzovemu špineniu som utekala, práve kvôli tomu ze jedným mmt som si už prešla. Lekár hovoril ze by bolo dobre keby som mala hcg aspoň 480. Mala som 2077 ale to špinenie ma stále trapi tak som z toho na nervy 🙄 ale máš pravdu, len je ťažko sa nestresovat 🙄🤦♀️
Ahojte baby, som 11 deň po IUI...uz by mohol test ukázať tehotenstvo?? Vam kedy ukázalo po iui?

@vladka2503 🤣🤣🤣 no paráda 👍👍 ✊✊✊