IUI jún 2020
Ahojte baby, ste tu nejaké, ktoré podstúpili, resp. idu podstúpiť inseminaciu v júni 2020? Ak áno, kolka je to vaša iui?
@eua urcite moze. ja som mala 3x po sebe s clostilom, potom 1xnatural .. 2 mesiace pauza kvoli korone, potom 1x natural a teraz posledne clostil a teda dnes 10dpo aaaale nic neasvedcuje pozitivnemu vysledku. no ale toto je nase posledne iui sme si povedali ze stacilo 😀
a tebe velmi gratulujem tesim sa ze to vychadza aspon ostatnym 🥰
Ahojte, tak ja dnes 13.den po druhej iui - 11dpo a test snehobiely 😔 zajtra ešte zbytočne na krv... Poplakala som si teda poriadne, ale teším sa s každou z vás, ktoré ste 🤰🤰🤰♥️🍀
@zuzka194 to mi je ľúto ale nebuď smutná určite sa podarí další pokus. Hovorí sa že všetko je tak ako má byt. A mne sa to zatiaľ s odstupom času vždy podarilo pochopiť že prečo boli veci tak ako boli aj keď v tej chvíli boleli nakoniec to malo svoj pozitívny vyznam. Mne prvé iui nevyslo. Tento mesiac sme si dali prestávku lebo sme mali ísť do Chorvátska na dovolenku nakoniec sme dovolenku zrušili kvôli narastajúcemu počtu nakazených a dnes som šla 14 deň na kontrolu a lekár mi povedal že bez liekov mi narástol folykul sám má 22 mm a zajtra hneď idem na iui cez obed som si pichla pregnyl a vôbec som ani netušila že s pco mi sám narastie folykul a zázrakom sa podarilo tak možno sa nám to zajtra podarí. Je mi ľúto že nejdeme na dovolenku ale nakoniec to možno bolo aj dobre že sme to zrušili že sa nám to možno aj podarí. Tak tiež aj tebe sa to podarí skôr či neskôr ale určite
@ivabp nie nemám a ani netuším kedy ju mam dostať, keďže ja som mávala cyklus len po vyvolávačke. Lebo babám, ktorým sa podarilo iui už od 10 dpo mávali // na teste + k tomu nejaké príznaky a ja absolútne nič.. Ale to som ja, dnes momentálne trochu precitlivela z toho, ale to prejde 😊 držím ti palce aby sa vam postastilo 🍀
@zuzka194 @ivabp veľmi Vám držím palce tak dúfam že Vám to vide myslite pozitívne aj keď vo svojim vnútri sa na to nemyslieť nedá iba s napätím očakavaním a strachom zo sklamania. Ja som začala piť alchemilkovy čaj ráno a malinik večer neviem či mi to pomohlo aby sa mi spravil folykul sám. Keby toto nevyslo ja pôjdem na iui ešte raz tretí krát a potom netuším 🤔 @eua no sama som prekvapená z tejto návštevy a že ak sliznicu mám na 9,7 či čo že to je veľmi dobre tak som sama zvedavá to by bola ale nahoda 😄 ja si vždy pozerám že keby to vyšlo čo to bude za znamenie a teraz by sme mali barana 😄
Bábiky, tak ja Vám všetkým budem držať palce nech sa to podarí 😘😍❤️. Ja som na tento mesiac vybavená, dostala som mrchu.

@ina009 vies co kvoli iui sa mi do brna fakt ist nechce 😀 hlavne mne tie lieky ovulaciu vyvolali mam ju potvrdenu kazdy jeden krat. a kedze iui nema o moc vyssiu sancu ako prirodzeny styk tak som to neriesila proste sme skusali. lebo ved aj tak by sme sexovali normalne doma. a teda sme to len poistovali, a aby sme mali odsledovane ze sme da do tej ovu trafili. nam este aj doktor vravi ze nikomu neodporuca tolko iui ale ze u nas nevidi problem a ivf je velky zasah do tela. tak ja neviem uz asi mame nestastie