icon

IUI jún 2020

eua
14. jún 2020

Ahojte baby, ste tu nejaké, ktoré podstúpili, resp. idu podstúpiť inseminaciu v júni 2020? Ak áno, kolka je to vaša iui?

rk123
1. júl 2020

@ina009 vies co kvoli iui sa mi do brna fakt ist nechce 😀 hlavne mne tie lieky ovulaciu vyvolali mam ju potvrdenu kazdy jeden krat. a kedze iui nema o moc vyssiu sancu ako prirodzeny styk tak som to neriesila proste sme skusali. lebo ved aj tak by sme sexovali normalne doma. a teda sme to len poistovali, a aby sme mali odsledovane ze sme da do tej ovu trafili. nam este aj doktor vravi ze nikomu neodporuca tolko iui ale ze u nas nevidi problem a ivf je velky zasah do tela. tak ja neviem uz asi mame nestastie

majinka81
1. júl 2020

@rk123 drzim palce.Ak ukaze reprodukcna nieco tak je to jasne.Vie to narobit paseku.Inak vek super,neboj sa dobre bude.😘

ina009
1. júl 2020

@rk123 no jasne to chápem držím vam veľmi palce aby to vyšlo 🙏🏼 Nám to tiež nevyslo prvý krát iui a ja mám slabšie pco priateľ dobre spermie tak snáď 2x to vide tiež sa na ivf necítim 🙈 ale babatko už veľmi chceme snažíme sa už to je dva a pól roka

rk123
1. júl 2020

@ina009 urcite to vyjde neboj sa, to my sme len nejaky pokazeny pripad 😂 ale snazim sa byt stale pozitivna. ved pozri kolko je aj tu tehu bab po iui !
@majinka81 mne len nejde do hlavy ze som uz otehotnela a zrazu by mi malo na repro nieco vyjst zle? no ved uvidime, sama som zvedava

eua
autor
1. júl 2020

@dzankah Vidíš, vsetko zle je na niečo dobré.. A stalo sa Ti najlepšie ako mohlo, takže z časti môžeš poďakovať korone 🙂) Supeer. Inak kávu piješ teraz?

eua
autor
1. júl 2020

@rk123 Ahoj, tak si si zažila. Môže sa ísť aj tak viackrát na iui a viacmenej po sebe? . Držím ti silno palce, aby Ti to vyšlo teraz 🍀🍀🍀🙏

rk123
1. júl 2020

@eua urcite moze. ja som mala 3x po sebe s clostilom, potom 1xnatural .. 2 mesiace pauza kvoli korone, potom 1x natural a teraz posledne clostil a teda dnes 10dpo aaaale nic neasvedcuje pozitivnemu vysledku. no ale toto je nase posledne iui sme si povedali ze stacilo 😀
a tebe velmi gratulujem tesim sa ze to vychadza aspon ostatnym 🥰

dzankah
1. júl 2020

@eua áno...bola som nešťastná keď mi nepredlzili zmluvu ale teraz som šťastná 🤗🤭 kávu pijem jednu ráno ale len slabucku...takú ze trosku kávy asi do stvrt šálky a ostatok mlieko. Ale kúpila som si bezkofeinovu tak skúsim to s nou

eua
autor
1. júl 2020

@rk123 Ďakujem a tebe držím silno palce, nech sa už podariii 👌🤗 Aj všetkým babám 🙏

eua
autor
1. júl 2020

@dzankah Aj ja som mala 2dni po sebe bezkofeinovu, no dnes už som cítila taky nízky tlak, tak som si dala jedno presso.. ale bojím aj tu jednu, hoci veľa báb poznám, že v tehu si 1 denne dali, doktor povolil.

dzankah
2. júl 2020

@eua včera som o káve v tehu čítala a ze 2-3 slabé kávy s mliekom denne sú povolené...tak ja neviem 🤷‍♀️...spýtam sa bud.tyzden dokiho keď tam pôjdem na sono.

zuzka194
2. júl 2020

Ahojte, tak ja dnes 13.den po druhej iui - 11dpo a test snehobiely 😔 zajtra ešte zbytočne na krv... Poplakala som si teda poriadne, ale teším sa s každou z vás, ktoré ste 🤰🤰🤰♥️🍀

ina009
2. júl 2020

@zuzka194 to mi je ľúto ale nebuď smutná určite sa podarí další pokus. Hovorí sa že všetko je tak ako má byt. A mne sa to zatiaľ s odstupom času vždy podarilo pochopiť že prečo boli veci tak ako boli aj keď v tej chvíli boleli nakoniec to malo svoj pozitívny vyznam. Mne prvé iui nevyslo. Tento mesiac sme si dali prestávku lebo sme mali ísť do Chorvátska na dovolenku nakoniec sme dovolenku zrušili kvôli narastajúcemu počtu nakazených a dnes som šla 14 deň na kontrolu a lekár mi povedal že bez liekov mi narástol folykul sám má 22 mm a zajtra hneď idem na iui cez obed som si pichla pregnyl a vôbec som ani netušila že s pco mi sám narastie folykul a zázrakom sa podarilo tak možno sa nám to zajtra podarí. Je mi ľúto že nejdeme na dovolenku ale nakoniec to možno bolo aj dobre že sme to zrušili že sa nám to možno aj podarí. Tak tiež aj tebe sa to podarí skôr či neskôr ale určite

ivabp
2. júl 2020

@zuzka194
A už máš aj mrchu? Ze prečo si taka smutná? Ved to ešte nemusí znamenať to najhoršie, či niečomu nerozumiem?

ivabp
2. júl 2020

@zuzka194 a inak ja s tiež 13den po druhej iui👍😉

eua
autor
2. júl 2020

@zuzka194 a @ivabp -silno Vam držím zajtra palce, nech vám krv ukáže zvýšené hcg a nech ste 🤰🤰

eua
autor
2. júl 2020

@ina009 Presne, vsetko je tak, ako má byť... A super, parádny folikul 🤗. . z toho co si napísala, mam silnú intuíciu, že to vyjde, fakt 😊

ivabp
2. júl 2020

@eua mne ale doktor nekazal prísť na krv. Ja čakám na mrchu. Ci mala by som ísť? Ja mam stále len takého ducha na teste slabého. Co mam teda robiť? Mam zavolať doktorovi?

rk123
2. júl 2020

@ivabp to je zvlastne ze nekazal, zatial co som vzdy pocula tak na 14ty den krv. lebo ako uz baby pisali tak na teste ukazat nemusi a aj tak mozes byt tehu. vacsina po iui aj berie lieky a vysadzaju sa az ked je krv negativna co ja viem

zuzka194
2. júl 2020

@ivabp nie nemám a ani netuším kedy ju mam dostať, keďže ja som mávala cyklus len po vyvolávačke. Lebo babám, ktorým sa podarilo iui už od 10 dpo mávali // na teste + k tomu nejaké príznaky a ja absolútne nič.. Ale to som ja, dnes momentálne trochu precitlivela z toho, ale to prejde 😊 držím ti palce aby sa vam postastilo 🍀

ivabp
2. júl 2020

@rk123 tak ja mu asi pre istotu zavolám zajtra, za pokus asi nič nedám. Ale ani prvý krát mi nič nevravel... Véd uvidím zajtra. Ďakujem moc za radu

ivabp
2. júl 2020

@zuzka194 neboj, aj ja som na tom podobne ako ty. Tiež žiadne príznaky, ani žiadne //. Budem na teba zajtra myslieť. Daj potom vedieť.

rk123
2. júl 2020

@ivabp skus nic za to nedas a ciarka na teste tiez nieco znamena 🥰 ja som zajtra 12dpo tak skusim testnut ale ako som uz spominala nevidim to dobre. uvidime

zuzka194
2. júl 2020

@ivabp ďakujem krásne, ale veď vyššie si písala, že máš tam slabu druhu čiarku.

ina009
2. júl 2020

@zuzka194 @ivabp veľmi Vám držím palce tak dúfam že Vám to vide myslite pozitívne aj keď vo svojim vnútri sa na to nemyslieť nedá iba s napätím očakavaním a strachom zo sklamania. Ja som začala piť alchemilkovy čaj ráno a malinik večer neviem či mi to pomohlo aby sa mi spravil folykul sám. Keby toto nevyslo ja pôjdem na iui ešte raz tretí krát a potom netuším 🤔 @eua no sama som prekvapená z tejto návštevy a že ak sliznicu mám na 9,7 či čo že to je veľmi dobre tak som sama zvedavá to by bola ale nahoda 😄 ja si vždy pozerám že keby to vyšlo čo to bude za znamenie a teraz by sme mali barana 😄

ivabp
2. júl 2020

@zuzka194 hej mam slabú... Ale takú ze fakt slabú.... Myslím ze asi si to namyslam z toho všetkého.

zuzka194
2. júl 2020

@ivabp tak to je skvelé, určite ti bude silniet a ms nepríde 😊 o.i. To je presne to, prečo som hodila už flintu do žita, že to nevyšlo. (Co si sa pýtala, ze prečo som smutná) Lebo keby som bola, mala by som už tiež ducha na teste. Ale tak, Človek mieni, pán Boh mení.

ivabp
3. júl 2020

Bábiky, tak ja Vám všetkým budem držať palce nech sa to podarí 😘😍❤️. Ja som na tento mesiac vybavená, dostala som mrchu.

rk123
3. júl 2020

@ivabp to mi je luto, ale dalsi mesiac dalsi novy pokus 🥰 ja test snehobiely takze ani moja 6IUI nevysla a na par mesiacov koncim s cimkolvek musi si moja hlava oddychnut a nie len toto riesit

ivabp
3. júl 2020

@rk123 napodobne. Moja hlava tiež potrebuje odpočinok. Takže tiež si dám pokoj. Aj mňa mrzi že ti nepodarilo. 😢😘