IUI jún 2020
Ahojte baby, ste tu nejaké, ktoré podstúpili, resp. idu podstúpiť inseminaciu v júni 2020? Ak áno, kolka je to vaša iui?
@teav áno skúšali minulý mesiac a teraz som si povedala že skúsime Clostyl pregnyl a prirodzene
@teav aj ja tam vidiiiim ciarocku 🙂 juuuuuj gratulujeeeem
@eua
@88matulka88
Dakujeeeem ❤️ zajtra urobím ďalší tak uvidíme 🙂
Dnes 12 dpo, už druhý deň ma bolia prsia a mám troška väčší tlak v podbrušku
@dzankah
@eua
@88matulka88
Dnes som si robila 3 testy od rôznych značiek a všetky negatívne :( tak ideme od znova 😭
@teav ja by som si zaplatila krv za 7 éčka ti urobia odber a výsledok máš poobede 🙂 ja dnes 13 deň po pregnyle ale nešlo sme cez iui len prirodzene tak neviem či nebolo skoro robiť si test 🙂 ale negatívny bol dost má píchá v ľavom vaječníků no neviem teraz či to môže byť príznak či to fantazmagoria
tak ja som skusila test az dnes - 14. den. Negativny. Krv riesit nebudem, kedze ani naznak :(

Tak dnes 9DPO, test negatívny, ale nestrácam nádej, stále dúfam ☺️ ďalšie testovanie v piatok, držte palčeky ❤️❤️
@88matulka88 dúfam, že ti to vyjde 😉 už ste skúšali aj IUI?
@joulu ako sa cítiš? 🙂 My sme mali IUI v pondelok 6.7. v Martine v Iscare, kde chodíte vy?
@dzankah ja zatiaľ nemám žiadne príznaky, len ma bolí podbruško, ale to môže byť aj z toho Utrogestanu... 🙂