icon

IUI jún 2020

eua
14. jún 2020

Ahojte baby, ste tu nejaké, ktoré podstúpili, resp. idu podstúpiť inseminaciu v júni 2020? Ak áno, kolka je to vaša iui?

teav
15. júl 2020

Tak dnes 9DPO, test negatívny, ale nestrácam nádej, stále dúfam ☺️ ďalšie testovanie v piatok, držte palčeky ❤️❤️

@88matulka88 dúfam, že ti to vyjde 😉 už ste skúšali aj IUI?

@joulu ako sa cítiš? 🙂 My sme mali IUI v pondelok 6.7. v Martine v Iscare, kde chodíte vy?

@dzankah ja zatiaľ nemám žiadne príznaky, len ma bolí podbruško, ale to môže byť aj z toho Utrogestanu... 🙂

88matulka88
16. júl 2020

@teav áno skúšali minulý mesiac a teraz som si povedala že skúsime Clostyl pregnyl a prirodzene

joulu
16. júl 2020

@teav ja necitim vobec nic. Neviem, ci je to dobre alebo prave naopak. Nam to robil moj gynekolog.Zevraj je to velmi jednoduche a nemusi sa to robit na repro. klinike. Vyhodou bolo, ze som kazdy den chodila k nemu na meranie a aj tesne pred zakrokom ma skontroloval.

teav
16. júl 2020

@joulu a budeš si zajtra robiť test? To budeš 9DPO ak sa nemýlim 🙂 ja zajtra testujem, tak držte palčeky ☺️

joulu
16. júl 2020

@teav ano,bude to 9, ale ovu som citila az nasledujuci den, tak to akoby som dnes mala len 7DPO, cize skusim pockat do nedele. Tebe drzim palce. Snazite sa o prve babo?

teav
16. júl 2020

@joulu nie, máme trojročnú dcérku 🙂 o druhé sa už snažíme takmer 2,5 roka

joulu
16. júl 2020

@teav to je dobre. U teba je teda velka sanca, kedze uz si bola tehotna.

teav
16. júl 2020

@joulu o druhé bábo sme prišli pred takmer rokom a pol, ja som v poriadku, len manžel mal horšiu spermiogram, ale na IUI to pekne zredukovali, tak dúfam, že sa nám to podarí 🙂
Ty už máš bábo alebo toto bude prvé?

joulu
16. júl 2020

@teav my nemame este a 3 roky sa nezadarilo vobec nic :( vsetky vysledky su ok.

teav
17. júl 2020

Dnešný test zasa negatívny, ale nestrácam nádej 🙂
@joulu to ma mrzí :( kam chodíte do centra?

joulu
17. júl 2020

@teav paci sa mi, ze nestracas nadej. Urcite to dobre dopadne.
My sme boli v Repromedice v BA. Ak sa ale rozhodneme pre IVF, tak to nevidim na BA. Boli sme na konzultacii aj v gynfive a velmi zly pocit sme mali aj tam, aj tam. Tak preto som nakoniec skusila 2. IUI s mojim gyn.

teav
17. júl 2020

@joulu ďakujem, teraz budem testovať už každý deň. Ty začneš testovať kedy?

@eua ako sa cítiš ty naša tehuľka?? ❤️❤️

eua
autor
17. júl 2020

@teav Ahooj, tak ja sa cítim ok, mierna únava, nič katastrofické, semtam popichavanie, v utorok idem na sono, už sa neviem dočkať. Tebe držím silno palce, aj ostatným 🙏🙏🙏

teav
17. júl 2020

@eua to mám radosť ☺️ toto je prvé bábo? 🙂

eua
autor
17. júl 2020

@teav Áno 🤗

teav
18. júl 2020

@eua
@joulu
No čo myslíte? Teraz som si pozerala test z rána a zdá sa mi, že tam niečo vidím... Alebo už mi dočista šibe? 😂

eua
autor
18. júl 2020

@teav Ahooj, pozrela som do svetla a vidím tam druhu slabucku čiarku 🤗 Jeej, SUPER 🤗🤗🤗To si kolky DPO? 🍀🍀

88matulka88
18. júl 2020

@teav aj ja tam vidiiiim ciarocku 🙂 juuuuuj gratulujeeeem

teav
18. júl 2020

@eua
@88matulka88
Dakujeeeem ❤️ zajtra urobím ďalší tak uvidíme 🙂
Dnes 12 dpo, už druhý deň ma bolia prsia a mám troška väčší tlak v podbrušku

eua
autor
18. júl 2020

@teav Super, to bude tmavnut, teším sa 🤗👍

dzankah
19. júl 2020

@teav aj ja to tam vidiiiim // supeeer...už len nech tmavne...teším sa moooc 🍀✊🙏🤗

dzankah
19. júl 2020

@teav skus Clearblue..to budeš mat istotku.

teav
19. júl 2020

@dzankah od toho ma v lekárni odhovorila, že to je zbytočne drahé a citlivosť až od 30 :( urobím si zajtra znova a mám aj volať do centra, tak uvidíme 🙂 ale dnešný bol negatívny :( možno tam bol duch, ale slabší ako deň predtým...

teav
20. júl 2020

@dzankah
@eua
@88matulka88
Dnes som si robila 3 testy od rôznych značiek a všetky negatívne :( tak ideme od znova 😭

joulu
20. júl 2020

@teav to ma mrzi :( Ja budem testovat az na 14. deň. Potrebujem dlhsie obdobie nadeje po tolkych rokoch, tak radsej cakam a cakam. .....

dzankah
20. júl 2020

@teav to ma naozaj veľmi mrzí.. a už si bola na kontrole? Ja by som sa ešte nevzdavala keď si mala ducha..

teav
20. júl 2020

@dzankah nebola som, lebo v našom centre sa robí utz iba po pozitívnom teste... Takže čakám ms ☹️

eua
autor
21. júl 2020

@teav Tak kiežby neprišla. Nemusí ti ukázať, tu na koníkovi som čítala vo fórach o babach, ktorým neukázal test, ale až v krvi zistili.. ze boli v šoku, tak kiežby to bol aj Tvoj prípad 🍀

88matulka88
22. júl 2020

@teav ja by som si zaplatila krv za 7 éčka ti urobia odber a výsledok máš poobede 🙂 ja dnes 13 deň po pregnyle ale nešlo sme cez iui len prirodzene tak neviem či nebolo skoro robiť si test 🙂 ale negatívny bol dost má píchá v ľavom vaječníků no neviem teraz či to môže byť príznak či to fantazmagoria

joulu
22. júl 2020

tak ja som skusila test az dnes - 14. den. Negativny. Krv riesit nebudem, kedze ani naznak :(