IUI jún 2020
Ahojte baby, ste tu nejaké, ktoré podstúpili, resp. idu podstúpiť inseminaciu v júni 2020? Ak áno, kolka je to vaša iui?
Ahojte kocky 😊 tak ja sa k Vam pridavam 😊 v sobotu sono dnes este posledna tbl clostilu a idem si pre babatko 🤗 vsetkym tiskam prsty! Kto sa ku mne prida 😉🍼?
@luckynko44 presne tento prístup sa mi páči...držíme prsty aj s mojimi rybinkami v brušku 🙏✊🍀
@dzankah 😘😘😘😘 dakujeeem...rybinky lasky male len nech plavaju a robia maminke radost 😊...a cim viac rybiniek tu bude tym lepsie 😊 takze babule cakame //...
@joulu to ma mrzí, budúci mesiac si dáte pauzu alebo ešte IUI? 🙂
@88matulka88
@eua dnes prišlo niečo ako MS, úplne slabé (čo ja prvý deň mávam brutál silnú a bolestivú), tak počkám do zajtra a ak nezosilnie, tak skúsim znova test 🙂
@luckynko44 vitaj 😉 vyzerá to, že cca o 2 týždne budeme mať ďalšie IUI, tak potom budeme čakať na || spolu ☺️
@teav ja budem velmi rada ked najdem dalsiu spolubojovnicku,ale vidim ze pri tebe by som bola radsej keby dnesny testik vysiel pozitivne!
@luckynko44 v noci sa to rozbehlo riadne, takže testovať nebudem a od zajtra beriem zasa clostyl :( a ty budeš máš prvé IUI? A kam chodíš?
@teav joj to ma mrzii 🙈 ale tak my zeny najdeme aj posledne zvysky sil a so vsticenou hlavou bojujeme dalej 😘 budem ti drzat palcekyyyyy.. ano,prve..helios martin
@luckynko44 prechádzam do skupiny IUI August, keďže toto už je neaktuálne 🙂
Ahojte babule...mam za sebou kontrolne sono..na pravo jeden 14mm dva 12mm a dva 11mm folikuly,na lavo dva 12mm...v pondelok kontrolne sono opat kvoli tomu poctu..myslite ze je este sanca ze dozrie menej,taky pocet ze mi iui aj realne spravia? Mate dakto skusenosti? 🙈 dajte mi nadej lebo mam hlavu v smutku 😔😔😔
@luckynko44 ahoj spravili nakoniec? Ako si dopadla
@88matulka88 ahooj..takze zajtra ideme nato 😊 dozrelo nakoniec len jedno na pozadovanu velkost...velmi sa tesim a idem si pre babatko 🙏❤
@luckynko44 drzim ti palce👍👍👍
@majinka81 dakujeem 🌞
Ja som dnes bola na sono 9DC a dr povedal, že mám jedno už na prasknutie (23mm) a že ovulka prebehne v noci alebo zajtra ráno a že IUI nestíhame :D takže sa máme snažiť a snáď to vyjde 😂
@teav juuuj tak skoro ovu? 😊 sup sup a drzim.prsty nech to vyjde!
@luckynko44 ďakujem, dúfam, dúfam ☺️
Ahojte, chcem sa s vami podeliť o skúsenosť z iui. Absolvovala som ho v juni prvýkrát a vyšlo na prvýkrát, absolútne som to nečakala. Som aktuálne v 8 týždni. Držím všetkým prsty
@meuvi nadhera gratulujem 👏💗 aj ja cakam na svoje // 🙏😉
Ahojte, 22dc som si pichla ovitrelle ( lebo mám dlhé cykly, netuším kedy dostanem ms ) na 23dc som mala mat iui, ale šli sme na dovolenku.. Takže to ostalo na nás. Dnes som 29dc a začala som spinit.. Moja otázka znie.. Keďže som mala cca 24dc ovu, môže sa mi už rozbiehať ms?
Baby co mate za sebou neuspesne IUI - mali ste predpisany aj Progestanelle? Kolko dni po vysadeni vam prisla ms? Ja som 5. den bez Progestanelle a zatial stale nic 😕 (testy negativne...)
Ahojte,zajtra ma caka moje prve IUI.. Ani neviem co cakat 🙈🙈 ovitrelle som pichala v sobotu o 22.00 na 15DC
@mysuliatko7 neboooj...nic strasne to nie je...vlastne to.ani trosicku neboli...len oddychuj potom..vecer poistite s muzickom a dobre bude 🙂
@dzankah DakujemTi,mala si pravdu.. Jedine co bolo neprijemne,boli tie zrkadla.. Nanestastie som musela ist cca hodku po IUI do roboty a dosla som az dneska o 19.30 domov.. Cekly den sa citim strasne nafuknuta,moze to byt z Ovitrelle?
@mysuliatko7 ono ka som sa po IUI cítila hrozne ako v tretom mesiaci tehu 😁 preslo to po par dňoch a 10 DPO som mala pozitívny tehu test...ale to bude tým ze čakám dvojičky 🥰

@joulu to ma veľmi mrzí:(