icon

IUI jún 2020

eua
14. jún 2020

Ahojte baby, ste tu nejaké, ktoré podstúpili, resp. idu podstúpiť inseminaciu v júni 2020? Ak áno, kolka je to vaša iui?

eua
autor
17. jún 2020

@ina009 A držím palce silno zajtra na krvi, ja som sla minulý mesiac tiež tak, bez druhej ciarky, ale s nádejou,, lebo su baby ktoré sú tehu a na teste 2ciarky majú hodne neskôr. Doktorka mi v ten deň ráno robila sono, pozerala sliznicu a ze ju mam tak vysoko, ako mávajú tehotné, tak mi ešte viac zdvihla nádej, no poobede volali, ze negatívne :(

88matulka88
17. jún 2020

@ina009 aj ja drziiim palceky, ja dnes som iba 6 deň po iui, a už tiež chcem testovať :/ juuuj, ja asi na 10 den si urobim test :P s velkou nádejou že budu // 🙂 inak...včera a dnes mám trocha bolestivejšie brucho už aj prsia naliatejsie s hlavne taký mierny výtok taký priesvitný...mali ste niečo také niektorá?

ina009
17. jún 2020

Mne tu tá fotka nejde pridať od rana neviem prečo 🧐ďakujem pekne baby za podporu ja vam sem zajtra potom napíšem ako to dopadlo ☺️ A vy sa zatiaľ šetrite a veľa spite kým máte čas lebo verím že čoskoro sa to zmeni 😉

eua
autor
17. jún 2020

@ina009 zlata, ďakujeme 👍😉 Zajtra očakávame pozitívnu správu 🍀🍀🍀🍀🍀

eua
autor
17. jún 2020

@88matulka88 Vytok som pri prvom iui nemala a prsia ma neboleli, len bradavky také citlivé (stále stali) 😁 a bolestivé na dotyk. Brucho ma nebolelo tuším (len prvé 3dni po iui) . Môžeš to mat kľudne uhniezdovanie 🤗

88matulka88
17. jún 2020

@eua juuuj, tak dufaaaam, že akurát sa zabyvava🙂

smeja1981
17. jún 2020

@ina009 tak ti drzim palce na krvicke, ale ked tam ciarka nieje, tak asi tentokrat nic, ale ako pises, budes vediet co ta caka nabuduce.. A potom uz naistotu , bez stresu 😇. A predstav si, ten moj muz mi priznal, ze tam ta druha ciarka je a vidi ju 🙏. Vecer som robila iny test a nic- bielobiele. Takze zajtra rano este testnem .

ina009
18. jún 2020

@88matulka88 ktorý si teraz den? Dúfam že sa zabyvava ✊🏻

ina009
18. jún 2020

@smeja1981 áno vyskúšaj ráno uvidis🙂inak baby sestrička mi povedala že včera tam bola pani ktorá mala negatívne tehu testy a poobede jej volala že je tehotná ☺️Tak nebuďte sklamane ak tam druha čiarka niekedy nebude ✊🏻

ina009
18. jún 2020

takze nám to nevyslo tento krát ale veeelmi Vám držím palce a dúfam že tu budú pribúdať už iba pozitívne správy 🤰🏻

88matulka88
18. jún 2020

@ina009 teraz 7 deň po iui

88matulka88
18. jún 2020

@ina009 joooj je mi ľúto :( to už máš výsledky ?

ina009
18. jún 2020

@88matulka88 no tak to určite môže byt uhniezdenie ono to tak vraj aj trvá takých 7 dni 🙂 volali mi už a tiež som asi 10 min predtým ako mi volali dostala 🤦🏻‍♀️

joulu
18. jún 2020

@smeja1981 ja mam este velky strach zo sklamania, tak netestujem. Lahsie sa mi zije s nadejou. Ale v sobotu uz asi nevydrzim a skusim.

88matulka88
18. jún 2020

@joulu kedy ideš na krv?

joulu
18. jún 2020

@88matulka88 v pondelok

88matulka88
18. jún 2020

@joulu já až v utorok :/ tak snáď bude dobre, teraz mám také zmiešané pocity

88matulka88
18. jún 2020

@ina009 a teraz ako ďalej? Ako budete riešiť? Dávate si pauzu či ďalší mesiac plánujete opäť?

zuzka194
18. jún 2020

Ahojte, tak po dnešnej folikulometrii 19 a 20 mm čakám na deň druhej iui ☺️

ina009
18. jún 2020

@88matulka88 dáme si mesiac pauzu lebo ideme na dovolenku a akurát by vtedy vychádzalo iui a keď sa vrátime pôjdeme to vyskúšať znovu. Zatiaľ si dnes pôjdem kúpiť alchemilkovy čaj a malinik. Ak nevide iui druhý krát tak pôjdeme na asi ivf aj keď toho sa dosť bojím podľa toho čo píšu že ako tie podávané lieky rozhádžu organizmus. Vy si o tom čo myslite ? Stále ale rozmýšľam že prečo to nemuselo vist. Seklo má 4 dni po iui a bola som u chiropraktika či mi to nemohlo nejako uškodiť alebo tiež som pila panadol rapid keď má to najviac bolelo a písalo sa v letáku že môžu tehotné ale že obsahuje kofeín tak možno aj toto s tým môže súvisieť a možno nie 🙂 každopádne viem že som sem vniesla taký kusok strachu že ach ďalšej to nevyslo ale baby myslite pozitívne podari sa to určite každej z nás, niektorej skôr inej neskôr ale príde ❤️

ina009
18. jún 2020

@zuzka194 tak to vyzerá veľmi dobre 😊 držím palce a kedy by si mala mat iui?

joulu
18. jún 2020

@88matulka88 ja si meriam bazalnu teplotu a nevysvihla ani nad 36, 75 napriek progesteronu, ktory si vkladam. cize to mi nepridava na optimizme

zuzka194
18. jún 2020

@ina009 práve mi volali, ze zajtra ráno bez pichnutia pregnylu. Teraz mam obavu, či to nieje skoro 🤔

ina009
18. jún 2020

@zuzka194 no ja neviem postup merania bazálnej teploty ale mi to príde zvláštne že ti nedali ten pregnyl, keď už si cely ten proces absolvovala. Zajtra ráno sa ich opýtaj či ti praskli folykuli že chceš vedieť aj to prečo ti nedali pregnyl ja veľmi neviem či je to ok alebo nie ale možno sa tu nájdu baby a budú vediet viac. Apson nebudeš mat pozitívny test z pregnylu ale z bábätka 🥰

88matulka88
18. jún 2020

@zuzka194 ono vraj je lepšie keď spermiosky čakajú na vajíčko môžu oplodniť 3-5 dní po iui, si myslim, že tak akurát keď máš také folikulky

eua
autor
18. jún 2020

@ina009 to na mrzí :( Ja som tiež toto minulý mesiac zažila, myslela som, že ma to zlomi, ale ako mi oznámili výsledok, som si povedala, že druhý raz to vyjde a myslela som pozitívne. Držím aj Tebe palce v 2.kole. Ja idem na krv 29.6. (neskutočne pomaly ide ten čas teraz) 🙃

eua
autor
18. jún 2020

Baby a vy pijete normálne kávu, či teraz nie?

eua
autor
18. jún 2020

@zuzka194 Neviem prečo ti nepichli pregnyl, ja som min.mesiac mala foliky na 9.deň 18mm a druhy folik 21mm, pregnyl mi pichli v ten den o 11ej a na druhy deň o 11ej bola iui. Ovulaciu som podľa mňa dostala 24h po iui (podľa ovul. hlienu). To len moja skúsenosť. Teraz pri druhej som to mala inak načasovane, ale napr.neviem, kedy mi tento mesiac prebehla ovulácia.

zuzka194
18. jún 2020

@eua ved to nechápem ani ja. Ze vraj nie je treba, ale predsa pregnyl by mi zvýšil šance k prasknutiu folikul. 🤨

eua
autor
18. jún 2020

@88matulka88 Ty sa ako cítiš? Ešte pobolieva bruško? Budeš testovať skôr?