icon

IUI jún 2020

eua
14. jún 2020

Ahojte baby, ste tu nejaké, ktoré podstúpili, resp. idu podstúpiť inseminaciu v júni 2020? Ak áno, kolka je to vaša iui?

dzankah
24. jún 2020

@zuzka194 tak veriiim že to tentokrát vyšlo...ono to žena vycíti keď skutočne otehotnie...aj ja som mala úplný kľud na duši ale potom som sa zhacila že nech si nenahovaram...A potom zasa vysmiata jak slniečko 😂

vierka112
Odpoveď bola odstránená
eua
autor
24. jún 2020

@dzankah Veelmi sa teším s Tebou a si vlastne prvá v tejto skupine, ktorej sa to podarilo 🥇🤗 Verím, že čochvíľa nás bude viac 🤰😊 Držím Ti palce, nech sa všetko dobre vyvija a všetkým babám, aby nás tu len pribudalo s takým // testikom 🍀🍀🍀

eua
autor
24. jún 2020

@vierka112 Ahoj, jasne, vitaj 😊 Tá hysteroskopia je co prosím Ťa?

vierka112
Odpoveď bola odstránená
dzankah
24. jún 2020

@eua verím že ano...ja sa tiež bojím čo mi povedia...urcite dam vediet a dajte aj vy všetky...sme v tom spolu ✊🙏🍀❤

joulu
24. jún 2020

@smeja1981 dakujem. verme, ze sa to podari 🙂

eua
autor
24. jún 2020

@vierka112 Obava sa z iui? Z akého dôvodu? Ja to beriem, že to môže pomôcť , keď sa dlhšie nedarí bez zistenej príčiny alebo keď je nejaký zdravotný problém. Percentuálna úspešnosť nie je vysoká, ale treba skúsiť a veriť (podľa mňa). Je to menší zásah než ivf (aj finančný), tak prečo neskusit.. 🙂

smeja1981
24. jún 2020

@dzankah velmi gratulujem a tesim saaa. Prve IUI a uz //❤.. Ja by som asi 10 testov robila naraz 😀.Ale motivovala si ma, ja okren vsetkeho co beriem si od zajtra naordinujem este ten inofolic. Inac v nobembri som tiez bola tehu s inofolicom, potom co mi v SPLNE KE povedali, ze niesme schopny splodit dieta.. Zial MA 12 tt, ale bola som tehotnaa.Na tom inofolicu nieco bude 🍀.

smeja1981
24. jún 2020

@eua tak ako pises, IUI sa s IVF neda porovnat. Absolvovala som to vsetko v maji a v juni. IUI je prechadzka ruzovou zahradou 😇,Ale vsetko zvladnutelne, porod je horsi 😝

eua
autor
24. jún 2020

@smeja1981 Sesterka ma obe deti s pomocou Inofolicu, prvé sa im nedarilo vyše roka a potom po 2mes uzivania otehotnela v 36 rokoch a druhe keď chceli, v jej 38 rokoch, začala ho brať a po mesiaci otehotnela. Mne ho teda tiež poradila, ale u nás nepomohol. Bral aj muz- Folandrol.

smeja1981
24. jún 2020

@eua a ako dlho si ho brala ? Moj muz mal pohyblivost spermii v novembri 0 % a teraz ma 98% s gynex kvapkamy, dheou . U nas je problem s mojimi vyjickami, kedze mam nizke AMH a vajicka mizernej kvality. Po velmi silnom IVF mi narastli ledva 2 . Ja mam 39, a kedze hormony nepomohli. Vratim sa teda k inofolicu... Len je to beh na dlhe trate, na dalsie IVF chcem ist august - september.. Vy ako dalej ? Dalsie plany ?? Co este skusit ?

eua
autor
24. jún 2020

@smeja1981 Brala som ho asi 4-5mes. Ja mam celkom dobre AMH, muž mal horšiu morfológiu. Ja verím, že v pondelok nám povedia radostnú správu, vtedy idem na krv. 🙏

smeja1981
24. jún 2020

@eua urcite budem na Vas mysliet🤰🍀

eua
autor
25. jún 2020

@smeja1981 Ďakujeme 🤗

vierka112
Odpoveď bola odstránená
dzankah
25. jún 2020

@smeja1981 ďakujem.mooooc....uz.len nech je všetko v poriadku...ano ono to ma všetko.noeco do seba...ape úplný zázrak je podla ta Macca peruánska a chcela materská.kasicka...mne sa amh tým zvýšilo z 0,4 na 0,57 a to.mi v Heliose povedali že ťa hodnota sa zvýšiť nedá 🙈 no chceli zarobiť evidentne..drzim.pesty.moc moc moooc....a myslím sa nech je maličké silné a zdravé.

smeja1981
25. jún 2020

@dzankah wau, takze ty si tehu s AMH 0,57? A dokonca s IUI?? To je velka motivacia pre mna a urcite aj pre ine baby😉.Ja co viem, AMH sa naozaj zvysit neda, iba moze byt skreslena, takze po uzivani nejakych pripravkov sa doplnia veci v tele a ukaze sa skutocna hodnota😀.Na druhes strane to je jedno, kedze to u teba vyslo, staci jeedno dobre vajkoo a vela vela stastia🍀. Tajtra ides na krv ?? daj vediet potom , drzim palceee

88matulka88
25. jún 2020

@dzankah už si bola na krvi? To si šla ráno a kedy ti cca dali vedieť ? Ja som bola dnes na 8.00 objednana

mouse14
25. jún 2020

@dzankah ako užívaš tu vceliu materskú kašičku?

zuzka194
25. jún 2020

@88matulka88 ahoj, ako si Dopadla?? Dúfam, že je to tam 🍀♥️

eua
autor
25. jún 2020

Babyy, ja som pred hodinou testovala, som 11DPO po druhej iui a mam tam viditeľnu aj druhú čiarku, slabšiu, ale vidieť ju 🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀🍀♥️
Testnem zajtra ráno, snad bude čím ďalej silnejšia 🤗🤗🙏

zuzka194
25. jún 2020

@eua 🤗🤗🤗🍀♥️🤰

majinka81
25. jún 2020

@eua gratulujem🙂👍👍👍

ina009
25. jún 2020

@eua jeeeej ❤️❤️❤️ To sú úžasne správy veľmi sa teším 😊 prajem veeela šťastíčka a zdravicka 🍀🍀🍀🍀

88matulka88
25. jún 2020

@zuzka194 ahoooj joooj nevyšlo :( tak snáď ďalší mesiac

88matulka88
25. jún 2020

@eua no ale ale :D gratulujem 🙂 tak to sú super správy 🙂teším sa s tebou

zuzka194
25. jún 2020

@88matulka88 juuj, to ma mrzí 😔, ale nový začiatok, nová šanca 😊 🍀

88matulka88
25. jún 2020

@zuzka194 áno tiež veriiiim

dzankah
25. jún 2020

@smeja1981 ja idem zajtra ráno na krv...vysledky mi zavolajú ale vezmem si test z rána so sebou a vypýtam sa rovno na vyšetrenie lebo mám veeela otázok 🙈 áno aj s AMH 0,57 sa dá byť tehu...aj s IUI a aj na prvýkrát 😍 ale sama som tomu neverila.
@mouse14 takú nejakú čínsku v DM ju predávajú...zajtra ti ju odfotim.