IUI - máj 2021
Ahojte dievčatá, chystáte sa niektorá na IUI v máji, prípadne ste už boli? Môžme si navzájom vymieňať rady, spoločne to zdieľať 😊
@petkasaurus možno to ivf vyjde na prvý krát ☺️🙏🏻
@hederamonstera moc gratulujem!!!♥️ Krásne stúplo. Toto bola tvoje kolkata IUI?obaja ste boli s mužom v poriadku?
@hederamonstera si ďalšia nádej že to IUI môže predsa len vyjst 😉🙂
@neny28 dakujem❤ to bolo nase druhe IUI. Ja mam PCOS (aj ked mierne) a manzel 1% morfologiu. takze nejaky zazrak sa stal 🙂) aj ked ja som schudla asi 18kg a dala si zalezat na vylieceni PCOS, tak mozno to pomohlo. Alebo ze som sa uz zmierila s IVF 🙂 neviem. Uz som ale pred dvoma rokmi mala zamlcany potrat, tak sa stale bojim a budem sa bat asi dokym neporodim...ale teraz idem pichat fraxiparine cele tehotenstvo, tak snad to pomoze.
Urcite vam to vyjde, ci uz cez IUI alebo IVF alebo prirodzene, to je jedno, ale vyjde 🙂
@hederamonstera moc gratulujem, teším sa spolu s tebou. Nech všetko dobre dopadne ♥️
Nám sa zatiaľ podarilo dopracovať sa len k tomu prvému IUI ešte v marci, teraz v máji mi dozrelo príliš veľa vajicok, tak sa IUI nekonala, menstruacia mi prisla už po 19-tich dňoch a mam na oboch vajecnikoch cystu 😔 ja som už fakt zúfalá. Nadváhu nemám, vyzerám uplne normálne, na prvý pohľad ani nevidieť nejaké tie vonkajšie znaky, ktoré bývajú pri PCO. A nejak sa nemôžem stimuláciou dopracovať k tomu, aby sme šli na druhé IUI. Neviem už čo mám užívať alebo akým spôsobom si dopomôcť, aby mi dozrievali vajíčka a došlo k ovu
@hederamonstera dodala si nam optimizmus, budete mat krasne leto, drzim palce, nech brusko rastie 🙂
@petkasaurus ahoj, ja mam z gynfivu info, ze na IUI by sa malo 2 tyzdne po ockovani proti covid
@hederamonstera gratulujem moc!!! Ja tiez picham fraxiparin cele tehu plus este ptm 6nedelie:-/ aj pri prvom tehu som tak bola ale xo pre tie skrecky nespravime:D
@simka2433 dakujem❤️ vsak toto. Teda ja si to neodvazim pichnut, manzel mi to picha😁 nech ma teda na tom aj este inu zasluhu😁tak dufam, ze nam to pomoze a uz to vyjde🍀☺️
Náš čaká dnes prvé iui 😁 ešte včera na 12dc som bola v car na ľavo folikul 17mm, dnes som si mala pichnúť o 23:00 ovitrell a zajtra ráno o 11:00 sme mali mať iui. Lenže ja som si včera spravila ovu test a bol pozitívny. Tak som hneď volala do Car ze teda čo robiť keď ja už mám teraz pozitívny test. Dr povedal že večer pichnúť ovitrell a dnes o 11 iui 🙂
No samozrejme dnes ráno teplota 36,77 takze ovu prebehla zrejme
@hederamonstera ja davam do stehien a manzel do pliec. Uz sa robia hrce a modriny tak hladame volne miesta:D
@milka1988 ahoj, no vyšlo vám IUI?😊
@30kvietok30 ahoj ano 🙂 hned prvé vyšlo v utorok budem 5tt 🙂
@milka1988 to je úžasné, gratulujem 🥰 ja som momentálne piaty deň po druhej IUI, tak uvidíme.
@30kvietok30 dakujeme 🙂
tak drzim palce prihovaraj sa k nemu ver ze tam je my sme to robili od prveho dna sme verili ze tam je, ako putuje z vajickovodov pekne do maternice, prihovarala som sa k nemu vecer, hladkala 🙂
@milka1988 snažím sa veľmi myslieť pozitívne, ale na druhej strane sa bojím veľkého sklamania. Bolo veľmi ťažké sa u mňa vôbec k IUI dopracovať, potom to nevyšlo, zasa to tri mesiace trvalo pokiaľ sme sa sem dopracovali. Ale uvidíme, zatiaľ som pozitívne naladená 😊
@30kvietok30 viem je to ťažké aj ja som mala slabé chvíľky ale tento mesiac som bola proste nastavená veľmi pozitívne 🙂 držím veľmi palce ❤️ každej jednej
@milka1988 ved to, každá to poznáme aké je to ťažké. No uvidím ďalší týždeň 😊
@30kvietok30 daj vedieť 🙂
@milka1988 dobre, dám 😊 ty si užívaj krásne chvíľky a prajem, aby všetko dobre dopadlo 🥰
@30kvietok30 dakujeme 🙂 o tyzden ideme na prvy ultrazvuk som zvedava co bude vidno 🙂
@milka1988 to Ti verím, musíš byť nedockava 😊🥰 mala si po IUI aj nejaké príznaky? Ci si skratka počkala len na výsledky z odberu?
@30kvietok30 no ono to bolo vtipne celkom, lebo ked som prisla na krv, tak sa ma sestricka spytala ci som si robila test. Hovorim jej ze nie. Tak sa zacala smiat lebo ze ziadna nevydrzi :D hovorim jej ze tak naco budem plytvat testom ked idem na krv kde to bude uz jasne :D a fakt ze zbytocne by som si robila krv je predsa krv a to je 100%- to som bola na 15DPO ale 14dpIUI ( kedze mi robili den po tom co mi rano vybehla teplota hoe) a HCG bolo 300 no a o 2 dni som spravila uz digiralny a bolo 2-3 tyzdne a klasicky bola silna ciarka uz 🙂 no a doteraz nemam ziadne priznaky. Nic ma neboli nepicha, len jemne prsia pobolievaju, a mam vyrazne zilky na prsiach, m ala som ich uz na 11dpo cca a tak som si hovorila ze to isto vyslo :D a veruze dotaraz mam zilky a dnes su mega vidno.
Nie je mi zle, necitim ziadne pachy inak. ani naladovost nemam, nic ani podbrusko ma neboli akoby som ani tehu nebola :D
@milka1988 no presne s tým testovaním problém 😁 neviem, ci mam skúsiť testovať alebo počkať. Každý deň mám iný názor 🤭 len sa bojím zbytočného sklamania. To je super, ze ta nič nebolí, snáď to tak ostane 😊 no ja mávam silne PMS, tak som zvedavá, či sa objaví. V marci som mala už od tretieho dňa po IUI neznesiteľné bolesti pŕs a podbruška. Pomaly som jeden večer plakala od bolesti. Akonáhle mi vyráža bolesť do stehien alebo mi škvrna v podbrušku, tak viem, ze sa blíži menzes. Dúfam, že to teraz očakávať nemusím.
@30kvietok30 tak to sklamanie moze prist aj pri krvicke, ale zase my sme sa nastavili ze krv bude bud pozitivna alebo pozitivna my sme inu moznost ani nebrali :D
tak to ma mrzi ze take mas PMS ja nastastie som zvladla vzdy s jednym ibalginom
@milka1988 ano, viem ze pokiaľ ma byt sklamanie, tak bude aj pri krvi. No uvidíme 😊 každopádne pri IUI som si tak povedala, ze teraz to určite vyjde😊

ahojte, tak sa mi to zvysilo z 30 na 205 🙂) o dva tyzdne idem na ultrazvuk, to cakanie neprestane asi nikdy 🙂
strasne vam drzim palce, aby dalsi mesiac ste sa tesili z dvoch ciarok, moc moc🍀🍀🍀