icon

IUI november, december 2020

domig1
24. okt 2020

Kto ide? 🍀

andrea_r016
6. nov 2020

@michaela55555
@simca35 drzim silno palceky 🙂

michaela55555
6. nov 2020

@simca35 ja ziadne ani som nic necitila a bola to tska bleskovka, ze som bola prekvapena. Este aj lekarka, ze ako pekne vsetko spolupracovalo 🤷🏼‍♀️ A moc sa mi ulavilo, lebo sa muzovi trochu zlepsil pg, aj ked nebola to ziadna vyhra, pre mna to bolo super poznanie. Tak tie vitaminy asi pomohli 🍾 Ale inak ziadne zmeny ani ziadne pocity nemam, skor som presvedcena, ze to nevyslo 😔 Ani ziadne spinenie pri uhniezdovani ani tuk, takze tomu neverim. Ale este casu dost, tak uvidime 🥰

simca35
7. nov 2020

@andrea_r016 Ďakujem 🙂 A ty ako? rozhodli ste sa tiež ísť ešte do toho?

simca35
7. nov 2020

@michaela55555 tak to je super, že to tak ľahko išlo. 🙂 aj môjmu sa zlepšil spermiogram tiež som bola milo prekvapená 🙂 . Ale nič nie je stratené, niekto ani nevie že je tehotný 🙂 ja verím, že sa to podarilo a malé sa už zavrtáva do maternice 🙂

domig1
autor
9. nov 2020

Ahojte, tak aj ja mám dnes už po IUI a s ním dlhe dvojtyzdnove čakanie 😌

simca35
9. nov 2020

@domig1 ahoooj držím palce 🍀 aj ja som dnes mala iui tak sme v tom spolu🍀 ako sa cítiš? Ja som pri prvom IUI nič extra necítila, ale teraz po zákroku ma cele podbruško bolelo.

domig1
autor
9. nov 2020

@simca35 drzim aj ja palce, koľko mil/ml a s akou motilitou ti vkladali? Tak cítim sa tak ako pred menzesom, bolo to trochu nepríjemne, trosku som krvácala ale inak v pohode 😊 mame sa ešte večer posnažit, len my mame dosť zlý spg tak toto je skôr taky pokus pred IVF

andrea_r016
9. nov 2020

@simca35 ale mam teraz pauzu a rozmyslam ze v decembri by som sla skusit....teraz len meram bt a berem gynex kvapky 🙂

andrea_r016
9. nov 2020

@domig1
@simca35 drzim Vam palceky nech sa zadari 🙂

domig1
autor
9. nov 2020

@andrea_r016 ja keď som brala gynex tak som mala prvýkrát anovulacny cyklus a strašne dlhy, neviem či nie 45 dni, teraz pijem len alchemilku a cyklus mám spat na 28-29 dňoch 😊 tak snad to nebude aj tvoj prípad

andrea_r016
9. nov 2020

@domig1 no na kazdeho inak ucinkuje....ale meram si odvtedy co som zacala bt a ovulku som mala vcera cize na 14 den ...mala som troska bolest a aj teplota to potvrdila 🙂 dbes rano isla pekne hore 🙂 cize zatial mi to nepredlzilo 🙂 som spokojna 🙂

domig1
autor
9. nov 2020

@andrea_r016 tak super 🙂

andrea_r016
9. nov 2020

@domig1 no uz len cakat co z toho bude 🙂

simca35
9. nov 2020

@domig1 25 mil/ml a motilita bola 79%. A vy ste na tom ako? A koľko si mala folikulov v akej veľkosti? Aj máš nejaké lieky na po tom? Ja verím, že sa nám to podarilo obom🍀

simca35
9. nov 2020

@andrea_r016 držím palčeky 🍀 a fytosoju si neskúšala? Zevraj to je prírodná náhrada clostilu. 😊

domig1
autor
9. nov 2020

@simca35 tak to vyzerá u vás nádejne, my len 7mil/ml a 50% motilita...ja som do toho išla bez stimulácie clostilom, takze prirodzene jeden folikul, v sobotu mal 20mm a večer v sobotu som pichla ovitrelle. Áno utrogestan budem vkladať od zajtra a ty si mala aký veľký a koľko folikulov? Koľko sa snažíte?

michaela55555
9. nov 2020

@simca35 dakujem 🙂 budeme si drzat palce ✊✊✊

andrea_r016
9. nov 2020

@simca35 zatial neskusaka som ale najprv som chcela ten gynex skusit ze troska precistit a pisali ze je to dobre aj na zvysene protilatky na stitnu tak skusim toto a uvidim co dalej 🙂 ....take podobne vysledky mal partner 🙂 tvoj bral nejake lieky? Mala si aj clostil a ake si mala foliky?

simca35
9. nov 2020

@domig1 aj vy máte použiteľný materiál, ved len jedna spermijka je potrebná, držím päste veľmi 🍀. U nás je problém skôr s ovulkou. Mala som tri folikuly dva vpravo a 1 vľavo vo štvrtok všetky 16 mm, tiež v sobotu OVITRELE. Aj ja mam na vkladanie utrogestan začínam zajtra večer. My sa snažíme už cca rok a pol. A vy ste na tom ako? Ozaj ty chodíš tiež do gynfiv Za? Ci sa mi to splietlo?

domig1
autor
9. nov 2020

@simca35 tri folikuly? Wau, to znie fakt nádejne, ale si brala asi clostil však? Áno GF ZA, už ti nerobili kontrolné sono? Aj si merias bazalnu?

simca35
10. nov 2020

@andrea_r016 držím palce nech vám gynex dopomôže k vytúženému bábätku 🙂 jj bral ale iba mesiac a krásne mu to pomohlo pomohlo. aj tvoj bral vitamíny? jj mala som clostil ale zvýšili mi dávku na 2 tabletky denne. Štvrtok som mala 3 foliky 16mm.

simca35
10. nov 2020

@domig1 jj mala som clostil 🙂 bez neho by som asi ani jeden folikul nemala :/ Aj ja chodim tam, asi sme sa tam aj stretli 🙂 ja som mala mať iui o 10tej ale robili mi ho okolo pol11 tebe o koľkej? už si objednaná aj na krv? sono mi nerobili, tebe hej? IUI ti robila tiež Švecová? Bazálku nemeriam, budem merať až po nejakých 12stich dňoch.

domig1
autor
10. nov 2020

@simca35 ja až okolo obeda 😊 ja som požiadala o sono, aj keď sa asi štandardne nerobieva pred IUI, ale bola ochotná mi ho spraviť 😊 aj špiníš?

lenokaga
10. nov 2020

Ahojte, takze dnes kontrola, 21mm folikul, vo stvrtok IUI ☺️ ( nase tretie). Snad este vydrzi a nepraskne skor. Ovitrelle mam vecer pichnut.

domig1
autor
10. nov 2020

@lenokaga ahoj, ja som tak mala cca, že v sobotu 20mm, večer ovitrelle a v pondelok IUI 🙂

artemislix
10. nov 2020

ahojte, tak sa ozývam po čase. myslíte si že 13 dní po IUI je skoro robiť test a veriť výsledku? už som to nevydržala. mala som ísť na krv v piatok 13teho, ale žiaľ, chytila som tu pliagu koronu, a tak sedím doma. spoliehať sa môžem len na test. no ale keďže som to už nevydržala, urobila som si ho dnes ráno a nič 🤷‍♀️.. ani duch..

miskam333
10. nov 2020

Ahojte nás tiež čaká naše prvé IVF😊 za cca dva týždne mám odber 👍 Jedno IUI mame za sebou žiaľ šance boli nízke tak sme sa rozhodli pre IVF. Držím vám palce

artemislix
11. nov 2020

@miskam333 držím prsty.. aký bol vlastne postup pri vybavovaní IVF? Ak nám IUI nevyjde, už pôjdeme na IVF ale chcela by som sa trosku informovať o tom 😊

miskam333
11. nov 2020

@artemislix není to až také zložite ako som si myslela nám vlastne hneď po prvom IUI odporučila doktorka IVF keďže je problém u oboch z partnerov šance boli veľmi nízke a tak nám to hneď aj veľmi zrozumiteľne vysvetlila (chodíme do helios v BB) V mojom prípade zvolili dlhý stimulačný protokol a hneď ten deň sme boli za koordinátorkou ktorá nám tiež veľmi zrozumiteľne vysvetlila ako podávať lieky atď.... V mojom prípade som od 16.dna cyklu začala užívať duphaston potom injekcie Diphereline a v deň keď mi prišla ms som volala a zajednala si na druhý deň termín na odber krvi a sono (bola som včera) večer mi zavolali a mohla som začať pichať Menopur. Teraz vlastne budem chodiť častejšie na sono a krv a potom ma čaká odber. Sama som zvedavá ale teším sa že konečne sa niečo deje a mame šancu! 😊 No a ak si myslela zdravotnú tak to posielajú oni včera som akurát vypisovala papiere malo by to byt bez problému schválené.

artemislix
11. nov 2020

@miskam333 uff.. 😄 nečakala som ze je okolo toho až toľko. tak som zvedavá, čo bude čakať mňa 😊 ale držím prsty, nech všetko dobre dopadne a daj o sebe vedieť 💪