IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@aleskandra tfuj tfuj tfuj prajem bezproblemove tehulkovanie
@zuzik1985 a teraz si kolko dni po?
@petra102 ahoj drzim.ti palce aby ti to vyslo a ak nie tak plne suhlas.chod prec z heliku. Nenj to tam take ale bolo. Je to biznis. My sme mali jedno.iui druhe sme mali mat ale vraj spg zly tak.nebolo a potom som mala 2 ivf. Tam si myslim ze vela pochybili. 2x absolvovat pichanie a len 3 vklady je malo... pri poslednej navsteve lde povedali zial nevyslo to pridte o 2 mesiace a dohodneme sa som povedala nie dakujem to bol koniec jula 2016. Sklamana a nahnevana som odjadzala a povedala som si vo februari skusim brno... nestihli sme. V heliku mi vraveli ze.prirodzene sa.nam.nepodari. aj ked 4 roky dozadu som otehotnela a zial MA. A neuveris v oktobri meskala.mrcha a o 3 mesiace cakame drobceka..
Chcem vam dat nadej pride to vtedy ked to najmenej cakame...
Vsetkym snazilkam prajem pekne MDZ a nech tento rok najdete vytuzene //
@cherrinka11 pred týždňom v pondelok bolo IUI čiže ak správne rátam tak 10ty deň 🙂
@zuzik1985 mmne na desiaty den vysiel test negativne,a mas neake priznaky?Priznam sa,ze som aj tak nervozna zo zajtrajska 🙂
@cherrinka11 V podstate len obvyklá klasika čo vždy týždeň pred menzesom-strašne boľavé prsia,sem tam pichnutie v podbrušku,pálenie záhy a pár dní dozadu trochu točaky v hlave 🙂 ale na príznaky sa nechcem tentokrát zameriavať lebo za tie roky som ich už mala toľko a nič,takže by ma to len rozptyľovalo :P robím si testy a čakám/nečakám na menzes ;) úplne by mi stačilo keby aspoň neprišiel a mohla som skúsiť ísť na krv 🙂
@zuzik1985 tak aj zaha je priznak?mna tiez zacala trapit,dokonca zacpa,no uvidime teda,uz sa nam to blizi😉mna tiez bolia prsia a krize a sem tam pichne pri vajecniku,ale ked viem,ze som po iui tak sa viac sledujem a pritom je to ako klasicky sex ziadne umele 😝
A vtedy sa nesledujem vobec 😀
@cherrinka11 @nikushka8 V tomto smere mi je moja tvrdohlavosť dobrá,lebo ma stále tlačí ďalej aj keď to nevychádza 🙂 a k tej záhe som čítala,že je to tiež príznak,ale neviem či to môže byť tak skoro takéto niečo,takže to bude asi len z prejedenia :D
@zuzik1985 asi veru 😀
Sa prejedam stale
@cherrinka11 :D :D
@illinka ďakujem ti 🙂 aspoň nie som sama, čo má taký pohľad na helios. v pondelok tam pôjdem poslednýkrát na krv na hcg a na sono. viac tam moja noha nevkročí :D no a srdečne ti blahoželám k mimi.. sa vám krásne pošťastilo! ja som veľmi zvedavá, či to vyšlo teraz alebo nie. uvidím v pondelok.. rozhodla som sa, že testnem v piatok.. uvidím, čo to spraví 🙂 ale dnes som len tak v klude ležala na gauči a zrazu z ničoho nič ma veľmi pichlo v ľavom vaječníku. nechápem, čo sa stalo. to len taká chvíľka bola... odvtedy nič
kocky prosim vas je normalne ked mi v utorok o 12tej pichli pregnyl a ja som este stale enmala ovulacne bolesti? ani bazalka mi nestupla :( toto ma trosku stve na IUI ze ziadna kontrola ci folikul naozaj praskol
@nikoleta_rapko ani mne nerobili žiadnu kontrolu a tiež som nepostrehla žiadne ovu bolesti :(( rovnako mám z toho zmiešané pocity.. preto sa stále snažíme..uvidíme, či to vyjde..
@nikushka8 no presne som potom taka neista ci to nebolo cele zbytocne prijala by som este jednu kontrolu po IUI ci to naozaj prasklo a nebolo to cele zbytocne lebo minuly cyklus sa mi folik zastavil na 18mm a nepraskol a teraz mal 20 ale dali mi pregnyl tak dufam ze to zafungovalo
@nikoleta_rapko tiež ma to napadlo, pregnyl mi pichli v sobotu večer a v pondelok som šla na iui, myslela som, že ešte bude kontrola, či sa vajíčko uvoľnilo, no nič.. iba sme zaplatili a šli na to.. čo mi prišlo naozaj veľmi divné.. v nedeľu som skúsila testnúť, tehotenský test duchoval po pregnyle a ovu bol konečne 1x pozitívny (moc ma zaujímalo ako vyzerá pozitívny test), tak dúfam, že to vyšlo..
@nikushka8 aj ja som si spravila ovulacny lebo ja som bezne mavala pozitivny aj ked sa vajicko neuvolnilo a aj tentoraz bol pozitivny a az potom ma napadlo ze to z toho pregnylu... presne a hlavne ked vedeli ze s tym mavam problemy ze neovulujem aj ked vajicko narastie no cele divne tak si teda drzme palce nech motyka vystreli 🙂
@nikoleta_rapko koľký deň si po iui?
praveze vcera este len...v utorok som bola na HyFoSy hned som ich poprosila nech mi pozru folikuly ze som 13.DC mala som 20mm tak mi hned pichli pregnyl a na druhy den teda vcera som mala IUI....tesi ma ze vsetko tak rychlo ak by to vyslo bolo by to super a hlavne bez stimulacie ale mne fakt nepraskaju folikuly viem to od byvaleho gynekologa a tuto to vobec nikto nekotroluje...ty si na tom ako?
@nikoleta_rapko tak to vážne rýchlo, ja som rada, že vajíčko vôbec narástlo, na poslednej kontrole vo štvrtok som mala 17,5mm, v sobotu pregnyl a v pondelok iui (až 27DC).. cez víkend si spravím tehu test, či ešte duchuje.. v utorok ma pichalo v boku, no na opačnej strane a celkovo mám také divné pocity, ako keby som to nebola ja.. cítim krčok ako pred ms, no je vysoko... kiež by nám to obom vyšlo! tak to všetkým prajem!
@nikushka8 ja som mala si z toho pregnylu take bolesti ako pred menstruaciou ale to moze byt aj tym hyfosy takze ma uz bolelo asi vsetko okrem praveho vajecnika ktory ma ma boliet :D veru drzme si palce snad vedia co robia 😉
@nikoleta_rapko mne pozerali priechodnosť pri drillingu a tiež ma bolelo všetko, najhoršie boli asi tie sťahy..
@nikushka8 tak ak si po drillingu tak tebe by mali foliky pekne praskat ved nato to je ;) drzim palce
@nikoleta_rapko mali by, lenže to by najprv museli narásť.. a v tom im bránia hormóny :((( modlím sa za to,aby to vyšlo, keď toľko pomohli.. osobne si myslím, že je to za 2 roky, čo sa snažíme 1. šanca reálne otehotnieť..

@nikushka8 Každá sme iná a aj tak sa trápime...Pre mňa je to tiež občas zúfalstvo,že to vyzerá,že všetko funguje OK a malo by to byť bezproblémové a predsa nič :/ nechcem však prepadať zúfalstvu,kým je ešte aspoň maličká nádej,že to môže vyjsť.Radšej si poviem,že to takto malo byť,že ešte som potrebovala niečo doriešiť,niečo zažiť.