IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@petra102 ahoj drzim.ti palce aby ti to vyslo a ak nie tak plne suhlas.chod prec z heliku. Nenj to tam take ale bolo. Je to biznis. My sme mali jedno.iui druhe sme mali mat ale vraj spg zly tak.nebolo a potom som mala 2 ivf. Tam si myslim ze vela pochybili. 2x absolvovat pichanie a len 3 vklady je malo... pri poslednej navsteve lde povedali zial nevyslo to pridte o 2 mesiace a dohodneme sa som povedala nie dakujem to bol koniec jula 2016. Sklamana a nahnevana som odjadzala a povedala som si vo februari skusim brno... nestihli sme. V heliku mi vraveli ze.prirodzene sa.nam.nepodari. aj ked 4 roky dozadu som otehotnela a zial MA. A neuveris v oktobri meskala.mrcha a o 3 mesiace cakame drobceka..
Chcem vam dat nadej pride to vtedy ked to najmenej cakame...
Vsetkym snazilkam prajem pekne MDZ a nech tento rok najdete vytuzene //
@cherrinka11 pred týždňom v pondelok bolo IUI čiže ak správne rátam tak 10ty deň 🙂
@zuzik1985 mmne na desiaty den vysiel test negativne,a mas neake priznaky?Priznam sa,ze som aj tak nervozna zo zajtrajska 🙂
@cherrinka11 V podstate len obvyklá klasika čo vždy týždeň pred menzesom-strašne boľavé prsia,sem tam pichnutie v podbrušku,pálenie záhy a pár dní dozadu trochu točaky v hlave 🙂 ale na príznaky sa nechcem tentokrát zameriavať lebo za tie roky som ich už mala toľko a nič,takže by ma to len rozptyľovalo :P robím si testy a čakám/nečakám na menzes ;) úplne by mi stačilo keby aspoň neprišiel a mohla som skúsiť ísť na krv 🙂
@zuzik1985 tak aj zaha je priznak?mna tiez zacala trapit,dokonca zacpa,no uvidime teda,uz sa nam to blizi😉mna tiez bolia prsia a krize a sem tam pichne pri vajecniku,ale ked viem,ze som po iui tak sa viac sledujem a pritom je to ako klasicky sex ziadne umele 😝
A vtedy sa nesledujem vobec 😀
@cherrinka11 @nikushka8 V tomto smere mi je moja tvrdohlavosť dobrá,lebo ma stále tlačí ďalej aj keď to nevychádza 🙂 a k tej záhe som čítala,že je to tiež príznak,ale neviem či to môže byť tak skoro takéto niečo,takže to bude asi len z prejedenia :D
@illinka ďakujem ti 🙂 aspoň nie som sama, čo má taký pohľad na helios. v pondelok tam pôjdem poslednýkrát na krv na hcg a na sono. viac tam moja noha nevkročí :D no a srdečne ti blahoželám k mimi.. sa vám krásne pošťastilo! ja som veľmi zvedavá, či to vyšlo teraz alebo nie. uvidím v pondelok.. rozhodla som sa, že testnem v piatok.. uvidím, čo to spraví 🙂 ale dnes som len tak v klude ležala na gauči a zrazu z ničoho nič ma veľmi pichlo v ľavom vaječníku. nechápem, čo sa stalo. to len taká chvíľka bola... odvtedy nič
kocky prosim vas je normalne ked mi v utorok o 12tej pichli pregnyl a ja som este stale enmala ovulacne bolesti? ani bazalka mi nestupla :( toto ma trosku stve na IUI ze ziadna kontrola ci folikul naozaj praskol
@nikoleta_rapko ani mne nerobili žiadnu kontrolu a tiež som nepostrehla žiadne ovu bolesti :(( rovnako mám z toho zmiešané pocity.. preto sa stále snažíme..uvidíme, či to vyjde..
@nikushka8 no presne som potom taka neista ci to nebolo cele zbytocne prijala by som este jednu kontrolu po IUI ci to naozaj prasklo a nebolo to cele zbytocne lebo minuly cyklus sa mi folik zastavil na 18mm a nepraskol a teraz mal 20 ale dali mi pregnyl tak dufam ze to zafungovalo
@nikoleta_rapko tiež ma to napadlo, pregnyl mi pichli v sobotu večer a v pondelok som šla na iui, myslela som, že ešte bude kontrola, či sa vajíčko uvoľnilo, no nič.. iba sme zaplatili a šli na to.. čo mi prišlo naozaj veľmi divné.. v nedeľu som skúsila testnúť, tehotenský test duchoval po pregnyle a ovu bol konečne 1x pozitívny (moc ma zaujímalo ako vyzerá pozitívny test), tak dúfam, že to vyšlo..
@nikushka8 aj ja som si spravila ovulacny lebo ja som bezne mavala pozitivny aj ked sa vajicko neuvolnilo a aj tentoraz bol pozitivny a az potom ma napadlo ze to z toho pregnylu... presne a hlavne ked vedeli ze s tym mavam problemy ze neovulujem aj ked vajicko narastie no cele divne tak si teda drzme palce nech motyka vystreli 🙂
praveze vcera este len...v utorok som bola na HyFoSy hned som ich poprosila nech mi pozru folikuly ze som 13.DC mala som 20mm tak mi hned pichli pregnyl a na druhy den teda vcera som mala IUI....tesi ma ze vsetko tak rychlo ak by to vyslo bolo by to super a hlavne bez stimulacie ale mne fakt nepraskaju folikuly viem to od byvaleho gynekologa a tuto to vobec nikto nekotroluje...ty si na tom ako?
@nikoleta_rapko tak to vážne rýchlo, ja som rada, že vajíčko vôbec narástlo, na poslednej kontrole vo štvrtok som mala 17,5mm, v sobotu pregnyl a v pondelok iui (až 27DC).. cez víkend si spravím tehu test, či ešte duchuje.. v utorok ma pichalo v boku, no na opačnej strane a celkovo mám také divné pocity, ako keby som to nebola ja.. cítim krčok ako pred ms, no je vysoko... kiež by nám to obom vyšlo! tak to všetkým prajem!
@nikushka8 ja som mala si z toho pregnylu take bolesti ako pred menstruaciou ale to moze byt aj tym hyfosy takze ma uz bolelo asi vsetko okrem praveho vajecnika ktory ma ma boliet :D veru drzme si palce snad vedia co robia 😉
@nikoleta_rapko mne pozerali priechodnosť pri drillingu a tiež ma bolelo všetko, najhoršie boli asi tie sťahy..
@nikushka8 tak ak si po drillingu tak tebe by mali foliky pekne praskat ved nato to je ;) drzim palce
@nikoleta_rapko mali by, lenže to by najprv museli narásť.. a v tom im bránia hormóny :((( modlím sa za to,aby to vyšlo, keď toľko pomohli.. osobne si myslím, že je to za 2 roky, čo sa snažíme 1. šanca reálne otehotnieť..

@nikushka8 Každá sme iná a aj tak sa trápime...Pre mňa je to tiež občas zúfalstvo,že to vyzerá,že všetko funguje OK a malo by to byť bezproblémové a predsa nič :/ nechcem však prepadať zúfalstvu,kým je ešte aspoň maličká nádej,že to môže vyjsť.Radšej si poviem,že to takto malo byť,že ešte som potrebovala niečo doriešiť,niečo zažiť.