icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

nikushka8
20. mar 2017

@zuzik1985 ja som dnes 41DC :D rátam tak do 5 dní.. už včera som nevkladala, keď test nič neukázal.. a dobre som spravila.. idete znova do toho?

zuzik1985
20. mar 2017

@nikushka8 U mňa boli tiež testy biele,ale ešte som tomu dávala šancu,kým neprišlo to špinenie-to už som vedela,že je po všetkom :/ Ale už sme v druhom kole :P vo štvrtok sono na 11ty deň tak uvidíme,čo ukáže-keď bude všetko na dobrej ceste tak v pondelok IUI ;)

nikushka8
20. mar 2017

@zuzik1985 držím palce, tentokrát to už musí vyjsť!!! dúfam, že aj u mňa to pôjde rýchlo, nie tak pomaly ako naposledy.. berieš clostyl?

23deny
20. mar 2017

ahojte tak moje hcg je 35 čiže nie dobrá správa...po debate s CAR vysadzujem progesteron a čakam na mrchu...

nikushka8
20. mar 2017

@23deny to ma mrzí :((( tak som dúfala dnes aspoň v nejakú dobrú správu!

23deny
20. mar 2017

no to aj ja kedže nemam ziadne bolesti...mrcha nikde...na teste // skoro rovnako silne...ale aj taka možnosť tu bola...no nič trocha som posmoklila a na druhy mesiac hadam znova...

nikushka8
20. mar 2017

@23deny veru, sklamenia veľké..ale ďalší mesiac to dáme!!!! ;)

zuzik1985
20. mar 2017

@nikushka8 Mňa nejak tento cyklus opustilo bezhlavé nadšenie,ale idem stále dopredu kým sa dá 🙂 ten predošlý cyklus som sa veľmi sklamala a ešte sa mi za tie roky skúšania nestalo,aby som sa cítila tak zničene,tak som si teraz zakázala sa na to upínať :/ ale samozrejme robím všetko pre to,aby bol pokus úspešný ;) clostil ale nedávam-ani minule som nedávala a folikul bol a bol aj dosť veľký tak zatiaľ nestimulujem len pichnem pregnyl 🙂

23deny
20. mar 2017

@nikushka8 hej jasne že dáme😉

nikushka8
20. mar 2017

@zuzik1985 to máš super.. ja skúsim teraz clostyl 2x denne a uvidíme, čo to spraví, hádam folikul bude rýchlejšie rásť.. bola by som moc šťastná, keby to tak bolo.. teraz to bolo pre mňa nové, ďalší mesiac to už nebudem riešiť ani ja 🙂 teda pozorovať sa a pod.. len keby mi dnes nešlo vyvaliť bok a k tomu tá bolesť v krížoch :((( už nech ms príde, lebo sa zbláznim..

zuzik1985
20. mar 2017

@nikushka8 no to vyvalenie boka a kríže boli aj u mňa a nezávidím :/ a clostil určite skús,ja som ho tiež už brala,len skôr,ale mne po treťom cykle nerobil dobre tak som sa chcela vyčistiť :/ ale v tvojom prípade ho asi fakt treba lebo to je na zbláznenie toľko čakať! :O

skovarik
20. mar 2017

@23deny
@nikushka8
no to ma mrzi ale hlavu hore ,ideme dalej a raz sa nam to podari..ja som po vysadeni prog. Dostala ms o 4 dni na 40 den cyklu ale taku bolestivu mrchu som mala ale len prvy den ze konec..ja v pondelok idem do centra na konzultaciu a folikulometriu ..tak snad bude vsetko tak ako ma bit a hor sa do iui..🙂

23deny
20. mar 2017

@skovarik ja si dám nasledujúci cyklus pauzu...ani manželovi to nebude teraz vychádzať aby bol tie správne dni doma-pracuje v zahraničí...skúsime až o mesiac...

miska11115
22. mar 2017

ahojte počul alebo bral niekto z vas inozitol?poprosím skusenosti dakujem

nikushka8
22. mar 2017

@miska11115 ja ho beriem, už dlho..

miska11115
22. mar 2017

a ako funguje? nema nejake neziadujuce ucinky?

nikushka8
22. mar 2017

@miska11115 nie, je to vitamín B8, ktorý nám pri PCO chýba a treba ho dopĺňať. užívame inozitol, kys. listovú, chllorelu a na padanie vlasov som dlhšie užívala saw pallmeto..

nikoleta_rapko
22. mar 2017

kocky tak nam to teda vyslo na prvykrat 🙏 HCG321 este sa trasiem sedim v praci a nedokazem nic robit 😍

sisa217
22. mar 2017

@nikoleta_rapko gratulujem,vitaj medzi tehulami 😉

ally99
22. mar 2017

@nikoleta_rapko gratulujem, po dlhsej dobe sa tu objavila dobra sprava. Drzim palce a prajem prijemne tehulkovanie 😍

zuzsat
22. mar 2017

@nikoleta_rapko eeej do riti to budu dvpjcatka? 😀 gratulujem.....ja som na 14.den mala hcg "len" 126

sisa217
22. mar 2017

@zuzsat
@nikoleta_rapko mne tiez predpovedali dvojcata,tiez som mala take vyske hcg a prd z toho ☹ my sme sa aj tesili na dve 🙂

nikushka8
22. mar 2017

@nikoleta_rapko waaaay,gratulujem!!!! Prijemne tehulkovanie! Konecne dobra sprava!

srdiecko35
22. mar 2017

ahojte, dnes som 10 dc...bola som na kontrole, mala som 1 dominantný folikul 0,216cm a dve malé, 0,105 cm...dnes si mám pichnuť pregnyl a v piatok 12dc bude inseminácia...nie je to neskoro? sliznicu som mala len 0,42 cm...to je málo,že? doktorka mi hovorila, že na 10 dc to je ok...

zuzik1985
22. mar 2017

@nikoleta_rapko Jeeeej,to je ďalšia pekná správa!Veľmi sa teším s tebou! 🙂

nikushka8
22. mar 2017

@nikoleta_rapko prezrad,co robit,aby to vyslo 😉

montblanc
22. mar 2017

@srdiecko35 no je to uz trosku neskoro. Lebo folikul ma uz slusnu velkost a ked pichnes pregnyl tak moze prasknut rychlo ako mne a vajicko uz bude fuc ked ti vlozia spermie. Ale vela slovenskych doktorov sa striktne drzi robit iui az 36 hodin po pregnyle a nepozeraju na konkretny priklad. Ale ked sa bojis aby nepraskol skor, tak pichni pregnyl az rano. Ja som si dala tiez 8 hodin neskor ako kazali 🙂

nikoleta_rapko
23. mar 2017

@sisa217
@ally99
@zuzsat
@zuzik1985

Dakujem krasne kocky este stale tomu neviem uverit :D moja manzel sa nevie udrzat je ako hlasna truba ja som chcela pockat to prvej oficialnej kontroly ked budem mat matersku knizku ale to ho budem musiet asi zamknut doma :D

juj dvojicky? no ved je to krasny dar od prirody urcite by sme sa tesili len ja mam 156cm a 43kg tak neviem ci by to nebol problem :D pevne dufam ze je to jeden cloviecik ktory sa tak silne zubami nechtami drzi aby sme sa v novembri stretli a pod stromcekom uz boli traja :D

@nikushka8 moja praveze od novembra som robila a uzivala to iste inositol vitaminy mineraly macu moj problem bol ze mi pri ovulacii sice narastli folikuli ale nepraskli ale je fakt ze ked sme zacal chodit do gynfivu tak som sa vnutorne ukludnila ze ma konecne niekto riesi plus sme mali vela inych vybavovaciek takze nebol cas sa tolko sustredit preco sa nedari...

velmi vsetkym drzim palceky nech sa zadari pre kazdu je uz urcite nejake babatko nachystane ❤❤❤

zuzsat
23. mar 2017

@srdiecko35 ak ti brali krv a na zaklade toho povedali kedy mas pichnut pregnyl pocuvaj ich. urcite to nebude neskoro

nikushka8
23. mar 2017

@nikoleta_rapko teším sa s tebou a vôbec sa manželovi nečudujem 🙂 dúfam, že o mesiac budem písať rovnako dobrú správu.. a aký inositol si užívala? mne teraz končí, tak premýšľam, či teraz nekúpiť práškový..