IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@peta1223 mala som ísť na krv 18 dní od IUI. Na 17. deň som si spravila test a bola tam slabá druhá čiarka. Neverila som mu 😀. Z krvi sa to potom deň nato potvrdilo. 😉 inak príznaky som nemala žiadne, myslela som že to nevyšlo... Ale ešte v ten deň keď mi to potvrdili som večer blinkala 😀
@lavender21 ďakujem veľmi pekne ja mam ist na krv a na sono v 5mája tak som zvedavá 🙂
Dievcata myslite ze je dobry napad ist po iui do wellnesu??zabudla som sa spytat dr🙂..
@skovarik ahoj, ja by som určite nešla ... tvoja teplota by sa nemala zdvihnúť nad 39°C čo v saune je to možné ... môžeš poškodiť plod alebo vyvolať potrat ... prečítaj si o tom na nete alebo v odborných knižkách ... preto ak máš teplotu či už len z choroby, hneď aj tehotnej sa podáva paralen na zníženie horúčky ... dávaj na seba pozor, veď sa snažíte o mimčo, tak urobte všetko preto aby sa vám podarilo a bolo zdravé 🙂 a zbytočne neriskuj kvôli 3 hodinám zábavy ... to je ale môj názor, samozrejme urob podľa svojho uváženia ...
Držím vám palce baby☺️Ja sa tiez chystam akurat dnes na nase 3.IUI😌Aj ste robili nieco specialne po IUI?
Ani nie len prvé 3dni som nič nerobila.A kam chodíte do centra?

@vaykiki ahoj ja 3ti je to moja prvá iui tvoja koľká