IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Ahojte baby, tiež má čaká iui, čakám už len na menzes a idem na soft stimu kvôli ťažkému syndrómu pco. Mám 22rokov, partner má skvelý spmg.
Čo myslite mohlo by to výjsť?
@marionen gratjlujem.a vktorom centre ste boli?a čo ste absolvovali iui alebo ivf? Vdaka za info.
@ronaldoboss bola som na druhom iui...ivf bolo v plane po tomto iui...stimulovana som bola clostylom,lebo mam pco 🙂
@megan777 ahoj ako že si odmietla?tam kam si bola že sa vam podarilo?
@marionen tak to je super srdečne blahoželam.mna čaka ivf dufam že sa aj mne podari.prosim ta v ktorom care si chodila?
@ronaldoboss ja chodim do heliosu v bb,drzim palce nech to vyde na prvy sup
@marionen v daka
@simulienka22 jasne ze mozes a verim, ze sa podari ;)
@simulienka22 určite !!!
@ronaldoboss ja v helios Martin ale mne povedali ze na IUI idem zbytocne ze v mojom veku mam len 2%ze otehotniem ze mne pomoze jedine umele IVF,ja ze nevadi vyskusam a podarilo sa hned prve IUI.
Ahojte baby tak ja sa kvam pripájam tiež ma čaká 1 IUI 😊 teraz akurát stimulujem a v pondelok idem na folikulometriu.. Chcem sa vás spýtať tie co ste už boli a úspešne koľko ste mali zrelých folikulov?
@marionen
@megan777
@annnnie19 tak vám ďakujem 😊 ja keď som brala clostilbegyt 1 tabletu denne tak som mala vždy iba jeden dominantný folikul ale to sme mali iba PPS.. Teraz mi dal Dr 2 tablety denne tak dúfam, že ich dozrie viac. Veľmi chcem aby to vyšlo lebo nám dávajú iba tento jeden pokus a potom hneď IVF 😣

@marionen tak nás informuj 🙂