IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@butterfly333 ak je spravny test, tak mini ciarka sa ti ukaze. Hcg uz dosahuje minimalne hodnoty. Vyvoj embrya a nasledna implemtacia je presne dana na dni, takze tam sa to neda oklamat. Ide potom o to, aky mas test a ake oci. 😂
@butterfly333 robila si test?
@maciatkoe robila a je negatívny takze zas nič z toho.
@butterfly333 tak to ani mne, a ani tebe nevyslo 😕. No bojujeme dalej. V januari zaciname IVF 😊. Dnes som nas z drahym objednala na konzultaciu ku IVF, riadne sa tesim. Verim, ze IVF nam uz k babatku pomoze. A ty ides na dalsie IUI?
@maciatkoe @butterfly333 kam chodite do CARu? my do gyn fivu do Bratislavy a pravdepodobne tiez pojdeme va IVF.. asi zaciatkom roka, nejaky februar-marec.. tak verim, ze ked nam nevysli iui tak ivf uz vyjdu 🙂
@sasenka4 do gyn five v Nitre.
@maciatkoe držím palce baby.Tiez rozmýšľame nad ivf no keďže už mám 40r tak si to budeme hradiť všetko.
@butterfly333 no, to hej, okolo 3500 vyjde vraj IVF ako samoplatca. Ale za mimco to stoji ❤😊. Velmi drzim prsty 😊🌷
@maciatkoe to áno malé za to stojí len čo keď sa to nepodarí?
@butterfly333 musis verit 😊, ze sa to podari 😊. A zase napr. nas to vyjde okolo 1700 eur, co nepovazujem za tak vela penazi v dnesnej dobe. Horsie, ked si na to niekto vezme pozicku, a nevyjde to a este to dlho splaca, to uz je hrozne
@butterfly333
@sasenka4 baby inak zalozila som temu IVF 2020, tam sa zbiehame co planujeme IVF 😊. Lebo uz do tejto temy IUI nepasujeme ❤🤔.
@maciatkoe ako sa tam dostaneme
Ahojte kočky, ste tu prosím vás také, ktorým sa podarilo či už na prvý, alebo neviem ktorý krát otehotnieť pomocou IUI a potom ste otehotneli aj bez pomoci?
ďakujem 🙂
My sme už boli tretí krát za sebou tak uvidíme či sa teraz pošťastí konečne 🙂
Ahojte, máte niekto skúsenosť s klinikou Ferticent v BA?
A ako to je s IUI a IVF? Je nieco preplácané poisťovňou, alebo si treba všetko hradiť?
@aleskandra ahoj, ano ja som otehotnela hned na prvy krat IUI.
@barceloneta gratulujem...ale ja sa pýtam na druhé tehotenstvo bez pomoci, či sa potom niekomu podarilo 🙂
@aleskandra u nas to bolo naopak, prve prirodzene a druhe IUI.
@aleskandra my sme to dali na 1.raz 😊
Ahojte, som 11 deň po IUI, dnes cely deň bolesť v podbrušku. Sem tam bledý hlien. Dávam si 2x za deň progestanelle. Testovať sa mám v stredu. Prosím vás viete mi poradiť, čo by to mohlo byt? Ďakujem.
Ahojte, tak ja som dnes po prvom IUI ☺️ 10 minút po iui pichľavé bolesti v podbrušku, ktoré po pol hodine ustúpili a teraz už len čakať ☺️🍀

@butterfly333 veru kup test, aspon budes vediet 😊