IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@dadaberkova Gratulujem 😍😍😍😍
@dadaberkova parada.❤ Teraz uz len verit, ze bude vsetko dobre. Na co kontrolny, ked uz mozes rovno na ultrazvuk. 🙂
@dadaberkova nieže bude... už je!!! Oddychuj, oddychuj a oddychuj! Všetko dobré
@aleskandra nie nie nedali len ze o 2 týždne sono. To by som mala byt 6tt
@marikahor dakujeeem🙏❤️
Dievčatá všetkým vám ďakujem a držím vám palce. Dúfam že všetky to dotiahneme do úspešného konca k našim vysnívaným stuplikom ❤️🙏 dnes neskutočná radosť vo mne a zároveň neskutočná nedockavost a dlhé 2 týždne predo mnou 😂🙏🧘♀️
Bolo by to až neuveriteľné, prvé iui a vyšlo by 🙏🧘♀️ dúfam ze budem môcť hovoriť ze som jedna z tých štastnych❤️🙏
@dadaberkova nam tiez vyslo prve IUI,drzim moc moc palce nech nam to vsetkym dobre dopadne🥰❤
@dadaberkova nám tiež vyšlo prvé iui takze neboj a dobre to dopadne hlavne sa moc nesleduj a nestresuj a pevne nervy pre tie dlhé dva týždne
@dadaberkova my sme boli tiež na prvýkrát pozitívny
Ahojte dnes som 11 deň po IUI, myslite ze test by uz ukazal pozitivitu? Kedy ste vy mali najskôr pozitívny test po iui?
Ahoj baby chcem sa opýtať je normálne po v kladne aby ma bolelo brucho? Mám pocit ,že som nafuknuta. Sem tam ma bolia vaječníky .
@lienka_9 ahoj podla mna vyzera ze tam tienik nejaky je, na spodnom, takze mozno nadej este stale je tiez🙂 velmi drzim palce aby tazjtra boli //. z mojej skusenosti ked som naozaj bola tehu tak to bol jasny dusik, ale posledne mesiace som na kazdom teste uz videla naznak čiarky, takze ta uplne chapem
@michaela2301 som to rozrobila z obalu ze ci to je lepšie vidieť
@lienka_9 no, ja ju tam vidim 🙏
@michaela2301 tak uvidíme 🙂 ale bojim sa ze to je este ovitrelle...ten som mala pichnuty 9.3 o 7 ráno
no ja ho tam nikde nevidim a to som velmi pozitivna osoba. Tak mozno je este skoro...

@zitusss
@aleskandra
@dadaberkova mne dali až 2 kontrolné...ale ja som mala prvýkrát iba 30