icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

luckamjar
12. mar 2021

@zitusss
@aleskandra
@dadaberkova mne dali až 2 kontrolné...ale ja som mala prvýkrát iba 30

monika_k
12. mar 2021

@dadaberkova Gratulujem 😍😍😍😍

cuttina
12. mar 2021

@dadaberkova parada.❤ Teraz uz len verit, ze bude vsetko dobre. Na co kontrolny, ked uz mozes rovno na ultrazvuk. 🙂

marikahor
12. mar 2021

@dadaberkova nieže bude... už je!!! Oddychuj, oddychuj a oddychuj! Všetko dobré

dadaberkova
12. mar 2021

@aleskandra nie nie nedali len ze o 2 týždne sono. To by som mala byt 6tt

dadaberkova
12. mar 2021

@marikahor dakujeeem🙏❤️

dadaberkova
12. mar 2021

Dievčatá všetkým vám ďakujem a držím vám palce. Dúfam že všetky to dotiahneme do úspešného konca k našim vysnívaným stuplikom ❤️🙏 dnes neskutočná radosť vo mne a zároveň neskutočná nedockavost a dlhé 2 týždne predo mnou 😂🙏🧘‍♀️

dadaberkova
12. mar 2021

Bolo by to až neuveriteľné, prvé iui a vyšlo by 🙏🧘‍♀️ dúfam ze budem môcť hovoriť ze som jedna z tých štastnych❤️🙏

zitusss
12. mar 2021

@dadaberkova nam tiez vyslo prve IUI,drzim moc moc palce nech nam to vsetkym dobre dopadne🥰❤

annnnie19
12. mar 2021

@dadaberkova nám tiež vyšlo prvé iui takze neboj a dobre to dopadne hlavne sa moc nesleduj a nestresuj a pevne nervy pre tie dlhé dva týždne

marikahor
14. mar 2021

@dadaberkova my sme boli tiež na prvýkrát pozitívny

lienka_9
21. mar 2021

Ahojte dnes som 11 deň po IUI, myslite ze test by uz ukazal pozitivitu? Kedy ste vy mali najskôr pozitívny test po iui?

zuzsat
21. mar 2021

@lienka_9 8-9 cisty test a na 10den po iui slabulinka ciarocka ktoru som videla len ja...ale kazda sme ina. Vacsinou ukaze uz pred ms...ale su pripady kedy az krv potvrdila tehu

lienka_9
21. mar 2021

@zuzsat aj si sa citila nejako zvláštne alebo ako pred MS?

zuzsat
21. mar 2021

@lienka_9 pichali ma v bruchu a bola som nafuknuta. Prdkala som jedna radost inak nic. Druhy krat to som bola zas nafuknuta a prsia boleli presne ako pred ms

trojska62
22. mar 2021

Ahoj baby chcem sa opýtať je normálne po v kladne aby ma bolelo brucho? Mám pocit ,že som nafuknuta. Sem tam ma bolia vaječníky .

lienka_9
22. mar 2021

Ahojte, vidite tam niečo? Dnes 13 dni po ovitrelle a 12 po iui

marynsuny
22. mar 2021

@lienka_9 ja veru nič nevidím... :/ P.s. zapájam sa do debaty po dvoch rokoch,lebo dve inseminacie už mám za sebou, z toho druhá bola úspešná a chystáme sa zas...tak občas sem kuknem,ako sa tu zienkam darí...ty si po prvej IUI?

lienka_9
22. mar 2021

@marynsuny ano po prvej

cuttina
22. mar 2021

@lienka_9 veru nic. ☹️

lienka_9
22. mar 2021

Baby este sa spytam na toto či niečo vidíte... vrchný uz ozltnuty bol spravený piatok a spodný teraz pred chvíľou

michaela2301
22. mar 2021

@lienka_9 ahoj podla mna vyzera ze tam tienik nejaky je, na spodnom, takze mozno nadej este stale je tiez🙂 velmi drzim palce aby tazjtra boli //. z mojej skusenosti ked som naozaj bola tehu tak to bol jasny dusik, ale posledne mesiace som na kazdom teste uz videla naznak čiarky, takze ta uplne chapem

lienka_9
22. mar 2021

@michaela2301 som to rozrobila z obalu ze ci to je lepšie vidieť

luckamjar
22. mar 2021

@lienka_9 ako funguju tieto clearblue, nemalo by tam byt plusko?

michaela2301
22. mar 2021

@lienka_9 no, ja ju tam vidim 🙏

lienka_9
22. mar 2021

@luckamjar nie to je digi, toto je obyč

lienka_9
22. mar 2021

@michaela2301 tak uvidíme 🙂 ale bojim sa ze to je este ovitrelle...ten som mala pichnuty 9.3 o 7 ráno

luckamjar
22. mar 2021

@lienka_9 nepoznám to. Myslela som že sa tam ma vytvoriť take modré plusko 😊 už som videla veľa typov testov 🙈. Mna nikdy nesklamal dr max. Vyskúšaj aj ten. Každopádne ešte je stále skoro na jasný verdikt.

cuttina
23. mar 2021

no ja ho tam nikde nevidim a to som velmi pozitivna osoba. Tak mozno je este skoro...

denidi
23. mar 2021

@lienka_9 vidím dusíka,držím palce✊