IUI v januári 2022
Ktorá somnou čaká tiež ? 😄🍀🤞
Ahoj. V pondelok budem mat reviziu :( Dnes som bola v nemocnici uz na vysetrenie a sono. Tiez zhodnotil MA a objednal ma....Ale akurat som si pozerala papiere a vobec mi to hlava neberie ... Pomaly 3 tyzdne mi vravia, ze vyvoj plodu sa zastavil...ale kazdy tyzden ked som isla na kontrolu bol vacsi 🙄 22.2.: gestacny vak 10,4 mm, srdiecko nic, povedali, ze to vyzera len na 4 tt tehotenstva (to bol 6+1tt podla poslednej MS)....28.2. gest. vak 14,4 mm - cize vacsi, srdiecko stale nic, povedali ,ze to vyzera na 5 tt tehotenstva....dnes 8+3 podla poslednej MS - srdiecko stale nic, ale gestacny vak 21 mm a napisal mi , ze to vyzera na 6+2 tt tehotenstva...cize zase to podraslo....3 lekari povedali, ze MA a treba kyret, ze plod sa zastavil vo vyvoji...ale ked sa zastavil vo vyvoji, nemal by byt kazdy tyzden na kontrole rovnako velky??? ako to , ze rastie? 😒 ...bolesti nemam, nekrvacam, nespinim.
@no_co_uz prave to som citala ze vela zien berie len toto a ja mam tiez vaginalne tabletky utrogestan ale este plus k tomu anopyrin a estrofem...

@no_co_uz ahoj no co ako sa mas? Ako to dopadlo? 😔