IUI v januári 2022
Ktorá somnou čaká tiež ? 😄🍀🤞
@marinecka95 ja som 10, my sme si už písali pred chvíľkou 😄🙏
Caute 🙂 pridavam sa, bola som na IUI 21.1....drzim palce
Ako baby uz ste sa skusali aj testovat, ci cakate na krv? Uz teraz niekedy by to malo byt, ze? 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
@no_co_uz ja mam piatok krv tak som zvedavá, som veľmi nervózna ale nebudem sa tešiť lebo potom zase nechcem byť sklamaná takže čakám co bude v piatok 🤞🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🙄
@no_co_uz ja mám krv v piatok … test negatívny, dnes 12 deň po IUI takže asi nič 🤷♀️
@marinecka95 ešte to není stratené, veľa žien tu písalo ze az z krvi im zistili ze su tehu, môžeš mať nízke hcg v moci tak ti to ešte neukáže 🙏🍀🤞🤞🤞🤞😊takže nestresuj
Nemyslím si 🤷♀️ Nepôjdem asi ani na krv v piatok. Mám to 1,5 hodiny ďaleko. Testy negatívne, a už nás čaká zjavne len konzultácia ivf
Jaaa čakám tiež. Včera 25.1. Som mala ET🙏
@marinecka95 je to na tebe ale na krv by som isla 🙏🙏
Neviem no fakt čo robiť 🤷♀️ Myslím že zázrak sa nedeje, na šiesty deň vždy začnem špiniť, teraz sa mi to zastavilo asi po štyroch dňoch pre vysokú dávku progesterónu. Ale predsa mi asi tá krv napovie viac 🤷♀️
@marinecka95 to ma mrzi, ale mozno to este fakt nie je stratene. Citala som tu na MK priapevky aj od zien,ktore mali tiez negativne testy a potom im z krvi oznamili,ze je to tam. Ale verim,ze ten neg. Test musi byt riadne sklamanie :/ ja rozmyslam, ze sa testovat ani nebudem a pockam na krv, aby som z toho nesalela
@no_co_uz lekár z centra mi dnes napísal aby som si vkladala progesteron ešte pre istotu do piatku, otestovala znova, pripadne šla na krv k svojej gynekologičke. Keďže som od centra 1,5 hodiny vzdialená… Tak uvidíme čo prinesú ďalšie dni 🤷♀️
Ja som akurat 5ty den (ak nepocitam den IUI). Trosku sa bojim toho, ci to nebolo zle nacasovane. IUI som mala absolvovat 13-14 den cyklu - ale kedze to vychadzalo na sobotu a nedelu, kedy nepracuju, takze mi robili IUI uz 12ty den cyklu. Folikul som mala 22 mm ak si dobre pamatam. Rovno mi pichli ovitrelle a do hodiny som uz isla na IUI (vacsinou co som tu citala prispevky, tak si pichali injekciu 1-2 dni pred planovanou IUI. Takze neviem ci sa podari kvoli tymto veciam. Citim trosku v podbrusku pichanie/tahanie, ale bohvie ci to nie je kvoli liekom resp. ci si to sama nenamyslam. Ach je to des cely ten proces a to cakanie :/
@no_co_uz tak tsto som mala 22 mm a v ten deň mi spravili iui, mne ani nič nepichli a tiež mi to vyšlo na piatok ze sobotu nerobia, tak mi povedala dr ka že hneď vám to aj spravíme a potom sme išli domov a uz len oddych
@no_co_uz spermie prežijú 3-5 dní a mne povedali ze 22mm folikul uz mi bude praskat ze sobotu už by to bolo neskoro
Mozem sa opytat baby kolko mate rokov a ako dlho ste sa snazili? Ja mam 33, takze uz citim tlak biologickych hodin a snazime sa uz dva roky
@no_co_uz ja mam 26 a snažíme sa už 5 rokov 🙄 neskutočne to uteká, ja vždy som chcela byť mladá mamina a hlavne 3 deti mat veľkú rodinu 🙏🤞🍀 a zatiaľ nemáme ani jedno tak uz dúfam ze sa to podarí
Ja mám v marci 27 rokov a snažíme sa 3 roky intenzívne 🤷♀️
fuha..5 rokov... to uz musi byt frustrujuce. Ale mate super to, ze ste este mladucke - mate vacsiu casovu rezervu ako ja 😅 . Ja som v 26 este len zacala chodit s mojim muzom :D no ale snad je teraz ten spravny mesiac a vyjde nam to vsetkym 🙂
a ved to je na tom najhorsie ako ten cas uteka...ja som si tiez vravela predtym, ze vsak este mame casu na to kopec...a zrazu som si zacala uvedomovat, ze ani tak nie. Nejako som sa spoliehala na to, ze ked raz budem chciet baby, tak sa to proste hned podari a nekalkulovala som s tym, ze nam to nepojde :( ..ale tak clovek mieni...
Verím, že každej z nás sa niekedy určite pošťastí aj keď to sklamanie každý mesiac bolí najviac. Musíme byť silné a zvládneme to 🥰
@no_co_uz presne aj my sme si to mysleli ze to pôjde raz dva a vidíš, no už aj je strasne aj na psychiku hlavne a každý mesiac čakať ci sa to podarí a potom len zase sklamanie, ale verím tomu ze sa nám to podarí 🤞🤞🤞🤞🍀😊
Budem na vas obe dnes mysliet a drzat palce 🍀
@no_co_uz ahoj takže ja som ani nešla na krv dneska, ráno mi došli kramy a pekne silno pri tom včera mi ešte nič nebolo, takže veľké sklamanie zase😔😔strasne som už dúfala ze nám to vyjde a ešte k tomu o 5 dní skôr
Och to ma mrzí 😞
Ja čakám na výsledok krvi, bola som u svojej gynekologičky - okolo 11tej mi má zavolať
@marinecka95 tak co uz ideme ďalej, nemozeme sa vzdať 🙏🙏😔 tebe držím palce 🤞 🤞 🤞
Tak, tak, musíme sa vzchopiť, nepodať sa a bojovať ďalej 🙏
Ja tak viacmenej čakám len na potvrdenie že v krvi je nula HCG - včera na 13násty deň po IUI test biely 🙅♀️
Dnes som už ani netestovala

Jaaaa jaaaa jaaaa 🙂 koľko si po IUI? Ja dnes deviaty deň