IVF a hormóny
Ahojte,možno niekomu sprostá otázka,ale možno sa s tým niekto stretol.planujem ísť na ivf,nakoľko mám nepriechodný vajcovod,ktorý mi ostal. Ale jediná vec čo má brzdí,a asi je to tým,že veľa v okolí je chorých a mne asi šibe. Chcem sa spýtať ,či tie hormóny ktoré sa pichanie niesu nebezpečné pre telo a ci sa nestane ,žeby mi ublížili a mohla by som ochorieť? Ďakujem za normálne odpovede.
Ahojte žienky, ostali mi doma všetky lieky, zazrakom sa nam podarilo prirodzene a zistila som to 2 tyzdne pred tym ako som ich mala začať brat. Rada po darujem, nakolko viem ako finančne náročné to je. Su skladovane stale v chladničke, neotvorene.
@dominika19p Ahoj.Ešte máš tie lieky?
@amina15 Ahoj, ano mam.
@dominika19p gratulujem 🙂
@dominika19p napíšem ti ss.

@dorothy13 ja mám dieťa z prvého ivf, vtedy som mala ohss inak nič všetko ok. Teraz v januári sme boli na druhom ivf lebo som chcela súrodenca tak som zvolila SOFT ivf a teda hroooooza. Nikdy by som nepovedala že by moje telo takto zareagovalo keď prvý krát okrem ohss nič zle nebolo 🤷🏼♀️ Ale väčšina žien to zvláda super, to moje telo je veľmi háklivé na hormóny