IVF ako jediná možnosť pre neprechodné vaječníky
Zmaz svoje rodne cislo. A držím ti palce pri IVF 🍀🍀😊😊🍀🍀
Zmaz svoje rodne cislo. A držím ti palce pri IVF 🍀🍀😊😊🍀🍀
@anonym_bd172e UPS a ja som ho tam hľadala a nevidela 🙄🙄🙄 diky
Nuz, je to komplikacia, ale pokial mas inak zdrave vajicka a dobry spermio, tak ivf moze byt pre vas riesenim. Drzim palce, nech sa s dobrou pomocou rychlo podari.
Nuz, je to komplikacia, ale pokial mas inak zdrave vajicka a dobry spermio, tak ivf moze byt pre vas riesenim. Drzim palce, nech sa s dobrou pomocou rychlo podari.
@veselo_neveselo Ďakujem, veď skúsime a uvidíme čo to prinesie. Ja som chcela mať vždy 3deti a teraz som rada, že mám aspoň jedno 😍
@kessica87 znie to ako oznam.
A s celou zdr.spravou menom r.c. to ti nevadi?
@natalka13 R.č som tam hľadala a myslela som si, že je schované za tou foto. Moja chyba.
Ale nechápem prečo to takto riešiš, že som to sem napísala? Úprimne sa Ťa opýtam, vadí Ti to? Alebo Ťa to nejak uráža? Alebo máš iný dôvod? Nerozumiem tvojim správam?
Tak budes skusat ivf, rovnako ako by si skusala klasicky, bud sa podari alebo nie. Zaruku ti nedaju ani priechodne vajickovody. Ak babatko naozaj chces, tak ho nejakym sposobom mat budes, tomu ver 🙂 Drzim palce.
Ahoj, ja mam uz iba jeden vajcovod a nepriechodny, takze u nas len ivf pomohlo... kludne napis 🙃
Prave pre taketo pripady povodne vzniklo IVF. Ak nemate ine problemy, sanca na rychly uspech je vysoka, nebudu ani poistovne robit prietahy kedze diagnoza je jednoznacna. Proces sa da zvladnut. Neber to ako zlyhanie, proste sa stalo, nato mame predsa medicinu, aby nam pomahala
Prave pre taketo pripady povodne vzniklo IVF. Ak nemate ine problemy, sanca na rychly uspech je vysoka, nebudu ani poistovne robit prietahy kedze diagnoza je jednoznacna. Proces sa da zvladnut. Neber to ako zlyhanie, proste sa stalo, nato mame predsa medicinu, aby nam pomahala
@gaia14 áno, presne tak to vnímam ako to píšeš ❤️ len som trošku sklamaná, nakoľko prvý syn je prirodzene 🙂
ja mam prechodne a aj ak sme museli na IVF a bola to najlepsia nvesticia v mojom zivote

Ok