icon

IVF ako jediná možnosť pre neprechodné vaječníky

kessica87
Dnes o 13:56

Ahojte.
Snažíme sa o druhé bábätko a dnes v centre v Martine mi oznámili, že oba moje vajičkovody sú neprechodné.

IVF ako jediná možnosť pre neprechodné vaječníky
anonym_3525d0
Dnes o 13:58

Ok

anonym_bd172e
Dnes o 13:58

Zmaz svoje rodne cislo. A držím ti palce pri IVF 🍀🍀😊😊🍀🍀

kessica87
autor
Dnes o 14:00
@anonym_3525d0

Ok

@anonym_3525d0?

kessica87
autor
Dnes o 14:00
@anonym_bd172e

Zmaz svoje rodne cislo. A držím ti palce pri IVF 🍀🍀😊😊🍀🍀

@anonym_bd172e UPS a ja som ho tam hľadala a nevidela 🙄🙄🙄 diky

kessica87
autor
Dnes o 14:01

@admin prosím Ťa vieš mi tam zmazať RD? Ďakujem

natalka13
Dnes o 14:03

A preco to davas takto verejne na znamost na net?

veselo_neveselo
Dnes o 14:14

Nuz, je to komplikacia, ale pokial mas inak zdrave vajicka a dobry spermio, tak ivf moze byt pre vas riesenim. Drzim palce, nech sa s dobrou pomocou rychlo podari.

kessica87
autor
Dnes o 14:15
@natalka13

A preco to davas takto verejne na znamost na net?

@natalka13 hľadám niekoho s podobným problémom a možno podporu? Vidíš v tom niečo zlé?

kessica87
autor
Dnes o 14:16
@veselo_neveselo

Nuz, je to komplikacia, ale pokial mas inak zdrave vajicka a dobry spermio, tak ivf moze byt pre vas riesenim. Drzim palce, nech sa s dobrou pomocou rychlo podari.

@veselo_neveselo Ďakujem, veď skúsime a uvidíme čo to prinesie. Ja som chcela mať vždy 3deti a teraz som rada, že mám aspoň jedno 😍

veselo_neveselo
Dnes o 14:18

Este stale mozes mat aj tie 3 🙂

natalka13
Dnes o 14:33
@kessica87

@natalka13 hľadám niekoho s podobným problémom a možno podporu? Vidíš v tom niečo zlé?

@kessica87 znie to ako oznam.
A s celou zdr.spravou menom r.c. to ti nevadi?

kessica87
autor
Dnes o 14:48
@natalka13

@kessica87 znie to ako oznam.
A s celou zdr.spravou menom r.c. to ti nevadi?

@natalka13 R.č som tam hľadala a myslela som si, že je schované za tou foto. Moja chyba.
Ale nechápem prečo to takto riešiš, že som to sem napísala? Úprimne sa Ťa opýtam, vadí Ti to? Alebo Ťa to nejak uráža? Alebo máš iný dôvod? Nerozumiem tvojim správam?

anonym_758ee6
Dnes o 17:07

Tak budes skusat ivf, rovnako ako by si skusala klasicky, bud sa podari alebo nie. Zaruku ti nedaju ani priechodne vajickovody. Ak babatko naozaj chces, tak ho nejakym sposobom mat budes, tomu ver 🙂 Drzim palce.

cakanka22
Dnes o 17:19

Ahoj, ja mam uz iba jeden vajcovod a nepriechodny, takze u nas len ivf pomohlo... kludne napis 🙃

gaia14
Dnes o 17:26

Prave pre taketo pripady povodne vzniklo IVF. Ak nemate ine problemy, sanca na rychly uspech je vysoka, nebudu ani poistovne robit prietahy kedze diagnoza je jednoznacna. Proces sa da zvladnut. Neber to ako zlyhanie, proste sa stalo, nato mame predsa medicinu, aby nam pomahala

kessica87
autor
Dnes o 17:51
@gaia14

Prave pre taketo pripady povodne vzniklo IVF. Ak nemate ine problemy, sanca na rychly uspech je vysoka, nebudu ani poistovne robit prietahy kedze diagnoza je jednoznacna. Proces sa da zvladnut. Neber to ako zlyhanie, proste sa stalo, nato mame predsa medicinu, aby nam pomahala

@gaia14 áno, presne tak to vnímam ako to píšeš ❤️ len som trošku sklamaná, nakoľko prvý syn je prirodzene 🙂

babushkaem
Dnes o 18:42

ja mam prechodne a aj ak sme museli na IVF a bola to najlepsia nvesticia v mojom zivote