IVF - december 2022
Ahojte. Čaká niekoho IVF v decembri? Ak áno pridajte sa sem možno nám bude lepšie ak sa podporíme navzájom. Nás to čaka prvýkrát. Zatiaľ máme 2 IUI ale neúspešne.
@sladkacakatelka urcite to pride vtedy kedy ma 🙂 a vajicko staci 1 aby bolo dobre, musime verit 🙂 Ja znasam stimulaciu zatial dobre, mam Bemfolu a fakt ze ani necitim, ze sa nieco deje. Akurat mam vacsiu chut na sladke, snivalo sa mi tuto noc o palacinkach :D Co sa tyka Dr., ja s nou prilis nekomunikujem, lebo nemam ziadne otazky 😂 volala som akurat s koordinatorkou, aby sme si upresnili trocha terminy.. Uvidim po prvom ultrazvuku, mozno sa s nou spojim, ak by som sa nieco potrebovala spytat. Ty komunikujes castejsie s tvojim doktorom?
@drakaria aj ja cítim nejako choro. Dala som si včera aj dnes strepsils a potim sa pod hrubou dekou 😋
Tak sa drzte dievcata, nech to rychlo prejde
Ahojte dievčatá ja som dnes dala piatu dávku gonalu a po pravde necítim sa najlepšie, podbrusko boli neviem sa uložiť na posteli hlava pobolieva ....zajtra ráno mám kontrolu čo a ako ďalej verím že bude všetko v poriadku
@walkiri
Presne - nastavit sa pozitivne a ziskat si podporu okolo seba aby clovek vedel prijat veci ktore prichadzaju.
K doktorovi: Ja mam vzdy furu otazok 🙂 aj inokedy v zivote, takze nic cudne. 🙂
ale musim povedat, ze trpezlivo vzdy odpovedal Mudr Otevrel ba moje maily. 🙂
Strucne a k veci.
V skratke, ze vraj to ovplyvnit nijako v tejto faze nemozem. Trochu ma to zmiatlo (som ocakavala nejake obmedzenia, rady na minimalizovanie stresu atd, ale vyhoda soft stimulacie su, zda sa, mensie vedlajsie ucinky), tak som si sama pre seba nastavila podporu a situaciu tak, aby som dokazal prejst procesom tak, ze budem co najviac v pohode.
@walkiri Palacinkove sny zneju super 😀🙃🥞🍓
@susan12345 @drakaria @natali8581
Skore uzdravenie
Tak dievčatá sme po prvej kontrole ,sliznica 8, na každej strane po 12 folik dnes majú 13mm.... Nechcem sa tešiť lebo stále mám taký vnútorný strach ale čísla môžu byť nie ? 🙏
@susan12345 podľa mňa to sú krásne čísla 😊
@jasmine_3 ach tak trošku potešenia 🙏😉 verím že pondelok bude punkcia
@susan12345 Tesim sa s tebou.
Ja som začala dnes stimulovať mam za sebou prvú injekciu. Vám sa ako dari?
Hlásim sa,že už som po odbere 🤩 13 folikov....to hádam nie je až také zle 😋
@natali8581 gratulujem 😍 a držím prsteky 😍😍😍 napíš potom aj koľko sa oplodnilo
@mirkasan Som na tom podobne. Kedze mi prisla bodka az vcera vecer, kvoli sviatkom mi neodporucili zacat stimulaciu.
@sladkacakatelka mne to meškalo 2 dni a uz chceli odložiť ale prosila som lekarku aby sa to nejak vyriešilo a nakoniec to schválila
@jasmine_3 dnes som si volala do car a z 13 bolo dobrých 9 a z toho sa nám oplodnilo 5 🤗 vklad bude v nedeľu 🍀🍀🍀
@natali8581 teším sa s tebou ❤️
@natali8581 to je uzasna sprava ❤️
@sladkacakatelka @jasmine_3 ďakujem Vám veľmi krásne 🥰 zajtra si idem volať do car znova. Len som strašne nafúknutá a necítim sa celkom komfortne....je to normálne?🙄
Ahojte dievčatá takže som po kontrole, v pondelok punkcia ale vklad bude až po novom roku, chcú sa vyhnúť OHSS.
Folikov je tam požehnane tak verím že sa podarí zamraziť dosť 🙏😇
@susan12345 aj ja som odber mám v utorok vklad v novom roku v januári ale ja mám len desať hádam postačia 😃❤️
@drakaria takže tiež ťa čaká Ket... Tak verím že sa podarí čo najviac aby bolo co mrazit
Ahojte....my sme mali prvý pokus október ivf ...no neúspešne embryo sa nechytilo zial....šli sme na genetiku (obaja dobre) potom imuno (dobre) robili mi hormonálny profil volala mi lekarka vraj všetko ôk...vieme ze manzel ma zlý spermiigram....lekarka chce aby sme zasa skúsili ivf....len po prvom som teraz bola na prsníky a zistili mi cystu
...lekarka momentálne neodporúča ísť znovu do hormonalnej licby a ivf...avšak lekarka na klinike povedala ze v tom nevidí žiadny problém....vyjadrenie ze dokonca aj ženy s rakovinou prsníka môžu podstúpiť ivf ....tak prečo nie s cystou a ze ak by sa to náhodou zhorislo tak ze to potom viem riešiť....len mam strach (aby som si neprivodila zhoršenie
.....ma niekto skúsenosti???

mám otázku ktorá ma zaujíma ...som v stimulaci a chorá ..môžem si proste šlahnut Paralen a kvapky na kašeľ ?