IVF - december 2022
Ahojte. Čaká niekoho IVF v decembri? Ak áno pridajte sa sem možno nám bude lepšie ak sa podporíme navzájom. Nás to čaka prvýkrát. Zatiaľ máme 2 IUI ale neúspešne.
Ahojte ako ste na tom? Ja som akurát po OPU bola som včera a odobrali mi 24 vajicok, dnes mi volali ze sa im podarilo oplodnit 18 teraz cakame do soboty kolko ich bude na mrazenie kedze pri vysokom pocte vajicok mi hrozi OHSS tak sa vklad odlozil o mesiac. Kazdej drzim silno palce prechadzam si tymto prvy krat a je to fakt narocne to cakanie 😬 ale tak dufam ze s dobrym vysledkom 😊.
@153moniqueee92 ahojky ja ti mám úplne rovnako, prvé ivf, všetko zažívame prvýkrát. Takisto mám odložený vklad kvôli ohss momentálne čakám na ms a idem na estrofem.
Krásny počet máte ❤️🙏 držím prsteky všetko bude fajn
@153moniqueee92 ahoj začínam s prípravou na vklad my máme len dve oplodnené vajíčka ale ačkovej kvality a v našom prípade je toto priam zázrak takže verím že tento dobre dopadne ..
@susan12345 mne sa ten ohss aj rozbehol mala som trosku bolesti ale ten pocit nafuknuteho brucha otras ale uz to ustupuje citim sa ovela lepsie zajtra nam budu volat kolko sa bude mrazit som celkom nervozna 😬 velmi by sme chceli surodenca pre synceka 🥹
@drakaria drzim silno prsty 🙏✊️
@153moniqueee92 neboj bude dobre 🙏😇
Pre mňa je to všetko prvý krát, veľmi som sa Bala aké to bude, ale po sviatkoch som sa ukludnila a čakám na ms ako ešte nikdy 😁mala by prísť teraz cez víkend a nasadzujem estrofem tak verím veľmi dúfam že nám to vyjde ❤️
@153moniqueee92 Ahoj. 🙂 Sme na tom podobne. Mne odobrali 21 vajíčok a tiež OHSS takže vklad sa musel odložiť o 2 cykly. Už len čakám kedy to dostanem a začínam s esteofenom a približne 6.2 mam vklad. Neviem sa dočkať 😊 Verím, ze čoskoro tu všetky budeme mat naše poklady ❤
@drakaria a ak sa smiem spytat - kolko vajicok ti odobrali ked pises ze dve boli dobre?
Ja idem zajtra na OPU a mam 5 folikul a z toho mozno 3 budu dost velke v den odberu
Doktor podla rozmeru tipuje ze dve vajicka (jedno zrele a jedno nezrele)
@sladkacakatelka osem mi odobrali dobrých bolo šesť a oplodnili sa štyri a prežili dve.. išli sme tak po dvojkách 😁 ja mám už nízku zásobu vajíčok manžel veľmi veľmi zlý spermiogram preto toto je pre mňa až zázračné ...najskôr nám chceli dať rovno darcovské spermie ale na prvý krát chceme skúsiť šťastie takto a uvidíme 😊 myslím pozitívne
Ahojte,ak niekomu pomôže. Darujem 2 neotvorené balenia Decapeptyl exp 04/23 skladovany v chladnicke a 3 balenia Utrogestan exp. 10/23.
@susan12345 ahoj ako si na tom? Tak mne volali v sobotu a mame 14 embryi a 5 ich je ackovej kvality tak snad sa zadari vsetky mame zmrazene 😊 uz len cakat na ms a zaciname 🙏
@153moniqueee92 gratulujem 😍😍😍
@153moniqueee92 ahoooj no ja čakám na ms ako na potvoru nechce prísť
Mala dnes ale zatiaľ nič
14 je skvelé číslo super ❤️
Takže čakáme spolu ja už mám estrofem v šuflíku len tá mrcha jedna nechce prísť 😱
@153moniqueee92 ahojky no čo ms prišla ?
Mne konečne v noci😁 kŕče hrozne ale konečne
Ty si ako na Tom ?
Pomooooc čakám na ms a môžem začať s estrofen a pripravou na KET no a ako na potvoru mi to mešká :(
@jasmine_3 neboooj príde
Mne meškala týždeň, už som sa vyhrážala včera že idem na vyvolavacku a prišla zajtra prvé tabletky estrofem🙏 koľko ti mešká
@susan12345 zatiaľ len 3 dni len sa bojím aby to potom na nedeľu nevyslo
@jasmine_3 mne meškala týždeň, strašne nervózna som bola a teraz uf v plnom nasadení prišla bolestivá
Neboj príde🙏
Carko kde chodíš nerobí víkendy ?
@susan12345 v soboty áno ale v nedeľu nie. Už berieš lieky? Kedy máš vklad?
@jasmine_3 ano už som začala estrofem, o týždeň v stredu kontrola sliznice a tam mi povedia kedy bude vklad plus progestenol by mi mali nasadiť
Neboj oni to naplánujú tak aby bolo dobré 🙏❤️
@susan12345 ahoj aj mne uz prisla ale bola som este pred nou na kontrole a asi este musim pockat jeden cyklus 😬 ked mi skonci mam ist na dalsiu kontrolu a mi povedia ze ako ci cakame alebo ideme nato 😊 ale tiez mam silnejsie aj krce 😒
@153moniqueee92 tak radšej nech je všetko v poriadku aj ty budeš kludnejsia😉
Ja som dnes začala estrofem, verím že kontrola bude okej
@susan12345 drzim silno palce 😊
@153moniqueee92 ďakujem snažím sa trochu odosobniť od toho nech na to nemyslím
Verim že obom sa nám splni po čom túžime 🙏
@susan12345 to verim aj ja 🙏😊 na kontrolu kedy mas ist?
@153moniqueee92 akurát som volala 2.2. máme kontrolu to už by mohli povedať kedy bude vklad, budem 12 DC
@153moniqueee92 budeme to mat naraz 😅 ja mam kontrolu 3.2
@jasmine_3 3.2 máš kontrolu ? Hehe no tak bojujeme spolu ❤️🙏 trošku som nervozna je to prvýkrát, ale bude dobre snažím sa nejak nemyslieť bude ako má byť
@jasmine_3 no som velmi zvedava co mi na kontrole povedia ale myslim ze asi budem cakat este jeden cyklus lebo som mala silnejsie ohss a stale pocitujem vajecniky tak to asi este odlozia

@susan12345 kedy približne máš vklad?