icon

IVF - december 2022

jasmine_3
31. okt 2022

Ahojte. Čaká niekoho IVF v decembri? Ak áno pridajte sa sem možno nám bude lepšie ak sa podporíme navzájom. Nás to čaka prvýkrát. Zatiaľ máme 2 IUI ale neúspešne.

susan12345
3. feb 2023

@drakaria ahoj ja som doma dlhodobo takže práca určite nie ale v car vraveli že je lepšie toto obdobie byť doma
Ja mám čipky 1-0-1 a estrofem 2-2-2
Tak to máme narovnako termín ja idem štvrtok

jasmine_3
autor
3. feb 2023

@drakaria tak my dve tlačidlá budeme mat naraz. 🙂 ja od piatka keď ho vlozia ostávam doma celých 10 dni a budem len ležať totálne kludovy režim bez stresu

jasmine_3
autor
3. feb 2023

@drakaria ja mam estrofem 2-2-2 a čipky 2-0-2 kupila som si ananásove stavy aj samotný bromelain, mam v plane aj pohár vina si dat večer pred vkladom na prekrvenie a ešte poriadny slepaci vyvar budem jest. Inak kočky vraj je veľmi dôležité mat stále nohy v teple, ja som si kúpila také hrubé zimné ponožky a aj ohrievač na nohy 😅

susan12345
3. feb 2023

@jasmine_3 @drakaria tak dnes povinné hrubé ponožky na nôžky 😁 a ananásom a stava
Môj manžel mi zakázal alkohol že s liekmi v žiadnom prípade ale pohárik vínka by sme si dať mohli

jasmine_3
autor
3. feb 2023

@susan12345 treba kvalitné červené víno to je na krvinky 🙂 veľa žienok tu píše ze si dali deň pred vkladom, ja mam aj cucoriedkove stavy lebo aj to je na krvinky nech je poriadne maternica prekrvena 🙂

drakaria
3. feb 2023

Po vklade určite budem doma aj ja ..len teraz neviem ako sa k tomu postaviť s tými čipkami robím v škôlke čiže pohyb a príde mi to zvláštne ráno pred odchodom si to vložiť a ísť do práce ale doktorka sa k tomuto nevyjadrila tak neviem

jasmine_3
autor
3. feb 2023

@drakaria ono jedine co ti spôsobia je ze to bude vytekat takže treba vlozku ale inak to nijak neobmedzuje

susan12345
3. feb 2023

@jasmine_3 no tak pohárik si dáme 🍷potom už dlho nič 😁

zuzziana
3. feb 2023

@drakaria ja tiez davam progestanelle 1-1-1. Mam sedavu pracu a co to vytecie, dokonca niekedy ked si idem dat vecer tu dalsiu,tak citim ze ta predchadzajuca nie je uplne rozpustena. Ale tak snad to nie je taky problem

drakaria
4. feb 2023

Dievčatá prosím ešte jednu otázku ...čo vy a sex ? Máte normálne ?

susan12345
4. feb 2023

@drakaria ja sa priznám že áno, trošku opatrnejšie ale mame 🫣

lujzaaa123
5. feb 2023

@drakaria po vklade nedoporucuju 4-5 dni, ale uprimne pri prvom vklade som po tyzdn skusala, ale mala som vzdy po nom bodave bolesti v podbrusku (prvy KET nevysiel) tak teraz som si povedala ze vydrzim🙈 som dnes 9 den po vklade, test sice slaby, ale pozitivny 🥰 tak dufam, ze to vydrzi 🙏🏻

jasmine_3
autor
5. feb 2023

@drakaria my sme sa dohodli, že to nebudeme riskovať a celý tento mesiac nebude nič ani pred ani po vklade a keď sa podarí otehotniet tak prvé 2 mesiace tiež nič. Predsa len toľko sa snažíme o malinke tak aby to náhodou neuskodilo. Sú aj iné praktiky 😉

jasmine_3
autor
5. feb 2023

@lujzaaa123 juuuj pomaličky gratulujem 🙂 pošleš foto testu? 🙂

lujzaaa123
5. feb 2023

@jasmine_3 dakujem ❤️, dufam ze bude kazdym dnom silnejsia 🙏🏻☺️ ten clearblue bol prvy 🙈🤣 jasne ze som nedockava 🙈🤣

jasmine_3
autor
5. feb 2023

@lujzaaa123 gratulujem 😍😍😍

lujzaaa123
5. feb 2023

@jasmine_3 dakujeeem ❤️ aj ked som uz opatrna, ale zvolila som taktiku ze nieje dovod aby sa nechytil a neudrzal 🙈🙏🏻 priebezne vas budem informovat a vy sa drzte a piste postupy
inak kde ste v CAR?

jasmine_3
autor
5. feb 2023

@lujzaaa123 ja som v Iscare v BA u pani doktorky Grossovej

lujzaaa123
5. feb 2023

@jasmine_3 Aa ona je zlata, ja som mala p Dugatovu aj ta bola mila, ale vklad mi robila Grossova☺️
Minuly rok moje prve IVF …

zuzziana
6. feb 2023

Ahojte baby, tak z dnesneho vkladu nic nebude. Embryjko sa prestalo delit a ziadne ine sme nemali. Tak nam nezostava nic ine, len cakat na dalsiu stymulku. Ach jo.. No ale Vam vsetkym silno drzim päste ✊

jasmine_3
autor
6. feb 2023

@zuzziana to mi je veľmi ľúto :(

153moniqueee92
6. feb 2023

@susan12345 a kam do Košic aj ja chodim do Kosic do Gyncare a som max spokojna...uz mam aj termin na vklad 15.2 🙏 dnes a zajtra si mam pichnut cetrodite v stredu ovitrelle a od piatka beriem progestanelle vagi. 1-1-1 . Snad sa to podari horsie je ze som nato sama manzel odcestoval na dlhsie prec tak musim to niejak zvladnut ale syncek bude pri mne bude mi oporou 😍

susan12345
6. feb 2023

@153moniqueee92 tak to máš trošku iné ako ja, ja beriem estrofem 2-2-2 teraz som pridala amelgen včera 1-0-1 a aspirín protect, vklad máme štvrtok ráno teraz 9.2 tak to máme týždeň po sebe ❤️
Jeee tak aspoň svojho malého chlapa budeš mať pri sebe a manžel na diaľku tá určite podporí 🙏 a ja tiež ❤️
A ja chodím do Splnu a tiež som maximálne spokojná s prístupom, lekári aj sestričky skvelí

jasmine_3
autor
6. feb 2023

@susan12345 prosím ta ten aspirin ti dali preventívne alebo máš nejaký problém s krvou?

susan12345
6. feb 2023

@jasmine_3 aspirín som dostala preventívne, mala som problém so zrazanlivostou ale už sme nechceli dávať fraxik nakoľko je teraz veľký výpadok tak mi dali ten aspirín, vravel lekár že počas prvých mesiacov určite mám brať

drakaria
6. feb 2023

Ja som trošku nesvoja dievčatá..nachladnutá som kašlem, mám sople ,teplotu nie dúfam že to nebude komplikácia lebo mňa by už porazilo snáď buď do piatku ako tak ok ...aj výber vajíčok som mala chorľavá..proste práca učiteľky v mš čo vám poviem

lujzaaa123
7. feb 2023

@zuzziana joo to ma mrzi 🙈😔 ale dobre ze sa prestalo vyvijat uz teraz ako po transfere… mne sa to jedno minuly rok ani len nechytilo bolo to vacsie sklamanie po 14. dnoch negat krv
ale hned po menstruacii som otehotnela ☺️ prvykrat v zivote - bola som plna hormonov a asi to pomohlo ☺️

153moniqueee92
7. feb 2023

@susan12345 ja dufam ze sa stihnem dat dokopy lebo som nachladena a neviem ci aj teplotu nebudem mat lebo sa citim hrozne tak snad dovtedy ma to prejde ak nie tak asi este budem musiet pockat 😓 chorobu priniesol syncek zo skolky 🥺

susan12345
7. feb 2023

@153moniqueee92 juuuuj tak len sa daj dokopy🙏
Ja momentálne mám obdobie že mi nejak nechutí jesť, že som dosť unavená taká vyčerpaná trochu

zuzziana
7. feb 2023

@lujzaaa123 fakt? to je super 🙂 tak to si mi vliala troska nadeje. Ideme dalej skusat vsetky dostupne metody.
Mozno si aj dake volno naplanujem, lebo tolko stresu v poslednej dobe, ci uz v praci alebo doma co som v poslednej dobe zazila a zazivam je hrozne.
Inak gratulujem k pozitivnemu testu ☺️