icon

IVF - december 2022

jasmine_3
31. okt 2022

Ahojte. Čaká niekoho IVF v decembri? Ak áno pridajte sa sem možno nám bude lepšie ak sa podporíme navzájom. Nás to čaka prvýkrát. Zatiaľ máme 2 IUI ale neúspešne.

lujzaaa123
8. feb 2023

@zuzziana urcite, my sme po negativnom teste ako bolestne sli na dovolenku a znie to ako klise, ale otehotnela som, ani by ma nenapadlo ze mozem prirodzene. V den negativneho vysledku som hned volala do CAR v Brne a objednala sa (predtym som bola v Ba) a tyzden pred prvou konzultaciou som zistila ze som tehu 🙏🏻
tak som zrusila stretnutie… 😊

lujzaaa123
8. feb 2023

@zuzziana dakujem 😍🙏🏻
a naozaj ked vypnes a nesustredis sa na to tak to ide… a jo asi to pisem zbytocne, vsak to sa asi neda 🙈 ja nie som ina, ale ked som mala vklad tak som stam isla ako na hotovu vec
ciarky silneju, ale aj tak mam v piatok respekt pred krvnymi testami 🙈

153moniqueee92
8. feb 2023

@susan12345 to uz zajtra ides? Budem ti silno drzat prsty 🙏.....myslis ze ti je tak z liekov? Po vklade co mas brat povedali ti uz?

susan12345
8. feb 2023

@153moniqueee92 áno zajtra ma to čaká, dnes som si dala fakt oddychový deň v kresle na slniečku s dobrou knihou
Ďakujem krásne 🙏❤️ zatiaľ mám amelgen, estrofem a aspirín protect toto mám brať ďalej a uvidíme či ešte niečo pridajú
Dnes som si dala ananás 🍍 a pohár vínka si dám večer
No z liekov si myslím som dosť unavená aj podbrusko mám citlivé a strašne ma smädi
Hektolitre vody pijem 😁
Myslí na mňa zajtra 9:00 ideme na to

jasmine_3
autor
8. feb 2023

@susan12345 aj ja na teba budem zajtra myslieť 🥰 napíš nám potom aké to bolo aké máš pocity. 😊 aj tí volali z centra že či je rozmrazene alebo ako to funguje?

susan12345
8. feb 2023

@jasmine_3 ďakujem krásne ❤️🙏
nie nevolali mi, vravel mi doktor že keď bude dobre tak nebudú volať len keby sa nepodarilo rozmrazenie, dávame 2 mrazacikov tak verím že to zvládnu
Zajtra smer MC Donald hranolky 😁

jasmine_3
autor
8. feb 2023

@susan12345 vraj tie hranolky pomáhajú 😅 to už tu je tradícia 😆

susan12345
8. feb 2023

@jasmine_3 hej čítala som 😂 tak zachovam tradíciu

susan12345
9. feb 2023

@153moniqueee92
@jasmine_3
Dievčatá hlásim sa 🤗 bublinky vložené
Zvláštny pocit vidieť ich tam na monitore 😍

jasmine_3
autor
9. feb 2023

@susan12345 ako sa citis? 🙂 myslela som na teba od rana

susan12345
9. feb 2023

@jasmine_3 vieš čo trošku podbrusko mám také citlivé ale cítim sa dobre ❤️ dala som si ananasovy džús a hranolky 😁
Bublinky som videla aj na obrazovke, som sa s nimi porozprávala😍

jasmine_3
autor
9. feb 2023

@susan12345 veľmi ti držím prsty nech sa uchytia ❤️❤️❤️

susan12345
9. feb 2023

@jasmine_3 ty ideš zajtra ?
Hehe zvláštny pocit je to fakt ❤️
Ale dnes som vstala s tím že mám dobrú naladicku a fakt to pomáha

153moniqueee92
9. feb 2023

@susan12345 juuuj silno drzim prsteky nech to vyjde 🙏🥰 ake to bolo ten vklad uplne vpohode? Potom ti riadne ukazali na obrazovke ze su tam? Este si ostavala na izbe lezat? Kedy mas ist na krv? Aj ti nieco radili pre zvysenie vysledku co robit a co nie? Vela otazok ale zaujima ma vsetko ako to prebieha a tie pocity...teraz uz len cakat ale verim ze s pozitivnym vysledkom 😊

susan12345
9. feb 2023

@153moniqueee92 musím pochváliť pani doktorky, sestričku a embryo logicky ❤️ ženský kolektív som mala veľmi milé, empaticke, porozprávali sa kým sme čakali na embrya
Prebiehalo to fajn, prišla som na operacku urobili kontrolu sliznice ( mala som 9,2 takže super 🙏) mám trošku zakrivenu maternicu takže trošičku som cítila ako mi tam išla ale nič hrozne malé stuchnutie 😁 keď bolo všetko zavedené čakali sme na embrya ktoré doniesli v takej pipetke, pani doktorka vložila dnu, embryo logicky skontrolovali či je pipetka prázdna pod mikroskopom, a tak mi urobili ultrazvuk a ukázala mi tie dve malé šmuhy čo tam pricestovali ❤️
20 minut som ležala na kresle ešte prikryta, nechali mi zapnutý monitor s bublinkami že sa mám s nimi porozprávať 😍 slzicka mi výšla priznám sa 🥹
Tak presun na izbu, tam som dostala injekciu, po pol hodinke už len termín na krv lieky a domov
Zvláštny pocit fakt 😍

susan12345
9. feb 2023

@153moniqueee92 krv mám 22.2 aaa radili mi ananás 🍍 kyselinu listovú a hlavne kľud nemyslieť na to aaa oddychovat

jasmine_3
autor
9. feb 2023

@susan12345 aj mne nabehla slza keď som to čítala teraz ❤️ nádherný zážitok a veľmi sa mi páči že tak k tomu pristupovali. Mňa to caka zajtra

susan12345
10. feb 2023

@jasmine_3 hej je to krásny pocit, hoci len taký malý fliacik na obrazovke, pre nás všetky to znamená nádej ❤️🙏😇 myslím na teba a silní držím prsty
Nezabudni hranolky a ananasova stáva 😁🍍

drakaria
10. feb 2023

Je to za mnou už len čakať 😃 držím palce všetkým

susan12345
10. feb 2023

@drakaria držíme prsty hlavne kľud a veriť 😇

lujzaaa123
10. feb 2023

jooj baby drzim palce je tos upee pocit ked ti to tam davaju a ty vies ze sa tam musi len ulozit a drzat sa🥰😍 ja som bola rano na krvi a cakam vysledky 🙈 😇🙏🏻

jasmine_3
autor
10. feb 2023

Tak už aj ja to mam za sebou ❤️ a samozrejme boli aj hranolky z mekaca 😅

susan12345
10. feb 2023

@jasmine_3 aké máš pocity ? 😁

jasmine_3
autor
10. feb 2023

@susan12345 Také zvláštne....dúfam, že sa uchytí a zároveň si neviem predstaviť, že naozaj by som mala také šťastie a test by ukázal 2 čiarky

jasmine_3
autor
10. feb 2023

@susan12345 a tebe je ako? 🙂

susan12345
10. feb 2023

@jasmine_3 neboj, skús zamestnať hlavu niečím iným viem že to asi bude ťažké ale netreba na to súvislé myslieť
Ja dnes som trochu unavená a podbrusko pobolieva, ale mám zákazky na pečenie takže som dnes skôr pracovné náladena
Chces si robiť aj test ? Ja stále zvažujem či áno alebo nie, chcela by som zažiť ten pocit //ale možno sa toho aj obávam trochu

153moniqueee92
10. feb 2023

@susan12345 juuuj normalne mam zimomriavky z toho nadherny moment to musi byt uz sa neviem dockat svojeho dna len ta mysel keby chcela behat nad niecim inym 😆 ja uz citam knihy tak sa snazim myslienky tam odputat 😊 a fakt ten dzus a hranolky? Ja som to este nikde nepocula a ani necitala....mna uz choroba prechadza takze urcite pojdem toho 15-teho na vklad snad sa podari 🙏 ale test si nebudem robit lebo ked som bola tehotna so syncekom bola som uz skoro v druhom mesiaci a test mi nic neukazal takze sa na toto vobec nespolieham ja si pockam na krv 😊 toto bude najistejsie 🙂.....ake lieky beries teraz po vlozeni?

susan12345
10. feb 2023

@153moniqueee92 hehe hranolky už sú tu takým zvykom čo som počula 😁a ananás kvôli vitamínom ktoré pomáhajú pri uhniezdeni, obsahuje bromelin tak toto je dobré 😉
Ja som na vážkach či urobiť test alebo nie, každá žena túži vidieť // na teste ale zas manžel nechce takže asi vydržíme
Momentálne beriem to čo predtým , amelgen, estrofem a aspirín protect plus kyselín listová

susan12345
10. feb 2023

@153moniqueee92 super že zamestnavas hlavu, ja nestíham ani myslieť na to kopec objednávok na koláče takže som len počítala a počítala 🫣

jasmine_3
autor
10. feb 2023

@susan12345 budem lebo ja nevydržím čakať 😅 a keby to nevyjde radšej nech to viem postupne ako keď mi zavolajú a povedia ze nič z toho. No a ešte o 10 dni ma môj muž narodeniny takže keby už sú 2 čiarky na teste bol by to pekný darček. 🙂