IVF - december 2022
Ahojte. Čaká niekoho IVF v decembri? Ak áno pridajte sa sem možno nám bude lepšie ak sa podporíme navzájom. Nás to čaka prvýkrát. Zatiaľ máme 2 IUI ale neúspešne.
@jasmine_3 jeeeej tak to by bol teda krásny darček ❤️no ja ešte rozmýšľam uvidím chcela by som ale
@susan12345 Ahoj 🙂 Ako ti je? Aj niečo cítiš?
@jasmine_3 ahoj no podbrusko pobolieva je také citlive aaa prsia sú citlivé .... Pocit ako pred ms trošku
A spím prespala som včera celý deň 😁😂 to oddychivanie a kľudný režim som zobrala doslovne
Ty sa ako cítiš ?
@susan12345 Tiež som v posteli a oddychujem 😅 Prsia uz bolia riadne ale to ma bolelo aj pred z toho pregestenalle a tiež cítim také citlivé podbrusko. Dnes asi na 10 sekúnd to tam začalo poriadne bolieť a pichať tak dúfam ze sa uhniezduje ❤️
@jasmine_3 zvláštne pocity hehe no ja som celú noc nespala .. som zvyknutá spat na bruchu a teraz je tak citlivé že som sa stále musela otáčať 😁musím sa naučiť spat na chrbte hehe
No tak verím že to bolo znamenie, mňa tak pichne sem tam
@susan12345 Ako ti je? Aké máš pocity? 🙂
@jasmine_3 ahoj no trápia má zuby veľmi, asi som dostala prievan takže hľadám guglim čo môžem a čo nie
No bruško pracuje, sem tam pichne také mám nutkanie ísť kúpiť test že tento týždeň urobím ale stále sa neviem rozhodnúť či áno alebo nie
Ty sa máš ako ?
@susan12345 Tiez také pichanie cítim a dnes som príšerne od rána unavená
@jasmine_3 písala som ti správu nech tu nespamujeme hehe
@153moniqueee92 ahojky ako sa cítiš ? Už si zdravá ? Pripravená ? 💪
@susan12345 ahoj ja sa uz pripravujem na vklad caka ma to v stredu uz som uplne zdrava takze santesim ze som sa stihla dat dokopy 😊 a ty ako? Ake mas pocity? Neda sa nato nemysliet ze? Mne kazdy vravi nech nato nemyslim no nemyslim ze sa to da ked vies ze sa v tebe nieco deje a hlavne premyslat nad vysledkom 🙂
@153moniqueee92 neboj, všetko bude dobré ❤️🙏😇
Vieš čo nejako nemam čas na to myslieť, ale tak začínajú príznaky nejaké občas ma brucho pichne, prsia bolia, tak nejak podvedomoe pracuje jasné... Ale snažím sa na to moc nemyslieť
Zvláštne že za tých pár dní cítim že sa tam niečo deje a hádam je to dobré znamenie
Budeš na to myslieť no snaž sa čím menej,
@153moniqueee92 Inak podla mňa takú radu, že nemáme na to myslieť môže povedať len niekto kto to nezažil lebo to sa naozaj nedá nemyslieť na to 😅
@jasmine_3 presne tak neda sa nato nemysliet proste cely cas sa nato zena pripravuje a ked je uz dnu tak musia bludit myslienky ci je vsetko ako ma byt ze ako bude ked bude taky alebo taky vysledok vnimat viac svoje telo, pocity ci sa nieco deje proste mozeme robit co chceme ale nemozeme prestat nato mysliet 😁
@susan12345 budes si skusat robit test? Ci uz pockas na krv?
@153moniqueee92 @susan12345 Tak ja som skúšala test včera aj dnes a niečo sa tam crta aj manzel ju vidi (samozrejme naživo lepsie) hore je zo včera 4DPT a dole je dnes 5DPT
@153moniqueee92 no stále som taká že neviem ,🫣 dnes 6dpt teoreticky by už niečo mohlo byť na teste vidno, ale nemám kúpený test, včera som skončila na zubnej pohotovosti vystresovaná, ubolena, našťastie v poriadku
Dnes držím prsty a myslím na teba ,❤️
@jasmine_3 no ja na Tom spodnom tiež vidím, slabulinke ale vidím ❤️❤️tak počkaj o urob o dva dni či silneje
Ja som stále taká že neviem či robiť test alebo to vydržím ešte týždeň
@jasmine_3 aj ja tam vidim na tom spodnom skus si este spravit neskor ci nebude silnejsia silno drzim palce 🙏 tebe kolko embryi vkladali?
@153moniqueee92 vkladali mi jedno, dnes som si robila ďalší je to 6DPT
@jasmine_3 aaa anooo ja som na 5. den nemala vobec a takyto som mala na 8. den takze podla mna to vyzera super, takze uplne sa mozes pozitivne naladit a uz to bude len silniet 🥰
@lujzaaa123 práve mi vyšiel uz aj digitálny 😍😍😍
@jasmine_3 ahoj ako si na tom ? Kedy ides na krv? Ako sa citis?
@jasmine_3 neeej perfektne! gratulujem ☺️och nech sa nam tie male skrupinky drzia!🙏🏻😇🥰❤️
ja som si potom obdrn robila obyc sby som videla ako mi ciarky silneju ☺️
dlho som nepisala, dnes mi nieje moc dobre pobolieva ma brusko a krize prvy krat tak poriadne 🙈
na 14 den testy z krvi vysli 790 a prvykrat v tu noc som prevracala… koniec sveta… 🙈🤭🤢
odvtedy uz len zaludok na vode
na 21. den od vkladu som zacala spinit tak som letela k doktorovi ale vravel ze vsetko ok a mam volat do CAR a tam povedali ze je to dobre ze sa uhniezduje, dala aom si aj krv, ale pre istotu mi zvysili davku tak uz len cakam este tyzden a idem na prvu kontrolu srdiecka ❤️
Ahojte dievčatá tak dnes som po odbere krvi BHCG=35,0 IU/l
Neviem či je to dobré alebo nie v piatok mám kontrolný odber
Verím že je to fajn,vítaná som že beta hcg sa meria pri IVF
@153moniqueee92 Na krv idem v piatok. Zatiaľ som vracala len raz, ale mam citlivú čuch veľa vecí mi smrdí a dokonca aj niektorí ľudia 😅 Inak ma bolia kríze a vždy poobede zaspím, ta únava je hrozna a potom v noci vstávam o štvrtej 😅 Ale je to krásny pocit 😍😍😍
@lujzaaa123 Ahoj. 🙂 Ja mám tiež test z každého dňa aby som si porovnala 😅 Mne sa to spinenie tiež stalo a preplakala som cely deň už som myslela ze je zle, ale hneď som volala do car a dali mi ascorutin a injekcie prolutex a spinenie hneď prestalo. Vraj to bolo z toho, že už som mala dostat ms. A robila som digitálny test a uz mi ukázal 2-3 tyzdne. 🙂 ty máš teraz kolkaty deň os vkladu?

@153moniqueee92 Bromelain aj lekári odporúčajú. 🙂 bud zješ cely ananas hlavne ten stred lebo v ňom je ta látka alebo sa dá kúpiť vo forme tabliet v lekárni. Je dobré ho začať brat par dni pred vkladom a cca 5 dni po ňom.