IVF - dlhý protokol. Pomôžte s informáciami
Ahojte 😉
Viem že tu už máme veľa tém IVF, ale ak by som chcela získať všetky možné informácie práve o dlhom protokole, musela by som v každej téme pátrať pomerne dlho. Preto skúsim založiť takúto novú a špecializovanú témičku 😉
No a teraz trochu info o mojej situácii:
Som po 3.IUI, neúspešnom, takže nastupujem na naše 1.IVF, verím že aj posledné...
Dnes som 1.DC, začínam brať antikoncepciu Femoden až do 21.DC. Potom budem pokračovať... Decapeptyl, Fostimon, Pregnyl, Augmentin a Utrogestan. 😉
Takže ak viete pomôcť s akýmikoľvek info napr. aj o vedľajších účinkoch liekov alebo máte iné lieky, alebo kopec otázok, nech sa páči... 😉
neee pahu mala som cierne saty ale bola som tam uplne skoro asi tak o pol osmej hadam aj skor 🙂
ahoj kuspi , ako ???
fu ha ja som na tom asi ako pahu myslim mozno o kusok vpredsie po 14 idem volat tak dam vedet ze ako dalej ale koncom tyzdna by som mala ist na odber vajicok hadam
Kuspit, celkom v pohode, až na to, že mi asi zvýšia dávky hormónov.. Ale zatiaľ to neberiem tragicky, len by som chcela vedieť kedy ideme na to 😀 To vieš, nedočkavosť 😀
Sylvy, aby sme neboli ešte prekvapené, keď nás šupnú na OPU naraz 😉 Teda ak mi zvýšia dávky hormónov, možno ťa dobehnem 😀
pahu akoze ja si myslim ze tam budeme spolu chichichi
no ja aj pahu si pichame do zadku ale aj do bruska ...
Ahojte babenky,ja este nie som uplne 100% rozhodnuta na IVF,ale boli sme sa zapisat do poradovnika...povedali nam,ze mozno bude cakacia doba 3 az 4 mesiace.
Ja zijem v taliansku a v centre mi povedali,ze stimulacia trva 7-8 dni pred odberom,operacia je v spanku,ale v lahsej forme (nedavaju ti dychaciu trubicu) a zmrazuju len vajicka a nie embria (lebo to je v Italy zakazane) tomu som velmi rada.
Vy tu pisete o 4 tyzdnovej priprave????
Nuz neviem,zatial vam nemozem nic blizsie napisat,lebo mi povedali iba toto,mozno v oktobri vam napisem podrobnejsie info.Zatial dufam,ze dovtedy otehulkujem.pa
ciao violoncielka moj sen je zit v italy minimalne na elbe boze to je raj na zemi dufam ze aj tento rok sa tam dostanem a dala by som si gelato
Fakt sylvy? No vidis a ja som sem tak velmi nechcela ist...nuz ale co ked manzel je talian.Musim vsak povedat,ze tu je pekne a uz si zacinam pomaly zvykat.Vidis zmrzka je dobry napad...idem si dat,ale iba z mrazaku 🙂
aj ja by som tam chcela mat rodinu ☹ ale co o to radsej tam budem chodit chcela som sa prihlasit na taliancinu ale mali sme malo zaujemcov chichichi
Sylvy, aj ja 😀
Kuspi, nie sme rodina? Aj ja mám sesternicu vydatú v Taliansku 😉
Violon, určite je tam pekne a ak si tam s niekým, kto ťa ľúbi ako koňa, tak sa to dá vydržať aj bez ostatnej rodinky 😉
oki dakujem za rodinku 🙂
volala som do gyn a fostimon 4 ampulky a kontrola v stredu pahu a tebe co povedali ???
akoze uz mam iba 13 ampuliek ja nechapem co to so mnou robia ale dufam ze oni to vedia

Ahoj pahu.ako sa mas???