IVF - dlhý protokol. Pomôžte s informáciami
Ahojte 😉
Viem že tu už máme veľa tém IVF, ale ak by som chcela získať všetky možné informácie práve o dlhom protokole, musela by som v každej téme pátrať pomerne dlho. Preto skúsim založiť takúto novú a špecializovanú témičku 😉
No a teraz trochu info o mojej situácii:
Som po 3.IUI, neúspešnom, takže nastupujem na naše 1.IVF, verím že aj posledné...
Dnes som 1.DC, začínam brať antikoncepciu Femoden až do 21.DC. Potom budem pokračovať... Decapeptyl, Fostimon, Pregnyl, Augmentin a Utrogestan. 😉
Takže ak viete pomôcť s akýmikoľvek info napr. aj o vedľajších účinkoch liekov alebo máte iné lieky, alebo kopec otázok, nech sa páči... 😉
no len aby si nepotrebovala aj nieco naviac lebo aj ja som isla dnes do ba ako na tahity a skoro som zmrzla ked zacalo prsat 🙂
Jeeej, nám tu vypadla sieť 😀
Takže zvýšená dávka na 3 ampulky Fostimonu, Decapeptyl ostáva na jednej striekačke, kontrola v stredu 😀
Sylvy, tak čo, stretneme sa tam? 😀 😀 😀 😀
no jasne ze sa stretneme 😀 ale ja chodim skor bo nechcem nikoho zatazovat tak chodim na vlaku ☹
pahu ajoj..ja som tiez pres rokom brala fostimon...som ho musela dokupovat,lebo som na neho velmi nereagovala...mala som iba 4 jajka...a z toho sa iba 2 oplodnili...
ahoj dicinka dufam ze ho nebudem musiet dokupovat dokelu ale hadam nie ked mi povedali ze vajicka rastu pekne ale by ma zaujimalo na akej davke si zacinala ???
Ahojte 😉
Dnes mám toho veeeľa, ale budem Vás tu kontrolovať 😉
Dicinka, to nám sem nepíš, však sme sa vystresovali 😵
Sylvy, my si nebudeme musieť dokupovať, nám to čo máme bude stačiť 😉 POčuj a nebolia ťa tie injekcie stále viac a viac? Ja mám pocit že to bude tým, že to už mám na tých miestach asi citlivejšie...
Ahoj Kuspi 😀
ahojko pahu prosim ta vsak ja neviem ani vstat zo stolicky a vecr to som uz totalne ko strasne ma bolia svaly ale vydrzim to no neviem ci bude stacit vsak zo 40 balikov mam uz len 9 ☹
ahojko kuspi mam sa celkom fajn 😉
Sylvy, bude nám to stačiť, vôbec o tom nepochybuj, oki? A ak nie, neboj sa, v GF ti predajú 1-2 kusy navyše... A ak mne niečo zvýši, lebo ja si verím, že mi to bude stačiť, tak ti to posuniem... Ale hlavne neblbni, nebude nám treba viac 😀
ahojte...tak mám OPU za sebou, je z toho 10 vajíček,zítra si mám volat jak se vyvíjej a ET ve čtvrtek nebo v pátek 🙂
Akorát pořád krvácim tak mám od manžela přikázo ležet 😅 😒 využila jsem chvilkový nepřítomnosti 😝 😀
Ahoj Myskyvka 😀 Prepáč, včera som zdrhla z práce skôr. 10 je superský počet 😀 A ako sa cítiš? Bolí ťa to ešte? Ešte dnes krvácaš? A ako sa delia budúce miminka??? 😀 😀 😀
Ahoj Fedri... Neuveríš, ale stále neviem koľko a akých feľkých folíkov mám... Keď do mňa doktorka zasunula UTZ, opýtala som sa či mi trošku podrástli a doktorka ma odbila s tým, že tam sa ešte nedostala, teda že s tým ešte nezačala... ☹ Čakala som teda, že mi aspoň niečo povie. Keď som sa obliekla, iba mi povedala, že v piatok mi ešte hrozí jedna kontrola ale že budeme múdrejší po výsledkoch z krvi dnes o 14,00, takže uvidíme... Ty asa ako cítiš? Nejaké bolesti, únava, tlaky??? Nič? 😉
ahojko pahu ,dievcata tak ako ??? mne robil utz hrabulak ci ako sa vola a ze v sobotu by som mala ist na odber ale uvidim co mi este povedia ked zavolaju ☹ ale akoze mam take bolesti ze mam teda dost asi si idem odpocinut 😉

sylvyka som zhorela sobotu boli ma to stale