IVF Helios MT marec - apríl 2021
Ahojte. Chcem sa spýtať, či tento mesiac nezačínate niektorá stimuláciou?! 🙏
@aluska1404 tiež Helios Martin. My z prvého ivf 4x KET
@adkaaaaa Ahojky no ja som v celku spokojná len mam pocit ze sa tam veľa vecí pomenilo tým že chodím už dlhý čas.Napisem správu
@helec A podarilo sa byť tehu?
@aluska1404 teraz naposledy to vislo, teda chytilo sa, ale potom som potratila
@helec chodila som do Gin fiv v ZA, asi 2 roky bola som zdravá ako rybka. Robili mi všetko možné Hyfosy ....muž mal spomalené spermie. Po 2 rokoch sme konečne prirodzene otehotneli, aj potratili v 10tt- zamĺčaný potrat. P. Doktorka mi to nechala v tele že príroda to sama vylúči. Od tej doby samé problémy ....nepriechodné oba vajicovody, mutácia génu ľahšieho typu....manžel zdravý je všetko som mu bylinkami vyliečila. takže naša cesta jedine IVf. O mesiac mám 26 rokov mala som 22 keď sme začali riešiť náš stav. 😊
@helec mal len zníženú pohyblivosť spermií, teraz mu robili v heliose spermigram (halospermigram) pani Starovecká povedala, že čo sa týka jeho spermií všeobecne je to dobré. Tak som rada aspoň že tak. No ja mám tie vajicovody a ešte tá krv, čiže si budem musieť pichať fraxiparín. Myslíš?? Ja už nechcem ďalší potrat.
Ahojte, ja začínam pichat 4.4. Navstevujeme Helios MT a pocity veľmi dobré. Ja som v poriadku. Priateľ pomalé spermie aj menej ako by mal mat ale sú tam % s ktorými sa dá pracovať 😁
Ahojte žienky mam este zvyšné injekcie decapeptyl 6ks a gonal 150jednotiek a ešte Fraxiparine ak by niekto potreboval. Darujem
@veronkaha ja som bola pred dvomi rokmi v ZA na hyfosi, no a potom som prirodzene otehotnela, potom potratila a rok už ubehol nič, stále kopu vajíčok, manžel dobré spermie a nič, tak sa to nezdalo p. Staroveckej, šla som znova na hyfosi a výsledok bol jasný. Ktorú máš p. Doktorku?? Ja budem mať teraz 26.

@helec Tak to nová stimulácia a kam chodíš? My spolu 8 krát vklad 2 et a 6 ket