icon

IVF Helios MT marec - apríl 2021

weja07
3. mar 2021

Ahojte. Chcem sa spýtať, či tento mesiac nezačínate niektorá stimuláciou?! 🙏

aluska1404
13. mar 2021

@helec Tak to nová stimulácia a kam chodíš? My spolu 8 krát vklad 2 et a 6 ket

helec
13. mar 2021

@aluska1404 tiež Helios Martin. My z prvého ivf 4x KET

adkaaaaa
15. mar 2021

@helec ahojte žienky, držím vám palce. Ja sa chystám v lete ( jún) na prvé ivf, mám zmiešané pocity, ale na druhej strane sa neviem dočkať. Tiež idem do Helios Martin, tak som zvedavá na vaše recenzie. Ďakujem.

aluska1404
15. mar 2021

@adkaaaaa Ahojky no ja som v celku spokojná len mam pocit ze sa tam veľa vecí pomenilo tým že chodím už dlhý čas.Napisem správu

aluska1404
Autor odpoveď zmazal
aluska1404
15. mar 2021

@helec A podarilo sa byť tehu?

helec
15. mar 2021

@adkaaaaa poznám tie pocity, nevieš čo očakávať, ale sa aj veľmi tešíš, že konečne sa niečo deje 🥰

helec
15. mar 2021

@aluska1404 teraz naposledy to vislo, teda chytilo sa, ale potom som potratila

adkaaaaa
15. mar 2021

@helec presne tak, po vyše 3 rokoch konečne voľáka nádej. 😊

helec
15. mar 2021

@adkaaaaa a pred tým si tam chodila?

adkaaaaa
15. mar 2021

@helec chodila som do Gin fiv v ZA, asi 2 roky bola som zdravá ako rybka. Robili mi všetko možné Hyfosy ....muž mal spomalené spermie. Po 2 rokoch sme konečne prirodzene otehotneli, aj potratili v 10tt- zamĺčaný potrat. P. Doktorka mi to nechala v tele že príroda to sama vylúči. Od tej doby samé problémy ....nepriechodné oba vajicovody, mutácia génu ľahšieho typu....manžel zdravý je všetko som mu bylinkami vyliečila. takže naša cesta jedine IVf. O mesiac mám 26 rokov mala som 22 keď sme začali riešiť náš stav. 😊

helec
15. mar 2021

@adkaaaaa a čo si mu take bylinkami vyliečila a akými?
A problém máš len v tých vajicovodoch? Určite sa Vám to podari

adkaaaaa
15. mar 2021

@helec mal len zníženú pohyblivosť spermií, teraz mu robili v heliose spermigram (halospermigram) pani Starovecká povedala, že čo sa týka jeho spermií všeobecne je to dobré. Tak som rada aspoň že tak. No ja mám tie vajicovody a ešte tá krv, čiže si budem musieť pichať fraxiparín. Myslíš?? Ja už nechcem ďalší potrat.

adkaaaaa
15. mar 2021

@helec Čo sa týka byliniek tak / selén, kotvičník, ríbezľa čierna, zinok, tribulus, arginín /3 mesačné kúry. A pomohlo.

helec
15. mar 2021

@adkaaaaa oni hovoria, že teraz snáď už žiaden chlap nemá spg na 100% ... a to máš isto len nejakú ľahkú formu tej mutácie, podľa toho čo píšeš a si mladá, vajicovody sa obídu a bude to tam 😉🙏🏻 Noooo to niktora nechceme zažiť opakovane

adkaaaaa
15. mar 2021

@helec bože, keby si mala pravdu. Prosím ťa ty máš aký problém? . Koľko ťa to zatiaľ cenovo vyšlo?

helec
16. mar 2021

@adkaaaaa ja mám predčasne ovarialnej zlyhávanie, manžel mierne zhoršený spg ... prvé ivf sme ale pekne zvládli, dufam že to bude aj teraz tak 🙏🏻 Uf, nikdy som to nejako nerátala, ale keď si vezmeš dokopy ivf, všetky KET, všetky lieky, tak cez 3000€ isto, aj viac

adkaaaaa
16. mar 2021

@helec jasné, teraz to určite vyjde ako má. 😊😊 tak je to ozaj individuálne, nám povedali že si máme nachystať 2000 eur, že to bude do 2000 viac nie. Tak som zvedavá.

helec
16. mar 2021

@adkaaaaa sak aj nám tak hovorili nejako a hups 😆 ono to ak závisí koľko budeš mat embrijok, to sa ti zase trochu zdvihne a no všetky tie lieky, všetko ai človek platí sám

adkaaaaa
16. mar 2021

@helec no to som ozaj zvedavá.

veronkaha
22. mar 2021

Ahojte, ja začínam pichat 4.4. Navstevujeme Helios MT a pocity veľmi dobré. Ja som v poriadku. Priateľ pomalé spermie aj menej ako by mal mat ale sú tam % s ktorými sa dá pracovať 😁

mimuska125
22. mar 2021

Ahojte žienky mam este zvyšné injekcie decapeptyl 6ks a gonal 150jednotiek a ešte Fraxiparine ak by niekto potreboval. Darujem

adkaaaaa
22. mar 2021

@veronkaha držím palčeky, my posielame v máji žiadosť. Daj vedieť koľko ťa to vyšlo.

veronkaha
22. mar 2021

@adkaaaaa ďakujem 🍀už mi to vyrátali tak s liekmi do 2000 záleží koľko vajíčok bude 🤷‍♀️

adkaaaaa
22. mar 2021

@veronkaha aj nám tak povedali, len vyššie kočky vravia, že to je viac, tak nech sa poriadne prichystám, aby som nebola zaskočená a vystresovaná z peňazí, keď aj tak stresu bude na krájanie. Aj si si dávala teraz voľáke vitamíny pred Ivf??😊

veronkaha
22. mar 2021

@adkaaaaa nie nič ja užívam klasika kyselinu listovú a gynex kvapky ten mi drží ako tak pravidelný cyklus. Tak uvidíme keď príde na platenie😁 no nech to je koľko je ak to vyjde je to na nezaplatenie🙏

adkaaaaa
22. mar 2021

@veronkaha super, ja mám pravidelný cyklus, len mám nepriechodné oba vajicovody po zamĺknutom potrate, muž je zdravý, tak uvidíme. Ja som si teraz kúpila 3 mesačnú kúru včeliu materskú kašičku. Koľko máš rokov, ak sa smiem opýtať.😊

veronkaha
22. mar 2021

@adkaaaaa mám 30 ja som bola na ,,prefukoch” davnejsie a všetko v poriadku. Ale mala som anovulacne cykly. Dnes Dr povedala, že som v poriadku ale s tým spermiogramom by to prirodzene nešlo.

adkaaaaa
22. mar 2021

@veronkaha ja som bola pred dvomi rokmi v ZA na hyfosi, no a potom som prirodzene otehotnela, potom potratila a rok už ubehol nič, stále kopu vajíčok, manžel dobré spermie a nič, tak sa to nezdalo p. Staroveckej, šla som znova na hyfosi a výsledok bol jasný. Ktorú máš p. Doktorku?? Ja budem mať teraz 26.

veronkaha
22. mar 2021

@adkaaaaa písala som spravu