icon

IVF január 2020

maciatkoe
11. dec 2019

Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊

lucilalu
30. mar 2020

@farbarka ahoj.Ja som to tak mala, robila som testy a nic, menzes meskal, ale to je kvoli liekom, krv bola negativna, ale ja som to uz aj tak citila ze nic nebude..Len ty este nezufaj samozrejme ze sa to moze este stale dobre skoncit 🍀🙏drzim palce, kedy mas ist na krv?to je najpresnejsi test 😉

farbarka
30. mar 2020

@lucilalu Ahojkyy mrzí ma to 😔 naozaj som už zúfalá ja som. Po štyroch potratov a toto je moje prvé ivf a vieš myslím si ze keby to HCG v mojom tele bolo tak bi to ukázalo na tom teste, ale samozrejme ešte počkám na výsledok krvy vo štvrtok mame ísť. Tak uvidíme.
Len práve neviem kde robím chybu alebo na com vlastne závisí uchytenie plodikov.
Ty vieš aj príčinu co sa stalo u teba ak smiem vedieť.

lucilalu
31. mar 2020

@farbarka neviem preco, bola som uz 2x na Ivf, z prveho iba jeden KET. Z tohto druheho som mala zatial jedno ET, a cakam kedy budem moct ist na KET, podla situacie co bude s korona virusom.
Mame este 2 mrazaciky,dufam sa jeden uchyti, ak nie uz to vzdavame.tento rok budem mat uz 39r.
Drzim ti palce vo stvrok a ozvi sa 🍀🙏😉

butterfly333
31. mar 2020

@farbarka máš spravenu reprodukčnu imuno? Aj tam môže byť problém mám za sebou 7x MA. Mám zvyšene cytokiny nízke iGg beriem medrol tak verím že pomôže a pôjdeme na naše prvé ivf.
Budem mať 41r.

farbarka
31. mar 2020

@lucilalu Cawkoo... Ozvem sa ale tuším ze s toho nič nebude, veľmi ti držím palce ✊ nech aj ty sa tešíš🙏 prajem to všetkým ktorý po babetku túžia 🙏Ty Kde chodíš?

farbarka
31. mar 2020

@butterfly333 Ahojjj nie moja nemám aspoň o tom neviem aby som také niečo riešila toto je moje prvé ivf. Ja mam 29 rokou ale ja nemám vajcovody inú šancu ako umelé opl. Nemám. Jedine takým sposom môžem otehotnieť. Držím ti palčeky nech Vám to vide.

butterfly333
31. mar 2020

@farbarka no podľa mňa by si mala ísť na tu reprodukčnu imuno aj mne zistili tie cytokiny a dr povedala že preto som potratila lebo telo to bralo ako niečo cudzie a preto som potratila musím znížiť tie cytokiny minulý rok som na to brala injekcie igamplia no nepomohli a výsledky ešte horšie cytokiny stúpli tak musím brat ten medrol. Dúfam že pomôže a pôjdeme na ivf mali sme ísť 13.3 do Brna no koli korone sa to zrušilo ďalší termín m 5.5 np neviem či do tedy budú už centrá fungovať.

smejulinko
31. mar 2020

@majoranka24 treba sa telefonicky objednať, ale dosť robia v obmedzenom režime čo sa týka vkladov a odberu vajíčok robili ale do kedy to budú robiť neviem či nové stimulácie nemajú stopnute. Oni robia nejaké konzultácie ale skôr si myslím cez telefon.

smejulinko
31. mar 2020

@farbarka
@farbarka ja by som tiež pockala keď Vám zoberú krv. Prečo ste radšej nepočkala na Ket tam je väčšia úspešnosť ako ET či ste už nevydržali

salonka28
31. mar 2020

@smejulinko no ja by som so tiez chcela dat pauzu lenze neviem co a ako lebo ja som sestricka a vyzera to tak ze sa budem musieť starat aj o covid pacientov takze neviem co spravit ci ist hned alebo ppckat ale je t riziko

farbarka
31. mar 2020

@smejulinko Ahojkyy... No preto ze som. Nevedela o KET nepovedali nám o tom iba mi DR povedal ze urobíme vklad. Ze embryo sa vyvíja dobre. Tak som samozrejme sulahsila aj s partnerom.... Myslím si osobne že v klinike mi nevysvetlil všetko😏. Možno je to aj moja chyba ze som sa viac nepitala ale zas sa mi zdajú v tej klinike Dosť skupi na slovo ako keby nemali čas všetko na rýchlo. 😔

farbarka
31. mar 2020

@butterfly333 Ach celý ten vyrus je strašný, 😔 Aj ja pevne dúfam ze ti to pomôže ten medrol nech sa ti to vydarí prajem s celého 💖.
Ja si myslím ze bi mohli fungovať ale možno s nejakým obmedzeným časom.
Držím ti palce ✊ nech sa to vydarí 🙏

butterfly333
31. mar 2020

@farbarka dakujem veľmi pekne tiež vám prajem nech sa zadari.Dufam že sa zadari

smejulinko
1. apr 2020

@farbarka nám zo 6 vajíčok na 5 deň zamrazili len 1 vajíčko a ostatne sa nevyvíjali až tak ako by sa mali že sú pozadu ale môžu dorast ale moc tomu neverim. Asi nemám až take kvalitne vajíčka asi to bol problém. Teraz nevieme či mame počkať alebo vkladať za 2 mesiace.
Čakala som že budeme mat aspoň 2-3 vajíčka mame len 1

farbarka
1. apr 2020

@smejulinko Mate aspoň jedno tak prajem nech to vyjde.

deya123
Autor odpoveď zmazal
smejulinko
1. apr 2020

@deya123 no KET mi odporúčali kvôli tomu že som dlho stimulovala a zbytočný to bol vklad neúspešný a keďže mame zatiaľ jedno vôbec mi to nevadí lebo KET má väčšiu šancu. Aj vy máte len jedno vajíčko po stimulácii ? Chcela som sa poriadne vyčistiť z hormónov a nechcela domoch hneď marodit zase na dva týždne a čakáme ako sa vyvinie situácia či to bude horšie či sa to trosku upokojí.
Tiež neviem či mame ísť v máji ale ešte počkať

smejulinko
1. apr 2020

@smejulinko a je to naše 1 IVF

deya123
Autor odpoveď zmazal
farbarka
2. apr 2020

@butterfly333 nič s toho dnes krv potvrdila že nie som tehotná 😔

butterfly333
2. apr 2020

@farbarka tak to ma veľmi mrzí 😥

salonka28
3. apr 2020

@majoranka24 ahoj nám tiež nakoniec zostalo len jedno ale musíme veriť že je to to pravé a bude to dobre nesmieme nič podceniť teraz ja chcem počkať ešte určite sa trosku od toho všetkého ukľudniť a dať do pohody tak uvidíme

farbarka
5. apr 2020

@lucilalu ahojjj tak nič s toho nepodarilo sa nam

lucilalu
5. apr 2020

@farbarka to ma mrzi😥ale raz nam to vsetkym urcite vyjde 🙏🍀❤drz sa

farbarka
5. apr 2020

@lucilalu 😏 Som sklamaná ale život ide ďalej určite skúsime ďalšie ivf len sa nevieme zatiaľ rozhodnúť ktorú kliniku využiť, s predchádzajúceho ivf nemáme žiadnych mraziacikov, a celkovo som není veľmi spokojná s prístupom lekárov v Splne,
Ty chodíš kam?
Terás bi sme síce určite neriešili nič s mužom lebo kliniky pracujú len v obmedzenom čase. Ale, vieš aj tak bi som chcela zistiť nejako do ktorej kliniky ísť ktorá v KE je lepšia než spln.

bozidaratrppp
6. apr 2020

Ja som chodila do splnu a teraz som v heliose o 360stupnov ine. Teraz som po vklade 5 dnoveho embrya. Spln.nikdy viac tam ide o peniaze ako lekar je fajn . ale tie sestricky na vystavu blreee. A co je super tu mi lazdy druhy den volala embryologicka ako sa maju embrya. Povedal v splne niekto kolko buniek maju ako sa rozvyjaju.....no spln je najhorsi pre.mna teraz co yz viem porovnat

vita1
27. apr 2020

Ahojte, máte niektorá 39 rokov a poisťovne vám odmietli preplatiť IVF?

ancike01
27. apr 2020

Ahojte baby riesi z vas teraz niekto KET?😊

butterfly333
27. apr 2020

@ancike01 my máme ísť do gyn five v BA no čakám na výsledky z reprodukčnej imuno či klesli cytokiny a z gyn five mi dnes volali že čakajú na covid testy.

ancike01
27. apr 2020

@butterfly333 ahoj,ja chodim do Ferticent. V piatok som bola na kontrole lebo meska ms,tak teraz cakam kedy pride. A potom uz pravdepodobne mozem aj na ket. Tebe robili aj test na Covid-19?