IVF január 2020
Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊
Prosim nema niekto utrogestan?
idem sa vám pochváliť nevydržala som a urobila som test aj dnes 4dpt a je pozitívny ciarka je slabá ale je videl ju aj manžel.... A pregnyl to určite nie je ten mam odkontrolovany testami.... Takže moja bublinka sa zahryzla hneď po vklade par hodín preto som tušila ze na teste to už bude
@gabinka03 ahoj tak ako pokracujes? Chcela som sa pytat ty si bola na IVF a aj predlzenej kultivacii? Chcem sa spytať ako to vyzeralo s tvojim vajickami na 3 den kultivacie?? Boli vsetky ok? Prepac ze takto zhurta idem na to ale boli sme tiez na stimulke a chcela by som vediet nieco viac. Dakujem
@evita2176 áno mala som prvé IVF aj s predĺženou kultivaciou... Ja som mala oplodnenych šesť vajíčok do tretieho dňa bolo päť aj v piaty deň bolo päť ale len jedno v štádiu blastocysty to mi aj v ten deň vložili a ostatne nahrávali do šiesteho dňa ale keď som si volala na ďalší deň tak mi povedali ze sa nedovyvyjali a museli ich zlikvidovať... Takže sme mali len jedného bojovníka ktorý sa našťastie ujal a testy sú pozitívne som siedmy deň po vklade
@gabinka03 je super tak to gratulujem. Lebo ja som dnes volala a povedali mi ze z 11 sa vyvija normalne 1 a ostatne su pomalsie tak preto som chcela vediet ci sa to este moze rozbehnut. Inak som mala 30 vajicok,oplodnili 11 a teraz v 3 den povedali ze jedno je podla noriem a ostatne spomalene..preto sa pytam lebo ma to polozilo po takom pocte. Mal asi aj ohss Syndrom? Ako rychlo ti odpuchlo brusko? Ci vobec nebolo nafuknute? Lebo ja tam mam uz aj tekutinu a bolesti. Preto sa pytam
..
Ahojte dievčatá. Darujem lieky, ktoré mi ostali. Ostali mi aj striekačky a ihly. MERIOFERT 2 dávky, FRAXIPARINE 0.4 ml 18 ks, DIPHERELINE 3amp, MENOPUR 3 amp, NEOFOLIN 4amp, AGOLUTIN 3amp.,DEPO-MEDROL 1amp.,. Všetko som to potrebovala ku Ivf. Možno sa niekomu hodia. ❤️
@evita2176 ja som mala Ohss syndróm. Bolo to celkom bolestivé. Ležala som a bolelo ma aj keď som sa otáčala v posteli. Brucho som mal tvrdé a nafúknuté. Taký pocit akokeby som tam mala 4 skaly ako ten vlk v rozprávke. 😁 Po týždni mi to celé postupne prešlo, ale pichala som si inekcie DEPO-MEDROL, Pila veľa vody stále. Doktor vravel že keby to bolo horšie tak hneď na pohotovosť. Našťastie sa to spravilo. Kľudne sa dačo ešte spýtaj ak chceš. Máme za sebou 2stimulacie ivf, jeden dlhý a jeden krátky protokol a 3 vklady. A kadečo iné 😁
@dominika8590 ahoj dakujem pekne za odpoved. No ohss som prekonala aj ja uz. A teda to som bola 2x na pohotovosti lebo tie bolesti neboli male. Tiez to pi tyzdni preslo a ako pises ty brucho tvrde, v posteli to bola katastrofa :( ale uz mame za tym...a kedy si potom sla na vklad? Ako to dopadlo???😍😍
@evita2176 no prvy vklad bol asi pred troma rokmi neúspešný, ale nie v ten mesiac ale až na ďalší cyklus mi ho robili. Cely ten cyklus bol zdlhavy, vôbec som nereagovala na tie lieky, vajicka mi rástli pomaly a stale mi zvyšovali dávky. Nakoniec po predĺženej kultivácii ostalo len jedno embryo. Potom sme mali ten krátky protokol a z toho bam tiež po predĺženej kult. ostali 2 embrya. Prvý vklad bol asi v apríli a tiež neúspešne. A druhé teda posledné sa mi rozhodli vložiť az ked budem mať v tom cykle ovulaciu. Tak som si zas pichala inekcie nato. Prvý cyklus som zas neragovala tak sme to nehali tak a na ďalší cyklus som si pichala už dvojitú dávku ale zas ovu. nebola. Ale už som z toho bola na nervy, bud alebo. Aj som ai povedala ze poslednýkrát lebo ani peniaze nam uz neostali a nechcela som aby tam ostalo chúďa zmrazené tak bol vklad aj tak urobený. A nakoniec sa to podarilo. 😊❤️ To bolo šťastia keď mi zavolali. Normálne som neverila že konečne 😁 teraz som 24dni po vklade a nabudúce sono by uz malo biť aj srdiečko. A ty? Ako pokračujete?
@dominika8590 jeee to je super. Gratulujem 😍😍 no my mame malinke zamrazene.. mala som 30 vajicok 23 oplodnili a 11 zostalo na predlzenu kultivaciu. Z toho zostalo len jedno jedine😍🙏 rozmyslame te asi pojdeme az na jesen na vklad...aj sa trosku bojim nakolko moje vajicka neboli v poriadku. A prist aj o to jedno bude asi dost na nervy..ale co ma bit bude ☺🙏🙏
@evita2176 držím veľmi palce 😊
@dominika8590 dakujem aj tebe prajem 😇🥰
Ahojte je to tu aktívne? 🙂
@simusik111 áno je
@gabinka03 Zdravím a keď vám robili vklad kedy vám vychádzal potom menzes? Vám meškali?
@simusik111 ja už som po vklade menzes nedostala mne sa to podarilo a som tehotná
@simusik111 mne vychadzal o 4 dni lebo KET som mala az 24 den cyklu. Uz som nastastie potom nedostala☺️
@zuzik5555 ja som mala vklad minulý pondelok, v Piatok som mala dostať menstruaciu zatiaľ 5 dni mešká.. A zajtra idem na krv som nedočkava 🙈
@zuzik5555 ja som mala 23 deň cykku vklad, keďže moj menzes je 26 dňový. A koľko máte rokov ak sa môžem opýtať ☺️
@zuzik5555 a ešte ake lieky ste brali po vklade?
No dievčatá a môj sen sa skončil. Po vklade keď mi zavolali, že som tehotná som si myslela, že už tentokrát to bude supeer. Bohužiaľ včera na kontrole už nebilo srdiečko. Najhoršie je, že mám čakať kým sa to odlúči samé, bojím sa toho. Na kyretáž ma neposlali lebo že to je záťaž na maternicu, tak uvidíme. Už som teraz v štádiu, že som to vzdala. Na tretie ivf možno až za rok kým sa odreagujem od toho celého. 😔 Potratov, inekcií, chodenia do Martina a nazad a veď viete... A tak veľmi som dúfala, že sa mi raz pošťastí. Mám šťastie na priateľa s ním to nieje až také ťažké. Tak sme si povedali že počkáme do 35 a potom si asi adoptujeme aj keď ešte nevieme čo to obnáša. Tak máme nádej, že predsa bude bábo.
@simusik111 mam 31☺️☺️ po vklade som brala estrofem a pichala si prolutex🙂 ja som uz 5 dni po vklade mala slabucku ciarku na teste. Uz som sa len modlila aby to potvrdilo aj sono a krv☺️☺️ prajem vela stastia💕

Ahojte 🙂 nezostalo niektorej z vás Estrofem alebo Estrimax a Progestanelle 200mg ?