icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

miskab
18. mar 2011

@katy2 ty kokso ,,,tak mozem setrit. 🙄 A ak sa nepodari IVF na prvy krat tak znova vsetko od zaciatku sa plati injekcie atd...?? Ty si tehulka,a vam sa to podarilo na prvy krat? a aky bol u vas problem? U nas je dost zly spermiogram a ja som zatial o.k este na geneticke vysledky cakame.

katy2
18. mar 2011

@miskab ak pri IVF budes mat dost vajicok a z nich embryjka, tak sa 2 vlozia do maternice a ostatne sa mrazia... vklad rozmrazenych embryi je KET a ten u nas stoji 90 eur, lieky su zanedbatelna polozka, injekcie sa nepichaju....
Ja som mala 1.IVF neuspesne, 2.IVF mam dievcatko a 3.IVF som hradila uplne cele sama bez poistovne (to bola ina cifra 😠 ) ale oplatilo sa - cakame druhe babo.....

miskab
18. mar 2011

@katy2 gratulujeeeeeem 🙂 No dufam sa to aj nam podari 😒 Dakujem za info 😉

renka1801
18. mar 2011

@miskab moja skusenosť, pri prvom IVF v 09/2010 nas to vyšlo 1.000,- Eur. A to sme sa nedopracovali ani ku vkladu., lebo sme nemali čo vložiť. A teraz 2.IVF 1.200,- Eur lebo mame 2 embryjka zmrazene a tiež sme mali ISCI. Som v očakávani dnes som 5 deň potrensfere, tak čakaáme či sa podarilo.

renka1801
18. mar 2011

@miskab Zle som napísala ICSI, to sa robi ak súhlasiš pri zlom spermiograme. Moj mm ma zlu morfologiu a aj pohyblivosť.

lume
19. mar 2011

@renka1801 Gratulujem, drzim palce.

lume
19. mar 2011

@krisbar Vyborne. Uz to mas za sebou.

makovicka53
19. mar 2011

@dorotka66 dakujem pekne samozrejme aj ja tebe prajem aby to vyslo a vobec nam vsetkym co sa snazime .... 🙂 ....ja mam este cca 5 injekcii mne davku zatial nemenli vobec ...a to som aj rada ...no nie vzdy na kazdej kontrole ale uz ked sa blizi k OPU tak je s nou pohovor a ona ti vysvetli ako to prebieha...je to v pohodke len som mala zmiesane pocity 😖

renka1801
19. mar 2011

ahojte žienky @lume dakujem ved aj tebe sa to už blíži chystaš sa do centra pre receptíky nie? Ešte musim vydržať a dufam že naberiem odvahu na test a skúsim urobiť na 10. deň

veronikabv
19. mar 2011

@miskab ja som za likey doplacala 161eur a za zakrok ICSI dam okolo 200eur

veronikabv
19. mar 2011

@dorotka66 ked si ho zacnem pichat sa popytam lebo neviem ako sa to ma vytiahnut a kolko zatlacit lebo sestricka mi hovorila ze kim to bude vydavat take zvuky 🙂

makovicka53
19. mar 2011

@veronikabv a to mas co za injekcie aj so zvukom 🙂

veronikabv
19. mar 2011

@makovicka53 😀 😀 tak cukaju to sestricka tak povedala 🙂

miskab
19. mar 2011

@renka1801 jeeeej drzim ti palceky moja aby si bola tehu 🙂 Jaaaaaj uz nech to mam vsetko za sebou hlavne tie injekcie? Ty si ako dlho pichala pre IVF a ako dlho ty schvalovali ziadost?

miskab
19. mar 2011

@veronikabv Tak to zalezi asi od injekcii ake mi predpise,lebo jedna holka plati okolo 300 ecek ty menej tak uvidim ake da mne,a ty si teraz pichas injekcie a kolko dni pred IVF? Sak to ICSI asi kazdy podstupuje ci??

pici
19. mar 2011

@miskab to kolko budes platit zalezi od toho, aky budes mat protokol a aku mas poistovnu... v pripade ze by prve IVF nevyslo, a mala by si embryjka zmrazene z predosleho IVf, tak nepichas nic, ides iba na vklad...

makovicka53
19. mar 2011

@veronikabv 😀 😀 sranda ....vidis to ake novinky pre mna 🙂

veronikabv
19. mar 2011

@miskab este nepicham cakam na menzes a neviem ako to je s tim ICSI asi podla spermiogramu,ale je to na tebe mozes si vybrat...

renka1801
19. mar 2011

@miskab ja som mala teraz 2. IVF krátky protokol ked som dostala MS na druhý den som si pichla decapeptyl a o den neskor aj gonal a už som pichala 2 inj denne spolu 12 dní. Ziadosť som mala asi do 3 týždnoch ale mi sme neponáhlali.My sme podpisali ž 11/2010 a v 12 m to už bolo. Ale išli sme až teraz.

renka1801
19. mar 2011

@miskab ICSI nemusí každý postupiť. Len v prípade ak mam mm zly spermiogram. Ked ma spermijky dobré nechávajú sa vajíčka prirodzene oplodniť. To zaleží aj ako sa vy rozhodnete, ICSI poisťovna neprepláca, to si platíš naviac sama.

krisbar
19. mar 2011

@veronikabv - nestrachuj, ved poistovna tiez nieco plati! ale nas to tusim tiez to prve na SK vyslo ku 1000 eur. najdrahsie boli lieky a mrazenie embryi

no kocky - mam spravy - zatial na istotu su 4 embrya, ci bude viac sa dozvieme v pondelok. transfer mam o 13:00.
neviem ale z coho ale mam take zvlastne bolave brucho. akoby som ho mala spuchnute - neviete z coho? dost ma to laka, ale tusim to usptupje.

@renka1801 - vitaj v nasom fore, si z nas prva cakatelka !

miskab
19. mar 2011

@veronikabv No mi to asi budeme musiet podstupit mi mame dost zly spermiogram 😒

miskab
19. mar 2011

@renka180 mi to ICSI asi budeme musiet podstupit moj partner ma dost zly spermiogram pomale,malo ich je a este idu aj do stran 😠 to stoji okolo 500 ecek?

miskab
19. mar 2011

@renka1801 mi to ICSI asi budeme musiet podstupit moj partner ma dost zly spermiogram pomale,malo ich je a este idu aj do stran to stoji okolo 500 ecek?

pici
19. mar 2011

@miskab mas to v cenniku , teda v gf je to urcite

miskab
19. mar 2011

@pici dakujeeeem hned si to idem kuk 😉

pici
19. mar 2011

@miskab tam je to rozpisane co sa kolko plati. 😖

renka1801
19. mar 2011

@miskab my mame na faktúre , napísane ICSI 5-8 oocytov 332,. Eur. Chodím do Martina Helios.

@krisbar dakujem za privítanie.

pici
19. mar 2011

@renka1801 vitaj medzi nami:D

pici
19. mar 2011

@krisbar takze v pondelok transfer? tak tfujtfujtfuj nech sa krpci zahniezdia ako sa patri