IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@miskab ak pri IVF budes mat dost vajicok a z nich embryjka, tak sa 2 vlozia do maternice a ostatne sa mrazia... vklad rozmrazenych embryi je KET a ten u nas stoji 90 eur, lieky su zanedbatelna polozka, injekcie sa nepichaju....
Ja som mala 1.IVF neuspesne, 2.IVF mam dievcatko a 3.IVF som hradila uplne cele sama bez poistovne (to bola ina cifra 😠 ) ale oplatilo sa - cakame druhe babo.....
@miskab moja skusenosť, pri prvom IVF v 09/2010 nas to vyšlo 1.000,- Eur. A to sme sa nedopracovali ani ku vkladu., lebo sme nemali čo vložiť. A teraz 2.IVF 1.200,- Eur lebo mame 2 embryjka zmrazene a tiež sme mali ISCI. Som v očakávani dnes som 5 deň potrensfere, tak čakaáme či sa podarilo.
@dorotka66 dakujem pekne samozrejme aj ja tebe prajem aby to vyslo a vobec nam vsetkym co sa snazime .... 🙂 ....ja mam este cca 5 injekcii mne davku zatial nemenli vobec ...a to som aj rada ...no nie vzdy na kazdej kontrole ale uz ked sa blizi k OPU tak je s nou pohovor a ona ti vysvetli ako to prebieha...je to v pohodke len som mala zmiesane pocity 😖
@miskab ja som za likey doplacala 161eur a za zakrok ICSI dam okolo 200eur
@dorotka66 ked si ho zacnem pichat sa popytam lebo neviem ako sa to ma vytiahnut a kolko zatlacit lebo sestricka mi hovorila ze kim to bude vydavat take zvuky 🙂
@veronikabv a to mas co za injekcie aj so zvukom 🙂
@makovicka53 😀 😀 tak cukaju to sestricka tak povedala 🙂
@veronikabv Tak to zalezi asi od injekcii ake mi predpise,lebo jedna holka plati okolo 300 ecek ty menej tak uvidim ake da mne,a ty si teraz pichas injekcie a kolko dni pred IVF? Sak to ICSI asi kazdy podstupuje ci??
@veronikabv 😀 😀 sranda ....vidis to ake novinky pre mna 🙂
@miskab este nepicham cakam na menzes a neviem ako to je s tim ICSI asi podla spermiogramu,ale je to na tebe mozes si vybrat...
@miskab ja som mala teraz 2. IVF krátky protokol ked som dostala MS na druhý den som si pichla decapeptyl a o den neskor aj gonal a už som pichala 2 inj denne spolu 12 dní. Ziadosť som mala asi do 3 týždnoch ale mi sme neponáhlali.My sme podpisali ž 11/2010 a v 12 m to už bolo. Ale išli sme až teraz.
@veronikabv - nestrachuj, ved poistovna tiez nieco plati! ale nas to tusim tiez to prve na SK vyslo ku 1000 eur. najdrahsie boli lieky a mrazenie embryi
no kocky - mam spravy - zatial na istotu su 4 embrya, ci bude viac sa dozvieme v pondelok. transfer mam o 13:00.
neviem ale z coho ale mam take zvlastne bolave brucho. akoby som ho mala spuchnute - neviete z coho? dost ma to laka, ale tusim to usptupje.
@renka1801 - vitaj v nasom fore, si z nas prva cakatelka !
@veronikabv No mi to asi budeme musiet podstupit mi mame dost zly spermiogram 😒

@katy2 ty kokso ,,,tak mozem setrit. 🙄 A ak sa nepodari IVF na prvy krat tak znova vsetko od zaciatku sa plati injekcie atd...?? Ty si tehulka,a vam sa to podarilo na prvy krat? a aky bol u vas problem? U nas je dost zly spermiogram a ja som zatial o.k este na geneticke vysledky cakame.