icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

annamary27
16. feb 2011

@kikus77 ano trofoblasty robia už aj v GF 😀 Nám sa spermošky zlepšili po liečitelovi z Nitry,mm berie od neho také,,šušníky,,homeopatiká.Lebo od urologa z GF sme mali doporučený Profertil a po nom sa nám to len zhoršilo a o dosť.

kikus77
16. feb 2011

@annamary27 po profertile sa nam to tiez zhorsilo. NEvies ci uz robia v GF PICSI a fragmentaciu DNA spermii + specialny spermiogram?

annamary27
16. feb 2011

@kikus77 to neviem,skús im cinknúť na ambulanciu.

alabu
16. feb 2011

@annamary27 ahoj..a co su to prosim tie trofoblasty?

annamary27
16. feb 2011

@alabu tak ja som to študírovala na nete a ak si pamätám tak bunky pod obalom embryjka a z nich sa tvorí aj placenta.

nemko
16. feb 2011

@kikus77 PICSI a fragmentaciu DNA spermii + specialny spermiogram - toto vsetko robia v Iscare, dnes mi to Valky ponukal 🙂

alabu
16. feb 2011

@annamary27 jaj, cize to budu robit tvojim mrazacikom...nie tebe....OK🙂dakujem 😉

derylka
16. feb 2011

@makovicka53 .. ahoj začínam s gonalom...

annamary27
16. feb 2011

@alabu nie,nie to robia mne z krvičky,že či si nerobím protilátky na tieto bunky a preto sa mi neujme embryjko.

makovicka53
17. feb 2011

@veronikabv ...ahojky ano prve a zacinam v pondelok prvou tabletkou, 🙂

makovicka53
17. feb 2011

@matahacik ahojky a to je nieco podobne ako provera tie tab. bravelle 🙂 ...tak zaciname spolu? 😉

makovicka53
17. feb 2011

@derylka ,...to su ale tabletky ci uz asi injekcie ze?..ja chodim do heliosu MT...

alabu
17. feb 2011

@annamary27 aha...no dobre vediet 😉 ...ja uz by som si mala pomaly pospisovat co vsetko by som si pred druhym IVF mala dat spravit 😀 mna bude doktorka asi dost milovat ked na nu tieto veci vyvalim 😀 😀 😀

annamary27
17. feb 2011

@alabu hi hi,mne tú hematologiu a trofoblasty navrhli po 2.ivf na centre.toxo som si spravila u mojej gyn,lebo na hemato sa ma pýtali či mi to bolo robené.

walta
17. feb 2011

@derylka ahoj derylka.... zapojim sa aj ja do debaty, a som zistila, ze chodis do ISCARE. Aj ja, do Ba. Ku komu patris? Ja k doc. Valkymu. Aj mna caka IVF, teda predtym ma caka hysteroskopia, a potom sa budem pripravovat na IVF.

matahacik
17. feb 2011

@makovicka53 ahojky, tak bravelle su injekcie......vobec netusim co to je, lebo to tu moc nikto nespomina, a pribalovy letak som radsej prestala citat po prvych vetach , lebo bol hrozostrasny 🙂 ..skor maju skusenosti s tymito mojimi injekciami holky co chodia do ceskych centier...ale verim ze to je to najlepsie co sa pre mna hodi..super tak zacinam espolu, tak drzim päste......

makovicka53
17. feb 2011

@matahacik ..ahaa no teda asi viac druhov...ja zacinam v pondelok proverou potom diphereline a nakoniec menopur...a ty mas ake lieky okrem tej bravelle 😉 uz sa neviem dockat kedy zacnem...ides aj na PN?

strelicia
17. feb 2011

Ahojte, mozem sa k vam pridat? V pondelok ideme na prvy pohovor o nasom prvom IVF, ziadost mame schvalenu uz rok, len sme doteraz skusali IUI no neuspesne. Bola som na laparke a priechodnost pol na pol, takze ideme uz na vacsiu istotu. Uzivam Femibion 800 - kyselina listova je velmi dolezita pre kazdu z nas; dalej Vitamin E, Kajenske korenie (chilli) v tabletkach, a pijem denne alchemilkovy caj. Pripada mi ze uz fakt robim pre to maximum, takze uvidim ci to vyjde. Budeme sa vzajomne podporovat a radit.

pici
17. feb 2011

ahojte... mozem sa pridat.. ja mam za sebou druhe IUI a myslim ze , teda mam taky pocit, ze neuspesne.... takze ideme do IVF aj my s manzelom....

matahacik
17. feb 2011

@makovicka53 ja len Bravelle, na 20dni🙂))takze asi len toto, no uvidime, kedze je to prva stimulacia, ani oni asi nevedia ako budem reagovat, a co pridaju este......, na Pn nejdem, lebo som teraz aj tak doma, takze som v klude, pracu teraz neriesim🙂
tak vela stastia🙂)

tuzba
17. feb 2011

@walta ahoj aj ja chodim do ISCARE BA... 🙂 tiez doc.Valkymu..... 🙂 teraz uzivam lieky a v marci idem na IVF... 🙂

walta
18. feb 2011

@tuzba ahoj, a robili ti aj laparku alebo hysteroskopiu pred IVF? A ake lieky uzivas? POrad, lebo aj mna to caka.... my mame zly spg, a aj moje vajecniky asi nie su na 100% fit. Tak preto ma caka umele. Dakujem

makovicka53
18. feb 2011

@matahacik ...dakujem aj tebe 😉

lume
18. feb 2011

Ahojte, tak sa pridavam aj ja. U mna to bude 2. IVF, ale objavili sa mi do toho hematologicke problemy, takze najprv konzultacia s hematologom, comi trochu oddiali zaciatok stimulacie...

lume
18. feb 2011

@matahacik Ahoj, budem Vam drzat palce. Ja uz mam tiez 36 prec a obavy, ci su moje vajicka OK. Ale treba verit 😉

lume
18. feb 2011

@renka1801 Cauko, pridavam sa do tohoto fora a navyse som sa dala aj do fora o trombofilii 🙄 . To bude vesele, lebo geneticke vysledky mam velmi pestre....

tuzba
18. feb 2011

@walta ahoj mne nerobili laparku...uzivam tabletky ESTROFEN 15.dni a na 16 idem na kontrolu....aj my mame zly spg tak inu moznost nemame iba umele oplodnenie.....a ty kam chodis? 🙂

kaja99
18. feb 2011

ahojte,chcem sa zaradiť medzi vás. som pred 1. IVF a piaty deň beriem proveru, chodím do MT, je tu niekto kto je na tom podobne?

makovicka53
18. feb 2011

@kaja99 ahojky si v malom predstihu ja zacinam v pondelok....ake mas pocity? 🙂

kaja99
18. feb 2011

@makovicka53 mám zmiešané pocity, na jednej strane sa teším a na druhej trochu obávam