icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

katy2
28. mar 2011

@makovicka53 ja som na MD s dcerkou 😉 u nas berie estrimax kazda....
@aby je to tazke, ale vyplati sa cakat.... keby som zacala rozpisovat, co vsetko mame za sebou 😔 tiez by to bol dlhy zoznam neuspechov, cakania, nervov, beznadeje.... 😔 ale raz sa kazda docka.... mimochodom ja mam 41 rokov 😉

alibabaa
28. mar 2011

@makovicka53 verim ze sa jej bude pacit 🙂 aj ja tajne dufam, ze tato lahsia forma bude prva a posledna ktoru som vyskusala....

krisbar
28. mar 2011

baby - vdaka za povzdbudenie a najviac Katy! take tu potrebujeme 🙂
ja sa na chvilu odmlcim - ale stale vas citam! dam vediet ako sa to vyvija. v stredu si skusim urobit test a v piatok mam ist na krv.

makovicka53
28. mar 2011

@alibabaa presne tak sa mi paci tvoj optimizmus 🙂 a hlavne viera

makovicka53
28. mar 2011

@krisbar neboj urcite to vyjde drzime palce !!! 🙂

makovicka53
28. mar 2011

@katy2 preco to berie kazda...jej ty mas malu dcerku parada..si to zobrala zhurta jedno po druhom ale tak to ma byt..ja to mam tiez v plane 🙂

alibabaa
28. mar 2011

@krisbar juuu ty uz ides v piatok... mne to vychadza na sobotu, tak budem musiet na krv az v pondelok... 😖 ale ja az ten dalsi... nie nasledujuci ...

katy2
28. mar 2011

@makovicka53 lekar vie, co robi... asi ma s tym dobre skusenosti....
ja som chcela mensi rozdiel, ale medzi prvym a druhym tehu nam nevysiel 2x KET.... a to tretie IVF bolo na plnu platbu.... Tlaci ma vek, tak som necakala....

mabumi
28. mar 2011

@katy2 fandím ti katy 😉 . ako dlho ste sa snažili kým sa dostavil prvý úspech (dcérka), ktorú už máš? vždy si bola optimistka alebo si tiež mávala návaly pocitov, že to nikdy nevyjde?

katy2
28. mar 2011

@krisbar hlavne mysli pozitivne 😉 drzim palce 🤐 🙂

alibabaa
28. mar 2011

@krisbar alebo uz v piatok? ked som bola v sobotu, tak sa pocita aj ten den, alebo ??? ak by to malo byt tak, tak pojdem buduci piatok...???

makovicka53
28. mar 2011

@katy2 vsak urcite ty vies najlepsie ....drzim palceky 🙂

alibabaa
28. mar 2011

nachvilu zdrham .. idem na DU.. ☹

aby
28. mar 2011

@katy2 jasné no len neviem ako to aj môj vaječník vydrží 😒 ☹
díky moc za povzbudenie 😉 vieš keď máš doma už jednu bambulku tak je jednoduchšie tomu veriť že to víde 😉

@krisbar v stredu nám držím pršteky 😀 😀 😀

katy2
28. mar 2011

@aby prajem ti vela sily 🙂
@makovicka53 dakujem
@mabumi dakujem... snazili sme sa prirodzene 3 roky a potom sme to zverili do ruk lekarov.... ake bolo nase prekvapenie, ked zistili azoospermiu 😔 😔 😔 takze manzel na zakrok, ja stimulka na IVF a ked prisiel den D, prisla som na ET, a dr. zistil, ze sa mi do maternice nedostane, lebo mam zrasteny krcok (zazrak ze som vobec mavala ms)... takze vsetky embryjka do mraznicky, ja som cakala dalsi cyklus, potom v narkoze dilatacia krcka... potom neuspesne KETka.... Atd, atd.... Ale dolezite je, ze sme sa predsa len dockali 🙂
Treba verit... Vzdy je sanca.... Teraz je medicina na vysokej urovni... Co by sme robili, keby nebolo IVF 😔 😔 😔

aby
28. mar 2011

@katy2 dík moc 😉

lume
28. mar 2011

Dievcata, mam trochu dilemu. Uvazovali ste o genetickom vysetreni embryi? Teraz som sa vratila z konzultacie s embryologickou.

pici
28. mar 2011

@lume ja som o tom neuvazovala, ak myslis to PIG tak u nas v centre to stoji 1900 EUR a to je velmi vela penazi

lume
28. mar 2011

@pici Ty si kde v centre? V GF to islo od marca dole a vraj zachytia az 80% genetickych poruch, ktore su najcastejsie zodpovedne za potraty atd. V GF stoji 5 embryi 770 €.

pici
28. mar 2011

@lume ano som v gf, mam pred sebou aktualny cennik a ked je to to PGD tak to stoji 1960 eur, a 770 je tiez dost vela

petuska123
28. mar 2011

@pici ahoj uz si pichas??

petuska123
28. mar 2011

@pici co vy tu za ceny rozoberate ??to PIG je co??uz vies kolko cca budes doplacat??

petuska123
28. mar 2011

a ten ohhs je vlastne dobre ze ho zena ma???to znamena ze sa to podarilo??cico??nechapem 😖

annamary27
28. mar 2011

@petuska123 ahoj,ohss nie je dobré,kvoli tomu sa môže vklad embryjok alebo dokonca aj celé ivf prerušiť,ak to ohrozí zdravie mamičky.

petuska123
28. mar 2011

@annamary27 no a ked ho ma zena uz po vklade??

annamary27
28. mar 2011

@petuska123 tak to treba ísť k doktorovi,lebo sa ti môže nahromadiť veľké množstvo tekutín v bruchu a treba to odviesť odtial.

petuska123
28. mar 2011

@annamary27 clovek ma teraz aj strach ist na ivf

annamary27
28. mar 2011

@petuska123 netreba mať strach,treba pozitívne myslieť,veľa piť a moc sa nesledovať 🙂 🙂 🙂

dorotka66
28. mar 2011

@makovicka53 ďakujem makovička, teraz som došla domov 😒 na OPU som celý deň ani nestihla myslieť 😕 ale teraz poctivo študujem, aby som na niečo nezabudla 😀 papuče a tak...ako to baby prebieha? prídem, prezlečiem sa a hneď ma idú uspávať? a potom vás previezli na operačku? ja len, že som radšej keď viem čo ma čaká 😉 no a kedy berú spermijky? ďakujem krásne za info

dorotka66
28. mar 2011

baby myslíte si že 4 dňová abstinencia pred IVF je OK? predtým sme dávali stále 3ku ale teraz sme sa rozhodli o 1 deň natiahnuť 😀