icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

pici
1. apr 2011

@dorotka66 ja som pracovala v robote s dvomi ludmi a ti nevedeli dopodrobna.. a teraz som doma :D tak nemusim nikomu nic vysvetlovat

dorotka66
1. apr 2011

@pici aj ja k dnešnému dňu mám v sebe cca 70 injekcií 🙂 takých ktoré som si pichla sama (tak aj vyzerám) 😀 ale to sú aj na riedenie krvi, a tie vraj pomáhajú aj k OHSS.

aby
1. apr 2011

@dorotka66 presne tak 😉 si moj človek, každý nech si rieši svoje problémy 😉

@krisbar mna ne to upozorňovalo už viac gyndošov, že keď chceme otehotnieť alebo sme tehotné tak tieto 3bylinky sa nemajú určite piť lebo sťahujú maternicu, sú dobré na liečenie ženských vecí. 😉
už to musí vísť tak držím palčeky neboj my sa ešte v téme stretneme držím prsty 😉 😉 😉
@dorotka66 no hej všetky testy čo sa dajú mám už porobené heh no niekedy to lezie na nervy ako všetko vie , lebo o IVF vie len toľko kolko nájde na nete a nevie čo je to všetko to podstúpiť ale už má vnúča to jej stačí 🙂

aby
1. apr 2011

@pici ty si teraz na marodke ??? lebo ako?

pici
1. apr 2011

@dorotka66 no taketo bonusove ja nastastie nemam.... ale nechcem kricat dopredu aby som nejake nenafasovala

pici
1. apr 2011

@aby nie ja som teraz na urade prace :D nezamestnana...

aby
1. apr 2011

@pici no asi aj ja budem niekedy od júna no som zvedavá do kedy budem na marodke
😒

pici
1. apr 2011

@aby ja to neriesim z prace som chcela odist, nakoniec som dostala z organizacnych dovodov vypoved tak ma to len potesilo. aspon je cas a priestor riesit babatko

aby
1. apr 2011

@pici presne to aj ja mne končí zmluva a už ju ani nechcem predlžovať tak sa aj ja teším 😀 😀 😀
my ta marodka prišla vhod a tiež chcem riešiť len mimi a robiť veci čo ma bavia 😀 😀 😀

krisbar
1. apr 2011

@pici - musim sa nachvilu vzdialit, lebo mi to nerobi psychicky dobre tu visiet a neustale to preberat.
ako sa hovori - ked na to clovek prestane mysliet tak vtedy sa to stane realnym.

pici
1. apr 2011

@krisbar ano to ti verim, aj ja obcas vypadnem... z niektorych tem.. ale potom mi babvy chybaju :D

pici
1. apr 2011

@aby super.. treba sa pozitivne naladit.

aby
1. apr 2011

@krisbar presne viem o čom píšeš ja som mala také pocity po neúspešných IUI presne treba vypnúť tak sa drž 😉
a čím skôr sa ozvi ako sa máš a možno motyka vystrelí 😉

@pici mne strašne pomáhajú moje štvornohé potvorky, máme teraz jednu čo treba vychvávať 😀 😀 😀 tak budem mať o zábavu postarené

pici
1. apr 2011

@aby ja mam jedinu vyhodu ze kamoska je na materskej, druha prisla o pracu, tretia je tehotna a dala vypoved.. tak sme teraz taka particka :D a uzivame si.. este ze mam manzela inak by som si to nemohla dovolit ani mesiac

aby
1. apr 2011

@pici jee tak to sa teda nenudíš heh
jasné, ja som bola mesiace v jeseni na úrade ale musela som sa odreagovať tak na mna skočila robota no teraz sme sa rozhodli že mimi je no. 1 tak teraz smola bude sa zas vegetiť 😀 😀 😀 ešte že máme mangelíkov 😀 😀 😀

pici
1. apr 2011

@aby to ano. moj manzel sa o mna stara a ja zase o vsetko doma :D

aby
2. apr 2011

@pici tak by to malo byť 😀 😀 😀

squella
2. apr 2011

@dorotka66 ja viem moja!!! drzkaj sa 🙂

squella
2. apr 2011

@mabumi dakujem 🙂

squella
2. apr 2011

@dorotka66 Takmer som sa ti zabudla pochvalit - tiez som v brusku uskadnila 2 bodky 🙂 a na zvysok sa mam spytat v pondelok, zatial su v PK

dorotka66
2. apr 2011

@squella super, tak na seba myslíme 🙂 ja sa dnes šetrím, prádlo držím manžel v rukách a ja ho vešiam, práve vysáva a ja sedím za PC , ale idem niečo uvariť 🙂 a poobede môžno pôjdeme von, je krásne. držte sa baby a želám krásny víkend 😉

katy2
2. apr 2011

@dorotka66 gratulujeeeeem k bublinkam aj k mrazacikom 😵 😵 😵 😵 😵 Strasne drzim palce, aby to vsetko utrpenie prinieslo vytuzeny vysledok 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Myslim na teba 🙂

dorotka66
2. apr 2011

@katy2 katka ďakujem krásne 🙂 veľmi si mi pomohla 😉 už sa teším, keď sa k vám pridám v novej téme 😀 (ale som realista, to len optimistický náhľad) dnes ma pichá vaječník a troška cítim bránicu, keď sa zasmejem. možno je to dobrý signál! teda OHSS pokračuje a to možno niečo znamená 😕

dorotka66
2. apr 2011

@katy2 katy a nevieš mi poradiť od ktorého týždňa sa bábätko vyživuje z tela matky? niekto som čítala, že od 2 a ja mám jedny lieky, ktoré som dnes vysadila, ale asi pre udržanie by pomohlo, ak by som ich ešte brala (vysoký tlak) . Ďakujem

makovicka53
2. apr 2011

@dorotka66 ahojky tak ako sa citis s bublinkami v brusku?

makovicka53
2. apr 2011

@krisbar ahojky silno budem drzat palceky 🙂 a hlavne vela sil 🙂

katy2
2. apr 2011

@dorotka66 s tymi iekami neviem, asi by som sa poradila s dr. 😖
ak je ET uspesny OHSS sa zvykne rozvinut.... Je to dobry znak, ale aj nic prijemne a treba to sledovat... Ked je vela vody, treba ju vyberat..... ☹ V kazdom pripade, ech je vsetko ako ma byt a hlavne o par dni // na testiku, potom pekne hcg, potom srdiecko/a, potom....... 😵 😵 😵 😵

dorotka66
2. apr 2011

@makovicka53 ahoj makovička, no celkom dobre, dnes v noci som sa síce ešte riadne vypotila ( to po tej štvrtkovej teplote), a mierne cítim bránicu (ako keď som šla do nemocky), a jeden vaječník, ale v podstate to zatiaľ všetko OK 😀 manžel sa stále pýta, ako sa majú vrabci 😎 tak dúfam, že dobre. a ty sa ako cítiš? čítala som niekde, že si sa tiež obávala OHSS? už je to OK? a cítiš nejaké zmeny? to aby som sa vedela pripraviť, si presne 3 dni predo mnou 😉

makovicka53
2. apr 2011

@dorotka66 ahojky to som rada ze ti je uz lepsie...ozaj...my baby si hrozne toho vytrpime ale na druhej strane to stoji za to 🙂 ...ano aj ja som sa obavala lebo mne po OPU bolo hrozne ale potom to ustupovalo...a ked som bola na ET tak by mi dr. povedal ze tam mam vodu...chvalabohu som OK ...no ano dnes som uz 4 den po ET ak neratam den ET 🙂 mam sa fajn pobolievaju ma vajecniky, prsia na dotyk a obcas krize ked sa zohnem ...inac nic...stale si hladkam brusko a prihovaram sa bblinke ...na 2 den po ET som mala hnedy hlien ale len raz ked som bola na WC tak snad to bolo dobre znamenie 🙂...ano budme si zdielat pocity 🙂 😉

dorotka66
2. apr 2011

@katy2 🙂 ja som sa už radila s viacerými doktormi...ak doktorovi ide o dieťa tak poviem, aby som ich nebrala do konca 1 trimestra, ak ide o mňa tak ich musím brať. potom je ďalší názor, ak chcem aby sa dieťa dobre vyživovalo, tak ich brať mám. no ja lieky celej duše neznášam a takto som dopadlo, som predopovaná 😀 ale teraz to idem skúsiť s magne, ráno na obed a večer a uvidíme.